Dirk Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 nazdarek, vie mi niekto poradit v com je problem, ked mi nejde otvorit central na aute? ..a to som len vymenil bateriu vnutri v kluci... Budem vam moc vdacny za radu!! peugeot 406 2,0 HDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Klič budeš muset nejspiš sparovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirk Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 diky za radu , len problem uz je asi niekde inde. pretoze este vcera mi kluc aj blikal pri stlacani (zial to som nevedel dnesne info), no a teraz uz ani neblika a vobec nereaguje. A to je tam aj nova baterka. Je nejaka moznost, ze to spojazdnim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 zkus vytáhnout baterku a pak znovu vložit, potom pokračovat podle odkazu Radka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Měl jsem na tom plíšku co doléhá na baterku studeňák v místě přiletování do pl. spoje. Stačilo propájet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirk Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 no ja uz som tu baterku vybral a zasa vlozil asi tak 5x, iba pri tom prvom raze ese blikala... teraz tam uz absolutne nic neblika a nereaguje. Do preletovavania a podobne sa pustat nebudem, nemam vybavenie... ...kazdopadne diky za rady, ale asi zajtra navstivim servis . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Nemaš ji tam obraceně?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 pokud to umíš vyfotit se strany spojů tak to sem hoď, když to bude vyfocený pořádně tak by tam ten studeňák mohl být vidět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirk Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 ...nemaj obavy, baterku tam mam spravne... ) ...nedari sa mi sem hodit to foto, darmo, som tu novacik... a aj tak uz nemam dnes na to nervy. Kazdopadne som vam vdacny za rady. majte sa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Tak tady to je. Fotka ani před zmenšením neukazuje nějaký problém. Já si pamatoval jiný klíč - asi ještě z vectry. Tady to není zapájené, ale kontaty dosedají na plošky na destičce jen tlakem, můžeš je zkusit opatrně napružit a plošky trochu očistit ( třeba tvrdou - takovou tou šedou, gumou ) [upravil dne 25/7/10 koblih69] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Jednou tady někdo řešil upadlý ten oscilátor co na něj ukazuju šipkou, ale to je na lupu... [upravil dne 25/7/10 koblih69] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirk Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 diky moc za info, skusim sa na to rano pozriet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 To zítra vyzkouším,už asi dva nebo tři týdny mi ten centrál taky nejde..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 no a jeslti máš měřák tak ještě proměř jestli spíná ten čudlík... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Ha tak to zabralo,centrál v klíči už šlape jak má.... Díky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts