Vvitty Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 0.25 promile, o kterych je rec v navrhu? Jak uz zde (i jinde) bylo receno, to ma spousta lidi v krvi i bez piti... takze vzhledem k tomu, ze tato hranice je neprukazna, jedine dobre. Jen skoda, ze to novinari interpretuji stejne, jako kdysi \"absolutni\" prednost chodcu na prechodu. To bylo prekvapenych lidi, kdyz tramvaje jaksi pred prechody nezastavovaly... Citovat
maturantka Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Vitty: někteří si to myslí asi i teď, navíc často chodci skáčou pár metrů před auto s tím, že mají přednost, co se dá dělat, některým to nevysvětlíš. Medvěd: asi jsou Moraváci šetrnější a radši jedou rozjezdem (jako bonus máš spoustu zážitků) nebo i pěšky. Přece jenom, kdybych vzdálenost, kterou ujdu z centra domů, přepočítala na Prahu, tak dojdu asi střízlivá . Můj spolužák jezdíval vždycky do Lelek na inlinech (já vím, to by taky neměl), i když jinak jezdil do Brna vždycky auetm, přece nedá za drink and drive peníze, který může propít Citovat
vendelinek Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 nedám,a když už po dobrym jídle,tak mám doma stále chlazenýho lebkouna ,a dobře vychlazenej ,je teda dobrej ,asi si dneska po obědě jednoho dám Citovat
jofo Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Ja si nedam ked viem ze budem soferovat. Tu v Irsku je hranica este vyssia. Dve pivka mozes v pohode. Teraz ju znizili z 0.7na 0.5 a to bolo kriku, ze ako budu chodit rano do prace ked budu mat este cosikaj v krvi. Tu sa chlasta teda vo velkom. Kedysi boli krcmy otvorene az do 4 tej, ale potom nikto nebol na druhy den v robote. Tak parlament prikazal krcmy zatvarat o 12tej. Ked som sa pytal ze vefd preco, sak ked viem ze na druhy den idem do roboty tak nesedim v krcme do rana a hned mi bolo p[ovedane ze ved to nejde odist skor ked mozes pit do rana. No proste za chlast aj rodinu predaju. Dokonca mas moznost si 3 dni do roka zobrat akoze si ozraty tak nejdes do prace. Ale co sa temy tyka tak na niekoho jedno pivko vplyva inac ako na druheho. Staci ze sa usmeje slnko trosku zahreje a niekomu sa uz hlava mota. Neviem ako sa to bude riesit ked niekto sa prihlusi a mal jedno pivo . Citovat
jozefsv Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 jofo - velmi dobre poznam,bol som rok v irl.tam sa inac chlasta.stare baby na diske padali zo stoliciek od chlastu.kam sa nanich hrabeme.v irl som si dal pivo aj za volantom raz.smad bol velky a nic ine som nemal,ale inac absolutne Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Ked prijedu vecer do baru autom, a viem, ze tam budem zhruba 2 hodky, a vyslovene mam na nieco chut (co byva tak mozno 2-3 krat do mesiaca) tak si dam male pivo, velkeho radlera alebo cerveny strik ... Inak viem, ze sa neni cim chvalit ale ... Jeden den sme oslavovali, boli sme v bare, zhruba do 2 hodiny rano, dost sme pily, slivovicu, domov som sa dostal zhruba o pol tretej rano ... Zrovna to bol piatok, a v sobotu sme mali termin prednasok .. Dohodli sme sa ze pojdeme na 12 tu, ale nakonec sa polovicka rozhodla, ze pojde hned od rana, a ja pridem neskor ... O 8 mej rano tam mala byt, tak mi nic neostavalo, len ju tam zaviest ... Ako som ju viezol, grgla sa mi ta slivovica ... Bol som po strasnej opicy ... Tak som ju zaviezol, zastavil sa na pumpe, kupil red bull, vypil, a isiel domov. Po ceste som natrafil zrovna na policajtov, co davali rano vsetkym fukat ... To bolo tak 08:15 ... Prezehnal som sa, a vide ako pojdem odtial domov peso bez VP ... Fukol som 0.00 mg .... Proste nic ... Preto som si isty, ze taketo pivko vecer v bare, mi nic nespravy Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Původně zaslal: Mik.e ozzy56: docela dobrý odkaz No podla te moji prihody, bych vytrizvel az vecer v 22 hodin, zaujimave ale ze rano o 8 mej som nic nenafukal Myslim, ze je to silno individualne ... Citovat
Mik.e Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 jj to určitě, je to spíš jen tak orientační. Na 100% se na to nedá spoléhat, u každýho člověka to je individuální. Citovat
agresssor Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 jak bylo receno kdyz piju tak nejedu, alkohol za volant proste nepatri..... A muj nazor zadnou minimalni hranici nepovolovat..... Ceskej narod je vychcanej jak mraky, hned by to zacali pekne zneuzivat.... Proste Nemyslis Zaplatis... Citovat
millo Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 ked viem ze pojdem autom tak si nedam. ked neviem ze pojdem autom tak si dam, pokial silno mam chut, lebo ja a alkohol ...to len vynimocne. ked viem ze nejdem autom, aj tak nevypijem celu plechovku...v chladnicke sa mi to vala 3 dni Citovat
BV406 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 pokud cechum popusti uzdu ohledne alkoholu za volantem, tak se mame na co tesit ... Citovat
agresssor Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Původně zaslal: BV406 pokud cechum popusti uzdu ohledne alkoholu za volantem, tak se mame na co tesit ... s tim souhlasim.... Citovat
Hadra Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Já bych následně povolil aji měkký drogy. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Před jízdou maximálně nealko(Radegast,Staropramen),když vím že jedu za 5-6 hodin tak si 10° pivko dám. [upravil dne 19/8/10 Gabriel 307] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.