Fusion605 Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Zajímalo by mě jestli ste někdo už pracoval s plátovým chromem (od Italinoxu)... nějakej tenkej chrom - jak to řezat? Jak to ohýbat? spíš bych uvítal fígle než přístroje. Jde mě o to udělat pár blbinek v interiéru. Dík Citovat
Honza Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Možná bych měl lepší řešení. Existuje firma, která chromuje nějakou novou metodou, a tvrdí že jediný co neuměj nachromovat je voda a vzduch Ta nová metoda se jmenuje FANTACHROM. Až budu doma, tak se kouknu na nějakej kontakt na ně. Mám jejich katalog a tam bude určitě jejich www nebo telefon. Citovat
snowboy Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Pokud myslíme tu samu firmu, tak to je : http://www.chrom.actualtrade.cz/fantachrom.html případne : http://www.chromcadelic.cz/ [Editován dne 9/11/04 snowboy] Citovat
destiny Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Tak to je pecka! Ale ty ceny už tak lákavý nejsou. Koukal jsem na jejich stránkách na \"pochromování\" ALU kola a je to fakt super. V ceníku jsem našel, že orientačně za sadu 4 kol chtějí 10.000,- Kč To je celkem dost. Ale technologie fakt parádní. Citovat
John Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Nadhera,až nebudu vědět co s penězma tak vím do čeho pujdu. OPRAVDOVA KRASA Citovat
zoby Odesláno 10. listopad 2004 Odesláno 10. listopad 2004 že bych si tak nechal popseudochromovat paraboly přídavných světel? když tam píšou pár malých zrcátek za 1000,- což by velikostně odpovídalo, tak je to 2x levnější, než jak renovují paraboly v praze Citovat
Ladis Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 Zoby, zajímavá myšlenka ... Ale nevím, jestli by to přezto tak svítilo. Koupit za pár peněz polský a naroubovat to do stávajících držáků, nebo je tam dát rovnou. Mám je tam, svítí dobře. Cesta nejmenšího odporu. Nechám si pochromovat celý zadní dveře, aby se v něm ti blbečci so ce mi lepí na kufr viděly Citovat
zoby Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 o mormální světla mi nejde, ale sehnal jsem originál dálkové za rozumnou cenu (rozuměj 0 kč) a tak je trochu restauruju. paraboly jsou až na drobnosti ok, ale až se drobnosti rozrostou... a 3000 na nový nemám Citovat
Fusion Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 to je sice pěkný ale nehorázně drahý... dýt li?áky si za 10tis koupím mírně jetý... no ale vo to nejde. potřebuju udělat pár blbinek v autě a chci to přímo z chromu... tenkej 1x1m stojí u Italinoxu nějakých 450Kč, což je rozumější a udělám toho docela dost... jen nevím jak s tím pracovat, ohýbat řezat, atd... Citovat
Honza Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 No jestli je nějaká folie, tak to nebude žádná prdel. Maj nějaký stránky ??? Citovat
Fusion Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 nene, představ si tenkej plátek chromu http://www.intalinox.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.