Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno
Možno mu už poľa VIN pozreli aj výbavu.

Judes pekny podpis ale kilowaty sa v skratke pisu kW (male k a velke W) a nie Kw ako mas uvedene :aut

Marcel00 už som to opravil, ďakujem za upozornenie a pomoc to sem vôbec dostať. :papa

Nechci bejt rypna, ale máš to ještě v Avataru ;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ja mam diagnosticky program DiagBOX.Je to na Citroen aj Peugeot.Da sa v nom odblokovat pozeranie videa pocas jazdy?Kde to mam hladat?

Prikladam obrazok na pridavne ukazovanie teploty a stavu pneumatik na RT3 na display...

post-17528-14109618401331_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Po aktualizaci softu na 8.20 se mi někde potratilo zobrazení šipek z navigace mezi budíky přístrojovky.Jak to tam nahnat zpět.Zatím jsem na to nepřišel.Před aktualizací se to zobrazovalo.Někde jsem tu volbu překládal,ale nemohu to už nikde najít.

Otázka je taková.Jde to přez skript povolit,nebo dia?

To že skriptama povolím OBD,parkovacího assistenta na obrazovce,vrátím zobrazení klima atd..,ale to mezi budíky prostě tápu.

Ale vidím to na návštěvu service Peugeot :mad::mad:

Včera jsem jel do jedné vesnice u Pelhřimova a přišel jsem na to,že to nejde.

[upravil dne 24/7/11 od Raiser]

Odesláno

Tak jsem byl na návštěvě u HonzyZ.Velice milí a ochotný člověk.Hezky jsme si pokecali,bohužel jsem byl omezen přítomností manželky.Honza mi prolít na Dia komplet miláčka včetně motoru,FAP,klimi atd a navolil mi spoustu věcí,které jsem nezvládl bez dia.Opravdu machr.Nemám to k němu daleko a mám kamaráda u kterého si dobře pokecám a odpočinu od ženy atd.

Ještě jednou díky Honzo.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo ví, v jaké položce přes DIA jde aktivovat grafického parkovacího asistenta RT4. A ještě aktivace dovírání oken při zamčení dálkovým ovladačem. Moc děkuju za rady :)

Odesláno

l.kecal máš na aute origo alarm? Zdá sa mi že práve alarm má tú funkciu uzatvárania okien a to stlačením a podržaním tlačíka uzamykania vozidla diaľkovom na kľúči viac ako 2sek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...