HonzaZ Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Pěkné autíčko. Tempomat bych ti aktivovat mohl, ale páčku si musíš dodat sám. Citovat
jarda007 Odesláno 2. srpen 2010 Autor Odesláno 2. srpen 2010 To jsem rad, ze ma auto kladne hodnoceni zatim Diky za nabidku tempomatu, ale uz jsem ho zacal resit. Jinak take doufam, ze co nejvice km bude bez problemu... Citovat
jarda007 Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 Ahoj vsem! Mam opet takovy dotazek... Jelikoz se porad s autem seznamuji, tak si musim ujistit dalsi vec :-) Kdyz startuji auto objevi se klic a u nej hodnota-3200km, pri jizde je hodnota kladna cca 1100km. Znamena to neco s olejem nebo, ze jsem jiz mel byt v servisu? A da se to predpokladam odstranit pouze na nejake diagnostice, ze? Dekuji opet za odpoved Ahoj Jarda Citovat
Přema Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 že si měl být už v serviśe na výměnu oleje.....nebo to někdo po výměně neznuloval a pozor výměný interval je 28000km a to je i tak dost.....já za tu dobu měním olej 2x. dá se to znulovat i bez dia Citovat
jarda007 Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 Diky za odpoved. V tydnu mam jet kvuli zadnimu kolu (piska mi to, kdyz dobrzduji, ale kdyz seslapnu brzdu uplne, tak ne, desticky i kotouce vypadaji OK, tak jestli neni nejaky rez), reknu jim at mi mrknou na olej, myslim, ze prodavajici tvrdil, ze ho menil, ale... Jinak nevis(-te) o nejakem slusnem levnejsim servisu stredocesky kraj? Ja jsem z Milovic, myslim tim, zda nekdo nema nejake dobre zkusenosti, kde mi to projdou a nebudou me hned chtit okrast Jeste jednou diky. Jarda Citovat
jarda007 Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 OK, diky moc, zitra mu zavolam! Jinak super popis v nalade, to se mi libi, ja zase rikam, ze jsem nafouklej hlady [upravil dne 8/8/10 jarda007] Citovat
jarda007 Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 Tak preci jen budu jeste otravovat, ja vim, jsem hroznej :-) Auto mi zacalo hlasit, ze dochazi voda do ostrikovacu, tak jsem ji chtel doplnit a hle, ono je na nadobce urvane vicko. Ma nekdo zkusenost, zda nekde vna vrakovisti nebo na nejakych strankach jde sehnat tento dil samostatne nebo se to musi vymenit cele?! Jeste jednou diky Citovat
Brandy20 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Původně zaslal: jarda007 Tak preci jen budu jeste otravovat, ja vim, jsem hroznej :-) Auto mi zacalo hlasit, ze dochazi voda do ostrikovacu, tak jsem ji chtel doplnit a hle, ono je na nadobce urvane vicko. Ma nekdo zkusenost, zda nekde vna vrakovisti nebo na nejakych strankach jde sehnat tento dil samostatne nebo se to musi vymenit cele?! Jeste jednou diky No mne uz tam raz dosla a nic mi neukazalo :-( kde ti to ukaze, vypise? Citovat
jarda007 Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 No me to piplo a ukazalo se mi to, jak mas najete km, atd pod budikama a udela mi to vzdycky, kdyz zapnu sterace a hodim tam i ostrikovani, ze to dochazi... Citovat
Brandy20 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Původně zaslal: jarda007 No me to piplo a ukazalo se mi to, jak mas najete km, atd pod budikama a udela mi to vzdycky, kdyz zapnu sterace a hodim tam i ostrikovani, ze to dochazi... A mas xenony? ci to ukazuje každa 407 uz od zakladu? Citovat
jarda007 Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 Xenony mam a u nich je vlastne take ostrikovani, ale jestli to ukazuje kazda, to netusim, ja se zatim s autem teprve snazim szit, mam ho cca tyden a tohle na me vyskocilo a ja zjistil, ze nemam vicko Citovat
Přema Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Hladinu kapaliny v ostřikovačích hlásí jen auto vybavené origo xenony...... Citovat
John_Ice Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 vím,že to mrzí jako každá,,pí....na,, ale myslím si,že bez víčka v ostřikovači se dá v klidu jezdit,jinak zkus servis peugeot a uvidis...určitě ti to hned přejde,jestli to budou prodávat....na vrakáči ti to určitě jen tak samotné neprodaj...ale může se stát že jo Citovat
stefano Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Původně zaslal: jarda007 Tak preci jen budu jeste otravovat, ja vim, jsem hroznej :-) Auto mi zacalo hlasit, ze dochazi voda do ostrikovacu, tak jsem ji chtel doplnit a hle, ono je na nadobce urvane vicko. Ma nekdo zkusenost, zda nekde vna vrakovisti nebo na nejakych strankach jde sehnat tento dil samostatne nebo se to musi vymenit cele?! Jeste jednou diky Ahoj. Vičko sa dá kúpiť samostatne v Peugeote, píše o tom majiteľ tejto 206ky: http://moje.auto.cz/MilanoS16/pezoter.html Citovat
pkr Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Víčko se dá koupit samostatně a stojí asi stovku. Citovat
Brizan Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 přesněji: 0000643237 UZÁVĚR OSTŘIK 125,75 CZK 150,90 CZK vč. DPH Citovat
petr-16 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Asi jsem nějakej natvrdlej ale trochu jsem nepochopil ten tempomat já ted si ho tam chci přidávat a co se teda stane když dám jen páčku a necham jí aktivotat?nějak jsem nepochopil ten omezovač....dik... Citovat
Brizan Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 jestliže přidáš jen páčku a nenecháš si jí aktivovat na dia tak se nic nestane, a tím nic bylo myšleno že ti ani nebude fungovat. 407ma bohužel nemá harware jako počítače typu \"plug and play\" A co jis nepochopil na omezovači? Nastavíš rychlost přes kterou se nedostaneš ani když dáš plyn na podlahu a buť koupíš páčku s omezovačem nebo bez (jen tempomat) [upravil dne 9/8/10 Brizan] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.