Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vyměnit 607 za A6 vw B5 nebo nabídněte něco na výměnu.

Recommended Posts

Odesláno

Tak nejak jsem dal inzerát na prodej nebo výměnu auta a doasla mi nabídka na vyměnu :

- audi a6,r.v.00 nebo 01,2.5tdi,110kw s chipen na 170koní

na fotkách krasně modra metal,bílá kuze uvnitř,najeto 280tkm

dual klima,je to sedan,automat,ne ctyrkolka

- passat B5,r.v. 99,1.9tdi 81kw,kombí,stříbrná metal,najeto k 200tkm,kombik,manual klima,man prevodovka,sedadla latka

napište mi co by jste braly a pro a proti k tem autum na udi jsem se docetl turboefekt to ma 607 taky na pasika zase napravu,ale to ma i audi,diky

[upravil dne 31/7/10 Michael coupé]

Odesláno

Osobne bych sel do VW:

a) mam rad kombiky

b) tak nejak neverim, ze by A6ka provozovana v CR, mohla byt v O.K. stavu (servis na tu Audinu bude urcite drazsi).

[upravil dne 25/7/2010 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Medvěde, ani jedno z nich nebude ve stavu, kterej tvrdí majitel.

To jsem nikde netvrdil. Prave ptoto, ze je mi to jasne, bych volil toho Pasika (servis levnejsi a dilu v replice bude taky po ko_ot).

Odesláno

Ja by som sa priklonil k tej Audine. Konkrétne pri tejto motorizácii je chúlostivá na kvalitu oleja lebo inak odchádzajú vačky ale je to limuzína ktorá má svoje image. Pri normálnom servise je to nezmar. Kvalita konštrukcie a výroby je minimálne o stupň lepšia ako pri Passate. Diely v replike sa dajú bežne kúpiť za normálne ceny a malých servisov na Nemecké autá je plno.

Kto raz mal Audi už nebude spokojný so žiadnym iným autom.

Odesláno

Osobně se mi ani jedno nelíbí a ten stav by mně celkem zajímal... Taky by mne zajímalo proč někdo nabízí za 607 prassata nebo audinu:myslim Ale pokud bych si stůj co stůj musel vybrat vzal bych audi, není moc z čeho vybírat oboje sou to německý nafty ... Jinak za sebe bych si radši nechal 607,ake rozhodni se sám... :)

Odesláno

607 mě stále zlobí,teš ta elektrika tomu nasadila korunu viz . příspěvek BSI nejde proud nebo jak jsem to napsal,nehledě na to passata jsem vzdy tak nejak chtěl než mě ocarovala francie,zase na vw mám diag.,vrakárnu u baráku a mělí jsme jednoho již dríve najeto 500tkm a prostě pohoda,audi se prijede ukazat zitra,tak uvidím,mam spíš strach z toho automatu a motor 2.5 110kw taky není moc vyhra (podle recenzi)

Odesláno

tak pasik je pro me praktickej a stale vice pro me tahne k pasiku,jinak jsem sehnal komplet vnitřek v kůži za 4tis. atd... jediné co mě mrzí je fakt,ze nema klimatrinic jek klimatic (munual),ale to je to nejmensi a mame psa,audi prijede dnes v 17hod. tak uvidíme,jestli je nekdo z okoli muze semnou na kukačku

Odesláno

Napravy jsou stejne, osobne bych se vyhnul V6 TDI.. Praskajici hlavy, bloky atd... Ale zalezi na stavu, nikdo nerika, ze ten motor nevydrzi dalsich 200 tkm.

Sam jsem zvolil 81 kW Passata, pokud do toho clovek lije aspon neco, co smrdi po nafte, tak rotacni cerpadlo vydrzi po celou dobu...

Jinak cena servisu a ND mluvi pro B5...

Odesláno

ja bych osobně 607 nemenil a taky me začiná trapit nebu to tady vypisovat ale jak se říka když se ser... tak se ser... všechno ale zaleží jen natobe :)

[upravil dne 26/7/10 dzana.m]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...