Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poradí mi prosím někdo zda se dá vyřešit u mojí 307 nějak to,že když nasunu do oken ofuky,nejdou okna zavřít kvůli tý pojistce proti přimáčknutí prstů ?

Odesláno

Měl jsem s tím taky problémy, ale nakonec se to vychodilo, u jednoho okna jsem to vyřešil tak, že jsem okno stáhl dolů a mezi tu gumu kam se zasouvá okno jsem nacpal špalíčky a nechal jsem to přes noc roztáhnout, druhej den už to bylo v pohodě:)

Odesláno

Tak to mě spadl kámen z peněženky:),sem si myslel,že to nepůjde.Dával si tam prosím taky ty plíšky?Měl sem je tam přibalený,ale s nima sem to ještě nezkoušel,jestl by to taky aspoˇtrochu pomohlo.

Odesláno

Já sem ty plíšky tam neměl, kupoval jsem origo ofuky a nebyli u toho, ale na bývalý auto jsem kupoval neorigo a plíšky jsem tam měl, a s nima to fungovalo o hodně líp :)

Odesláno

mne tiež keď som nasadil ofuky nechcelo dotvárať okná, zobral som WD 40 a celú štrbinu v dverách som vystriekal zavrelo ich.. nechal 1 deň na slnku postáť a odvtedy no problem :super

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Koukám,že tady http://www.deflektor.sk/img/big/1804-1hon.jpg má ten deflektor jakousi opěrnou nožičku aby nezasahoval do dráhy skla ... No,to bych potřeboval,jelikož mi jdou taky blbě zavírat okna a vymezovací plíšky jsem v balení neměl :( Nemohl by někdo pls jeden líšek vyndat a vyfotit abych věděl jak to má vypadat ? Zkusím něco v garáži zbastlit .. Díky

Odesláno

Mě by to šlo vyndat dost špatně,na tom plíšku ve tvaru V byly takový jakoby zpětný háčky,aby to asi časem nevypadlo.Ale až bude auto navečer doma zkusím to vyfotit tak jak to tam je ,možná by mohlo bejt něco vidět.

Odesláno
Mě by to šlo vyndat dost špatně,na tom plíšku ve tvaru V byly takový jakoby zpětný háčky,aby to asi časem nevypadlo.Ale až bude auto navečer doma zkusím to vyfotit tak jak to tam je ,možná by mohlo bejt něco vidět.

To bys mi moc pomohl, díky ... Btw ať žije Stargate :aut

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dost pozdě,ale přece.

Omlouvám se za tu dobu,ale na půdě nám nějaká potvora překousala kabely od připojení k netu.

Vyndat sem ty plechy nezkoušel,jsou tam dost na fest a nechtěl sem roztrhnout gumu,ale ohnul sem aspoň nějakej vzor.

Mělo by se to udělat z o trochu slabšího materiálu a hlavně z něčeho,co bude dobře pružit.Ta nakreslená špička,tak to bylo na každým tom plíšku vyhnutý ven jako takovej háček,aby to asi nevypadlo,já to ale ubrousil pryč,Už takhle to šlo zasunout špatně,ještě tam mít něco navíc.Na fotce s autem je označený kam se měly ty úchyty dát.

post-27775-14109613422156_thumb.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdarec klubáci :aut zvažuji že si koupím deflektory na Breaka předek+zadek.

Chci se zeptat:

- zda má někdo i zadní a používá klubovou vlaječku,jestli se tam vejde(o čem pochybuji)

- kdo má zadní a nemá háčky-plíšky na upevnění jak to tam drží-jestli je neztratím(kamarád si je koupil na Hyundai i30CW a jeden zadní ztratil)

EDIT: SuorajCZ omlouvám se za použití tvého fota :aut

post-24981-14109625409156_thumb.jpg

[upravil dne 5/7/12 15:05 od Gabriel 307]

[upravil dne 5/7/12 16:47 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...