Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mě jestli ste někdo už pracoval s plátovým chromem (od Italinoxu)... nějakej tenkej chrom - jak to řezat? Jak to ohýbat? spíš bych uvítal fígle než přístroje. Jde mě o to udělat pár blbinek v interiéru. Dík

Odesláno

Možná bych měl lepší řešení. Existuje firma, která chromuje nějakou novou metodou, a tvrdí že jediný co neuměj nachromovat je voda a vzduch :) Ta nová metoda se jmenuje FANTACHROM. Až budu doma, tak se kouknu na nějakej kontakt na ně. Mám jejich katalog a tam bude určitě jejich www nebo telefon.

Odesláno

Tak to je pecka! Ale ty ceny už tak lákavý nejsou. Koukal jsem na jejich stránkách na \"pochromování\" ALU kola a je to fakt super. V ceníku jsem našel, že orientačně za sadu 4 kol chtějí 10.000,- Kč :( To je celkem dost. Ale technologie fakt parádní.

Odesláno

že bych si tak nechal popseudochromovat paraboly přídavných světel?

když tam píšou pár malých zrcátek za 1000,- což by velikostně odpovídalo, tak je to 2x levnější, než jak renovují paraboly v praze

Odesláno

Zoby, zajímavá myšlenka ... Ale nevím, jestli by to přezto tak svítilo. Koupit za pár peněz polský a naroubovat to do stávajících držáků, nebo je tam dát rovnou. Mám je tam, svítí dobře. Cesta nejmenšího odporu.

Nechám si pochromovat celý zadní dveře, aby se v něm ti blbečci so ce mi lepí na kufr viděly :)

Odesláno

o mormální světla mi nejde, ale sehnal jsem originál dálkové za rozumnou cenu (rozuměj 0 kč) a tak je trochu restauruju.

paraboly jsou až na drobnosti ok, ale až se drobnosti rozrostou...

a 3000 na nový nemám

Odesláno

to je sice pěkný ale nehorázně drahý... dýt li?áky si za 10tis koupím mírně jetý...

no ale vo to nejde. potřebuju udělat pár blbinek v autě a chci to přímo z chromu... tenkej 1x1m stojí u Italinoxu nějakých 450Kč, což je rozumější a udělám toho docela dost... jen nevím jak s tím pracovat, ohýbat řezat, atd...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...