Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj :) Ke včerejšímu dni jsem se stal novým majitelem 607...:super Jízda skvělá,a zatím se jen rozkoukávám je tam na mně moc věcí u kterých nevím jak fungujou,dneska to půjdu trochu naštudovat abych se s tím autem seznámil a když to stihnu udělám základní servic....:mrk Doufám že nenajdu moc chybiček....:aut

Jinak auto je od člena shwaara a fotky jsou zde :)

[upravil dne 31/7/10 godzila.01]

Odesláno

MYslím, že ho godzila po technické stránce zná líp než já :) 2x ho projel, z toho 1x s mechanikem, měl ho zvedlý, odkrytovaný spodek.... A přišel na věci, o kterých jsem neměl ani tušení, že existují :)

Odesláno

Původní příspěvek upraven a fotky jsou tam,akorát tedy nemám aktuální,ještě jsem to nefotil...:) Kola na fotkách už nejsou a na autě jsou jiné....

Jinak dnes jsem tam dal nový olej+filtr,vzduchový filt,palivový filtr a pak se budou muset udělat ještě nějaké podvozkové díly.... :(

Akorát tedy moc nevím jak je reálná ta spotřeba co mi píše palubní počítač,tu aktuální bych bral,tam mám pořád 10-20,ale celková mi to po cca 150km píše asi 8,3l/100km,což se mi nějak nezdá.... :bojim

Budu muset na to sehnat pár věciček,ale celkem nevím kde na to sehnat nějaké součásti interieru,pokud by někdo měl díly ze 607 k prodeji rád bych něco koupil... :)

Dojmy z auta jsou super.... Až se to trochu poladí bude to perfektní svezení....:) kola tam nechám zatím tyhle co jsou,jen bych rád někde sehnal sadu na zimu,pomalu se nám to blíží no.... :)

Odesláno

tady nedaleko odemne je jeden solidni prodejce pouzitych dilu za normalni ceny ,nevim co vsechno jeste ma ,rozebral tusim 2x 607 ,ma i temer vse na 407mu ,nevim jestli ale dily posila ,prepokladam ten interier , podvozkove budes urco kupovat nove:myslim

napis co potrebujes nebo si tam rovnou zavolas ....

jinakjak by jsi ohodnotil podvozek 406 vs 607 ????? :roker

ja pokud bych hodnotil na cz cestach 406/505 /605 / 607 tak 607 je na tom nejhure :ticho:)

Odesláno

Mno já můžu hodnotit 205/306/309/405/406/607 tak jako v pohodlí je u mně jasný favorit 607.... 406 má hodně podobný podvozek jako 607,ale není tak těžká a líp se s ní manévruje i to líp sedí,ale na pohodní je nejlepší 607 i ten interier je luxusně odhlučněnej.... A i když je půlka podvozku na týhle 607 v háji tak tam nikde zbytečně nic moc nemlátí a je to relativně tichý a přiměřeně ovladatelný.....:)

Navíc u 607 mně nadchlo perfektní ozvučení a příjemný sedačky....:) No a hlavně více místa....:aut

Odesláno

Mno to dříví počká,přítelkyně to tam nechce.... :D Ale rád bych nějak sehnal zadní funkční popelník , takový plastík(tlačítko) na stropní konzoli co ovládá světýlko,je to ulomené a vypadává no a jinak tetko nevím,ale ještě sem tam pár věcí našel....

Odesláno

No právě... :D Nevím co se týká interieru,muziky,odhlučnění a motoru , tak si nemůžu stěžovat.... Jen si mi ta spotřeba zdá nějak podezřele nízká....:myslim Ale taky jde o to jestli počítač nekecá :D

Odesláno

zdravym taky ti gratuluju hodně spokojenosti :super:super

jinak co se týče toho popelníku tak mam to samý nejde mi zavřít tak sem ho zadal na pevno a sehnat nový funkční je problem co sem se ptal tak snad každej má ulomenou tu packu je to asi taková bolístka 607:myslim

Odesláno

Popelník nemá cenu řešit.Taky mi nešel zavřít,tak jsem se chvilku pokoušel to dát do kupy a bez výsledně.Tak jsem ho \"vykuchal\" a teď se otevírá zatlačením do spodní části a zavírám normálně.Díky těm plastovým převodům to jde jemně stuha a díky tomu se samovolně neotevírá.

Pokud nevěříš spotřebě na palubáku,tak si to spočítej na kilometrech a nádrži.

Kdyby jsi měl VDO,tak bych s tebou to dřevo za karbon klidně vyměnil,to by nebyl problem.Jenže...

Odesláno

Spotřebu si spočítám až natankuju plnou a něco vyjezdím a zase dotankuju.... :D Akorát má ta potvora dost velkou nádrž a já nemám tetko moc peněz... :D Spíš mne zajímalo jak sedí ta spotřeba palubní počítač / real vám ? :)

Jinak co je VDO ?

Nevěřil bych že zrovna popelník bude bolístka,ale pokud to zůstane jen u toho,tak bych to asi neřešil.... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...