cipsnaj Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Zdravím. Mam jeste takovou otazku. Kdyz prejedu po nerovnostech, volant mi leti na levou stranu. Auto jede rovne, ale jak prejede nerovnost hned jede na levo. Menil jsem tycky stab., ramena a stale nic, jen se to trochu zlepsilo. Znami mi rikal, ze by to mohlo byt spatne tesneni na posilovaci... Trosku teda tece, ale mikro. Video, co dela volant zde: http://www.youtube.com/watch?v=ruac0e5xHc4 Diky za reakce Citovat
Ferry Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 co loziska hornich ulozeni tlumicu, mohly by byt zarezly a KO, pak se pri zatoceni pruzina neotaci nahore v lozisku, ale jde do krutu cela a pri nadlehceni predku se samovolne vraci do te zasekle polohy Citovat
sweetyboy Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 hezka hudba nemas kola na ty jedny strane jinak nahusteny??jel sem s nasi sluzebni octavkou a tohle mi taky delalo tak sem hned rikal ze to je na jedny strane podhusteny a na pumpe se mi to potvrdilo.to pak staci mirna nerovnost kterou okem nevidis a de to sejdrem Citovat
cipsnaj Odesláno 1. září 2010 Autor Odesláno 1. září 2010 Dik :-) Kola jsou v pohode, vsechny na stejny tlak. Mozna ze ty loziska by to mohli byt, i me trochu pripada, ze auto nedrzi v zatackach tak jak by melo. [upravil dne 6/9/10 cipsnaj] Citovat
cipsnaj Odesláno 6. září 2010 Autor Odesláno 6. září 2010 Nemáte nekdo jeste zkusenost se samovolným natáčením volantu při přejetí i menší nerovnosti ? Fakt to jede rovne a staci nerovny asfalt a jde to doleva Citovat
godzila.01 Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Zrovna mně to taky napadlo... geometrie, horní uložená tlumičů, čepy řízení a axiální táhla.... Citovat
cipsnaj Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 Geometrie byla delana, kdyz si vymenili silentbloky tak se to zlepsilo, pred tim to tahle i s rukou na volantu, ted uz to tahne jen kdyz je volant volne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.