godzila.01 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Ahoj Ke včerejšímu dni jsem se stal novým majitelem 607... Jízda skvělá,a zatím se jen rozkoukávám je tam na mně moc věcí u kterých nevím jak fungujou,dneska to půjdu trochu naštudovat abych se s tím autem seznámil a když to stihnu udělám základní servic.... Doufám že nenajdu moc chybiček.... Jinak auto je od člena shwaara a fotky jsou zde [upravil dne 31/7/10 godzila.01] Citovat
Stifler Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Tak dávej fotky, ať se můžeme pokochat. Jinak gratuluju a doufám, že budeš spokojen. Citovat
jofo Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 No gratulujem a prajem spokojnost. Inac chybicky si mal hladat pred kupou. Hod foto co to mas za stroj. Citovat
marko306 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 gratulujem:potlesk prajem veľa šťastných km a hoď fotky Citovat
Budhas Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Já myslím,že už to auto známe,to auto prodal Shwaara Jinak gratulace ke koupi. Citovat
shwaara Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 MYslím, že ho godzila po technické stránce zná líp než já 2x ho projel, z toho 1x s mechanikem, měl ho zvedlý, odkrytovaný spodek.... A přišel na věci, o kterých jsem neměl ani tušení, že existují Citovat
godzila.01 Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 Původní příspěvek upraven a fotky jsou tam,akorát tedy nemám aktuální,ještě jsem to nefotil... Kola na fotkách už nejsou a na autě jsou jiné.... Jinak dnes jsem tam dal nový olej+filtr,vzduchový filt,palivový filtr a pak se budou muset udělat ještě nějaké podvozkové díly.... Akorát tedy moc nevím jak je reálná ta spotřeba co mi píše palubní počítač,tu aktuální bych bral,tam mám pořád 10-20,ale celková mi to po cca 150km píše asi 8,3l/100km,což se mi nějak nezdá.... Budu muset na to sehnat pár věciček,ale celkem nevím kde na to sehnat nějaké součásti interieru,pokud by někdo měl díly ze 607 k prodeji rád bych něco koupil... Dojmy z auta jsou super.... Až se to trochu poladí bude to perfektní svezení.... kola tam nechám zatím tyhle co jsou,jen bych rád někde sehnal sadu na zimu,pomalu se nám to blíží no.... Citovat
pagot Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 tady nedaleko odemne je jeden solidni prodejce pouzitych dilu za normalni ceny ,nevim co vsechno jeste ma ,rozebral tusim 2x 607 ,ma i temer vse na 407mu ,nevim jestli ale dily posila ,prepokladam ten interier , podvozkove budes urco kupovat nove:myslim napis co potrebujes nebo si tam rovnou zavolas .... jinakjak by jsi ohodnotil podvozek 406 vs 607 ????? ja pokud bych hodnotil na cz cestach 406/505 /605 / 607 tak 607 je na tom nejhure Citovat
shwaara Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Godzila má totiž v plánu vyměnit karbonový interiér za dřevěný... Citovat
godzila.01 Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 Mno já můžu hodnotit 205/306/309/405/406/607 tak jako v pohodlí je u mně jasný favorit 607.... 406 má hodně podobný podvozek jako 607,ale není tak těžká a líp se s ní manévruje i to líp sedí,ale na pohodní je nejlepší 607 i ten interier je luxusně odhlučněnej.... A i když je půlka podvozku na týhle 607 v háji tak tam nikde zbytečně nic moc nemlátí a je to relativně tichý a přiměřeně ovladatelný..... Navíc u 607 mně nadchlo perfektní ozvučení a příjemný sedačky.... No a hlavně více místa.... Citovat
godzila.01 Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 Mno to dříví počká,přítelkyně to tam nechce.... Ale rád bych nějak sehnal zadní funkční popelník , takový plastík(tlačítko) na stropní konzoli co ovládá světýlko,je to ulomené a vypadává no a jinak tetko nevím,ale ještě sem tam pár věcí našel.... Citovat
shwaara Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Já dnes jezdil oktávkou II 1.9TDI a hudba i odhlučnění - tragické. Taky stála jako nová polovinu 607 Citovat
godzila.01 Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 No právě... Nevím co se týká interieru,muziky,odhlučnění a motoru , tak si nemůžu stěžovat.... Jen si mi ta spotřeba zdá nějak podezřele nízká.... Ale taky jde o to jestli počítač nekecá Citovat
dzana.m Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 zdravym taky ti gratuluju hodně spokojenosti :super jinak co se týče toho popelníku tak mam to samý nejde mi zavřít tak sem ho zadal na pevno a sehnat nový funkční je problem co sem se ptal tak snad každej má ulomenou tu packu je to asi taková bolístka 607:myslim Citovat
Budhas Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Popelník nemá cenu řešit.Taky mi nešel zavřít,tak jsem se chvilku pokoušel to dát do kupy a bez výsledně.Tak jsem ho \"vykuchal\" a teď se otevírá zatlačením do spodní části a zavírám normálně.Díky těm plastovým převodům to jde jemně stuha a díky tomu se samovolně neotevírá. Pokud nevěříš spotřebě na palubáku,tak si to spočítej na kilometrech a nádrži. Kdyby jsi měl VDO,tak bych s tebou to dřevo za karbon klidně vyměnil,to by nebyl problem.Jenže... Citovat
godzila.01 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Spotřebu si spočítám až natankuju plnou a něco vyjezdím a zase dotankuju.... Akorát má ta potvora dost velkou nádrž a já nemám tetko moc peněz... Spíš mne zajímalo jak sedí ta spotřeba palubní počítač / real vám ? Jinak co je VDO ? Nevěřil bych že zrovna popelník bude bolístka,ale pokud to zůstane jen u toho,tak bych to asi neřešil.... Citovat
Budhas Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 VDO je barevná obrazovka s navigací na středovým panelu. Citovat
Birkov Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 popelník vzda zalepit... nebo vy snad tolerujete kuřáky v zadu? Citovat
godzila.01 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Aha no to nemám.... Stejně mám zakázano to měnit,takže na to prdím... Jinak co se popelníku týká,někdy jo,ale stejně bych radši aby mi to fungovalo jak má.... Citovat
Budhas Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Já osobně kuřáky v autě nesnesu.Mám ten popelník spíš jako odkládací schránku na drobnosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.