APOFIS Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Poradí mi prosím někdo zda se dá vyřešit u mojí 307 nějak to,že když nasunu do oken ofuky,nejdou okna zavřít kvůli tý pojistce proti přimáčknutí prstů ? Citovat
Šalda Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Měl jsem s tím taky problémy, ale nakonec se to vychodilo, u jednoho okna jsem to vyřešil tak, že jsem okno stáhl dolů a mezi tu gumu kam se zasouvá okno jsem nacpal špalíčky a nechal jsem to přes noc roztáhnout, druhej den už to bylo v pohodě Citovat
APOFIS Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Tak to mě spadl kámen z peněženky:),sem si myslel,že to nepůjde.Dával si tam prosím taky ty plíšky?Měl sem je tam přibalený,ale s nima sem to ještě nezkoušel,jestl by to taky aspoˇtrochu pomohlo. Citovat
pastorek Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Ak myslíš pliešky v tvare U tak tie sú práve na to aby zostala medzera na normálne zavretie okna. Citovat
APOFIS Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 JJpřesně ty ,dneska sem to zkoušel jen tak na sucho ,takže sem je tam ještě nerval. Citovat
Šalda Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Já sem ty plíšky tam neměl, kupoval jsem origo ofuky a nebyli u toho, ale na bývalý auto jsem kupoval neorigo a plíšky jsem tam měl, a s nima to fungovalo o hodně líp Citovat
majky5 Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Pánové dejte tip na ofuky a kde jste kupovali + cena ? Díky Citovat
georgegg Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 např http://www.doplnkynaauto.cz/peugeot/ofuky-peugeot-307-5tidverove-%2801%29-ml.19178:D Citovat
Laďa Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Na 406 jsem kupoval tady http://www.mkkosa.cz/mkkosa/307-2/ Citovat
robozv Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 http://www.deflektor.sk/produkty.php Citovat
Bamatala Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 mne tiež keď som nasadil ofuky nechcelo dotvárať okná, zobral som WD 40 a celú štrbinu v dverách som vystriekal zavrelo ich.. nechal 1 deň na slnku postáť a odvtedy no problem Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Koukám,že tady http://www.deflektor.sk/img/big/1804-1hon.jpg má ten deflektor jakousi opěrnou nožičku aby nezasahoval do dráhy skla ... No,to bych potřeboval,jelikož mi jdou taky blbě zavírat okna a vymezovací plíšky jsem v balení neměl Nemohl by někdo pls jeden líšek vyndat a vyfotit abych věděl jak to má vypadat ? Zkusím něco v garáži zbastlit .. Díky Citovat
APOFIS Odesláno 28. říjen 2010 Autor Odesláno 28. říjen 2010 Mě by to šlo vyndat dost špatně,na tom plíšku ve tvaru V byly takový jakoby zpětný háčky,aby to asi časem nevypadlo.Ale až bude auto navečer doma zkusím to vyfotit tak jak to tam je ,možná by mohlo bejt něco vidět. Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Mě by to šlo vyndat dost špatně,na tom plíšku ve tvaru V byly takový jakoby zpětný háčky,aby to asi časem nevypadlo.Ale až bude auto navečer doma zkusím to vyfotit tak jak to tam je ,možná by mohlo bejt něco vidět. To bys mi moc pomohl, díky ... Btw ať žije Stargate Citovat
APOFIS Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 Dost pozdě,ale přece. Omlouvám se za tu dobu,ale na půdě nám nějaká potvora překousala kabely od připojení k netu. Vyndat sem ty plechy nezkoušel,jsou tam dost na fest a nechtěl sem roztrhnout gumu,ale ohnul sem aspoň nějakej vzor. Mělo by se to udělat z o trochu slabšího materiálu a hlavně z něčeho,co bude dobře pružit.Ta nakreslená špička,tak to bylo na každým tom plíšku vyhnutý ven jako takovej háček,aby to asi nevypadlo,já to ale ubrousil pryč,Už takhle to šlo zasunout špatně,ještě tam mít něco navíc.Na fotce s autem je označený kam se měly ty úchyty dát. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Zdarec klubáci zvažuji že si koupím deflektory na Breaka předek+zadek. Chci se zeptat: - zda má někdo i zadní a používá klubovou vlaječku,jestli se tam vejde(o čem pochybuji) - kdo má zadní a nemá háčky-plíšky na upevnění jak to tam drží-jestli je neztratím(kamarád si je koupil na Hyundai i30CW a jeden zadní ztratil) EDIT: SuorajCZ omlouvám se za použití tvého fota [upravil dne 5/7/12 15:05 od Gabriel 307] [upravil dne 5/7/12 16:47 od Gabriel 307] Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 :papaTaky o nich přemýšlím. Jednou už jsem je na autě měl, a byl jsem spokojen. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.