Brizan Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Možno mu už poľa VIN pozreli aj výbavu. Judes pekny podpis ale kilowaty sa v skratke pisu kW (male k a velke W) a nie Kw ako mas uvedene Marcel00 už som to opravil, ďakujem za upozornenie a pomoc to sem vôbec dostať. Nechci bejt rypna, ale máš to ještě v Avataru Citovat
Marcel00 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Brizan :mrk Judes... ked ti nalozit tak poriadne :D:D:D a neni zaco Citovat
Guest cybercop Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Ja mam diagnosticky program DiagBOX.Je to na Citroen aj Peugeot.Da sa v nom odblokovat pozeranie videa pocas jazdy?Kde to mam hladat? Prikladam obrazok na pridavne ukazovanie teploty a stavu pneumatik na RT3 na display... Citovat
Raiser Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Po aktualizaci softu na 8.20 se mi někde potratilo zobrazení šipek z navigace mezi budíky přístrojovky.Jak to tam nahnat zpět.Zatím jsem na to nepřišel.Před aktualizací se to zobrazovalo.Někde jsem tu volbu překládal,ale nemohu to už nikde najít. Otázka je taková.Jde to přez skript povolit,nebo dia? To že skriptama povolím OBD,parkovacího assistenta na obrazovce,vrátím zobrazení klima atd..,ale to mezi budíky prostě tápu. Ale vidím to na návštěvu service Peugeot :mad: Včera jsem jel do jedné vesnice u Pelhřimova a přišel jsem na to,že to nejde. [upravil dne 24/7/11 od Raiser] Citovat
Raiser Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Je mi ale divný,že po přehrání teda aktualizaci SW se to vypne sakra. Citovat
HonzaZ Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Protože se to nastavuje v telematice. Citovat
Raiser Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Nevíš jak se tato položka jmenuje?Udělám skript a zapnu si to bez dia. Citovat
HonzaZ Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Koukni sem http://www.peugeotdata.eu/data/407.php . Pokud se ti to nepodaří, tak abys nemusel do pežó, můžeš si udělat výlet kousek za Jindřichův Hradec a já ti to nastavím. Citovat
Raiser Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Aha takže jen dia.Kde jsi pls u Jindřichova Hradce? Citovat
Raiser Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Tak jsem byl na návštěvě u HonzyZ.Velice milí a ochotný člověk.Hezky jsme si pokecali,bohužel jsem byl omezen přítomností manželky.Honza mi prolít na Dia komplet miláčka včetně motoru,FAP,klimi atd a navolil mi spoustu věcí,které jsem nezvládl bez dia.Opravdu machr.Nemám to k němu daleko a mám kamaráda u kterého si dobře pokecám a odpočinu od ženy atd. Ještě jednou díky Honzo. Citovat
l.kecal Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Ahoj. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo ví, v jaké položce přes DIA jde aktivovat grafického parkovacího asistenta RT4. A ještě aktivace dovírání oken při zamčení dálkovým ovladačem. Moc děkuju za rady Citovat
Judes Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 l.kecal máš na aute origo alarm? Zdá sa mi že práve alarm má tú funkciu uzatvárania okien a to stlačením a podržaním tlačíka uzamykania vozidla diaľkovom na kľúči viac ako 2sek. Citovat
Mike407 Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Mně to zavírání oken funguje a alarm nemám. S ním to spojené není. Citovat
DERT123 Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Janci ja alarm nemam a po zatlaceni tlacitka uzamknutia na viac ako 2sek. mi to zamkne a okna dotiahne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.