satana Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Ahoj všichni Na mojí dvěstěšestce (r.v.98) mám nový problém s lakem. Na střeše a na kapotě se mi začaly tvořit jakoby puchýřky. Mám červenou metalízu. Jsou to flíčky zhruba 1 až 2 cm v průměru a je v nich sloupnutá ta vrchní vrstva, vypadá to jakoby se sloupla \"fólie\", barva tam zůstane, ale je tam flek, teď se mi docela vyrojily. Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost? Vůbec netuším, čím by to mohlo být a návštěva lakovny mě asi nemine . . . Citovat
cipsnaj Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Me se to loupe pod zadnim oknem... je to nejaka vyrobni chyba.. pry se musi vyndat okno a znovu prelakovat a nasadit, takze asi nalepka Citovat
tabak Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Mne sa tiež lúpe pod zadným oknom, ale to neriešim, lebo to nehrdzavie. Je to pozinkovaný plech. Lakerník mi povedal, že je to len chyba krásy a hrdzavieť to nebude. Mám to už tak 5ty rok. Citovat
satana Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Tak jsem se byla poptat v lakovně a mladík otaď mi tvrdil, že netuší čím to je, ale že si myslí že je to od kamínků . . . nevím no, s kým jsem tak mluvila, tak se všichni shodli, že je to někdy ze dřívějška asi ťukec a přelakováno (nekvalitně) blbě se to poslouchá ale asi to tak bude . . . Tak teď jen vybrat nějakou šikovnou autolakovnu, než ten lak sleze víc . . . Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Tak,tak lepší přelakovat.Mohlo to být ťuknuté a nastříkané bez sundání zadního skla.To už pak tak dobře nechytne a ta voda z ostřikovačů,déšť a sníh udělají svoje. Citovat
ajsik Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: satana Tak jsem se byla poptat v lakovně a mladík otaď mi tvrdil, že netuší čím to je, ale že si myslí že je to od kamínků . . . nevím no, s kým jsem tak mluvila, tak se všichni shodli, že je to někdy ze dřívějška asi ťukec a přelakováno (nekvalitně) blbě se to poslouchá ale asi to tak bude . . . Tak teď jen vybrat nějakou šikovnou autolakovnu, než ten lak sleze víc . . . nemusí to být blbě nalakované , dělají to auta z jihu co jezdily blízko moře / pláží ... viděl jsem jich v itálii letos dost ... prostě to ten lak nevydrží ... Citovat
Jindras Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Tohle není jenom na Peugotech-je to to zrovna z hoší výrobní série-dělá to Wolswagen a jiné vozy,ale vliv na to má i kde auto jezdilo,či stálo venku atd,jak už se zde někdo zmiňoval.Dělají to i pastelové barvy s vrchním bezbarvým lakem-některé 306/106 atd-můj kamarád se s tím setkával v Peugot servisu i na zánovních vozech a tam to bylo jednoznačně kvalitou laku.Jinak pozinkované karoserie jsou dobré,ale časem se začne lak třeba v lemech z plechu loupat či to děla takové malé nenápadné na první pohled neviditelné puchýřky atd,pod tím to oxiduje a tlačí lak nahoru posléze se se po delší době může oběvit koroze,ale než auto zkoroduje úplně na skrz to je na hodně let!!!Peugoty to dělají rádi-zvláště pastelové barvy,ale má to své roky a nic není na věčnost:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.