Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nove Auto  

1. 1. Nove Auto

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

V C5 ce sem seděl jako spolujezdec,uchvátila mě,komfort,jízda super,moc se mi líbí, v 407mě sem neseděl ani nejel, ale líbí se mi moc,nevim ,musel bych si asi hodit korunou:D

ale hlasoval sem 407 :D

[upravil dne 28.7.2010 vendi.stejskal]

Odesláno

Ten rozdíl v ceně je obrovský. Nicméně biturbo verzi bych nechtěl, když už, spokojil bych se s jednodušším motorem. Jinak cena asi rozhodne, pokud by ten rozdíl nebyl takový, tak C5.

Odesláno
Původně zaslal: John_Ice

......a co,že má v zádu málo místa,jsem šofer a tam je dost.že člověk má rodinu?no a jak dlouho rodič bude vozit děti než budou tak velcí,že se do zadu pořádně nevejdou?To spíš oni přestanou už s rodiči jezdit.A že jednou je někam povezu?tak to se dá určitě vydržet.A že je malej kufr oproti ostatním SW.No a,vždyt člověk jede 1-2x někam,že ten kufr potřebuje a to se tam vejde.No když ne,tak existují boxy na střechu(položka cca10 000kč není zas tak velká)A jestli opravdu ten kufr nestačí,tak hold ať si člověk koupí náklaďák.

Nechápu jednu věc jezdilo se s žiguly a se š1000 (100<)a vezlo se vždy hodně,protože nebylo kde koupit a naše povaha byla,že ušetří než to kupovat v jiném městě (např hory či dovolená v jugině)a vešlo se tam vše i 50kg stan.Teď když se někam jede,člověk má plnou penzi,kreditku,ceny nejsou až tak závratně rozdílné a nevejde se do auta o kterém si před x lety mohl nechat zdát. Jsme rozmazlený a zhýčkaný

toď jenom můj názor

:papa

Nasi predci dokonce chodili vsude pesky, nasledne jezdili v povozech za konem a taky bych s nimi nemenil.

Dneska je nastesti doba takova, ze si clovek muze vybrat zbozi presne podle svych pozadavku - teda pokud na to ma. Ja bych se - jak psano vyse - nechal do 407y \"ukecat\" jen diky momentalni akcni cene - i tak bych ale dost ofrflal prave velikost kufru a misto vzadu (jsem pomerne velky, tzn. ze i ve 406ce mam sedacku na max. vzadu). Tvoje povidani o tom, ze jsi ridic (misto mas) a na zbytek rodiny ohled netreba mi naznacuje, ze zatim zadnou rodinu nemas - jinak bys vedel, ze prave nakup auta je veci rodinne rady. To, jak dlouho s Tebou budou v aute jezdit Tve deti je pro vetsinu rodicu velka neznama - znam rodiny, kde omladina stasri 15ti let by s rodici nevysla spolecne ani ze dveri bytu, ale znam i takove, kde s rodici jezdi na spolecne vikendy a dovolene \"dite\" studujici VS a svete div se, vsichni jsou velice spokojeni. Auto se vetsinou kupuje na 3 - 5 let, pak dochazi k obmene za novejsi kozusek a jestli s Vami budou deti tech 5 let jezdit se celkem spolehlive odhadnout da.Vse je o zivotnim stylu a prioritach - ja bych mel velice tezke spani, kdybyh mel koupit auto za vic nez pul mega a pri tom mel pocit, ze nekupuju auto stavene presne podle mych pozadavku - vzhledem k me financni situaci nelpim na funglovce, ale preferuju nakup 3-5ti leteho auta, kde se za polovicni cenu da velice slusne vybrat.

Jeste douska - 406ka ma kufr dostatecny, presto jsem na sraz do Piestan jel s pujcenou rakvi (v aute jsem jel ja s triletym prckem a manzele Neonovi s jejich dvouletym synem - aby si kluci mohli vzit vse, co chteli, musela z kufru vzniknout improvizovana hrackarna a hadry sly do rakve. Urcite bychom se zmackli do auta bez rakve, ale nebyl duvod).

Odesláno

c5:super obycajne a pritom vynimocne auto:super

407 je za super cenu, ale uvazuj, ze to auto, ked bude nove, tak ho budes mat hoooooodne dlho, takze na tvojom mieste by som bral c5 alebo superba - su to ovela modernejsie auta...

jednoznacne nie pre a6 - aj keby mi to davali, tak to neberiem, to uz ma kazdy, kto ma trochu hlbsie do vrecka a preto ma audi, bmw a spol maximalne odpudzuje!!!:bojim

Odesláno

i ked je 407 za tu cenu lakava, asi bych ji nezvolil. Za tech par rozhovoru co sem s cheppem mnel, si myslim, ze unho priestor auta nehra hlavnu ulohu, hlavne pri jeho praci, a taky som nepocul ze by sa isiel zenit. Na jeho miste bych pravdebodobne vyhladal nejakej novej c mercedes v diesli s automatem. Ceny uz sou neni tak velke. Co je ale fakt, ze pohodli v tom medaku je neskutecne, a hlavne je to auto na 6 let nebo 160tisic km bez starosti, pretoze servis je na tech 6 let zdarma, resp v cene auta. Na majiteli ostava jenom tankovani a pneu. Takisto pokud oprava trva viac ako hodinu, dostanete nahradni vozidlo, a to zdarma. Mercedes prinasi mnoho vyhod. Pokud bych za ty prachy kupoval auto ojete, bylo by to bud volvo v70 alebo s80 v 2.4 d5 ale bmw 530d v kombiku s automatem. Tyhle auta nemenuju kvuli prestizi, ale osobne me fascinuje kdyz v tak velkem aute s automaten a vykonem cez 200ps clovek dokaze jet za 6-7 litru v maximalnom pohodly.

Odesláno

Ja jsem za C5. Nova se mi moc libi, posezeni v ni, to je nadhera a jizda /podvozek/ to auto proste krasne pluje.

:xvul Co nova Mazda 6, Toyota Avensis, Honda Accord to vse v kombi??

[upravil dne 28/7/10 hudy]

Odesláno

Keby som mal calovat za C5 800 tis. CZ bez automatu, to bych se na to ozaj vyprd ...

Treba nieco taketo ...

http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/525d-tour-navixenonautomatik-id1587443.html

860 tis., cena se sjednat da, v cechach mate navic ceny levnejsi, a je to auto s 20 tis. KM ... A pohodlim se mu C5 fakt ze podle mne nevyrovna (vezl sem se v predvadecce) ... Ma navyse rovnakou spotrebu, pri krasnych PS atd ... Je to na cheppovi, ale za ty prachy by sem naozaj opustil rady PSA, pretoze si myslim, ze takove premiove auta jako BMW, Volvo ci Mercedes nemaju ... Pohodlie je tam oproti VW atd ovela lepsi u Citroena, ale predsajen se na ten zvysek tolik nechytaji ...

Odesláno

407SW - srovnatelnost aut nedosahuje rozdílu v ceně. Jinak moc líbí Volvo!!! Měl jsem dilema před lety - Volvo50 či 307SW. Zvítězil pažoutek - lepší cena o 130000,- Kč, nyní jsem rád, spokojenost veliká.:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Pri tech vozech co dal Fusion by som naozaj nemal nad cim rozmyslat ...

A jsme zase u toho. Rok a půl starý mercedes s najetými cca 15 000km?

Odesláno
Původně zaslal: Otan

407SW - srovnatelnost aut nedosahuje rozdílu v ceně. Jinak moc líbí Volvo!!! Měl jsem dilema před lety - Volvo50 či 307SW. Zvítězil pažoutek - lepší cena o 130000,- Kč, nyní jsem rád, spokojenost veliká.:papa:papa

Jinak o Volvu jsem taky uvažoval, ale zvítězil Peugeot, protože za lepší cenu mladší auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...