Radek S. Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Tak mi to nedalo a pokusil jsem se udělat anketku na využívání Head-Up displeje. Omlouvám se za chybu v první možnosti, ta mezera tam prokazatelně byla. [upravil dne 22/7/10 Radek S.] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Když s tim jedu tak jen proto že zkouším odstupy od aut , ale to si asi slyšet nechtěl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek S. Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Každý názor je vítán Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Peťo ty máš v citrónu head? Jinak jej používám dost, hlavně mimo městy, to na tacháč nečumím vůbec, jen na head. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek S. Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 to je dobrý vytvořil jsem anketu, ale sám neuvidím výsledky dokud nebudu hlasovat a nemůžu objektivně hlasovat, protože jsem zatím pouze čekatel na auto dám tedy pouze na pocit z testovací jizdy - displej se mi líbil, na rychlost jsem koukal jenom tam, tempomat jsem nastavoval taky pouze podle něj, nijak mi navadil a necítil jsem potřebu ho vypnout. Takže za mě první možnost - doufám, že nebudu jediný \"exot\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Eltne ty víš moc dobře kde pracuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 To vím, ale sranda musí být. Krom toho vím, že jsi schopnej jej i do auta dostat:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Radek S. jinak je u té ankety i ikonka - Prohlédnout výsledek a můžes se podívat na výsledky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Mno když jsem jel na předváděčku s 3008 tak to tam bylo,ale nějak mně to neohromilo,možná se na to dá zvyknou a časem člověk přijde že je to dobrý,ale zase platit za to 15.000 navíc k ceně bych asi nechtěl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjxing Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 ANO, používám. A pořád. Je to super. Jezdím jen na něj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Když jsem měl s 5008 zkušební jízdu, tak jsem na head-up displey čuměl pořád, klasických budíků jsem si vůbec nevšímal, tudíž bych tenhle displey v autě uvítal:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chauffeur Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 S tempomatom a obmedzovačom pozerám na rýchlomer minimálne...skôr by ma asi rušil. Ak má niekto head-up, tak by mohli namiesto budíkov dať do auta niečo iné, nejaké odkladacie miesto alebo čo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest peter68 Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 ANO, porad zapnuty rychlomer a tempomat. Odstupy aut mam vypnute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Ty odstupy mě sere, že je nemám:( To bych asi pořád měřil:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Ty odstupy mě sere, že je nemám:( To bych asi pořád měřil:D :xvulTo nejde dodělat?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Nevím, zatím jsem se na to neptal. Časem se možná o to budu zajímat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 eltone neni o co stat jen by te to odvadelo os rizeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Tak to jo, tak se o to zajímat nebudu:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptrizuli Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 ja to mam zapnuté stále - rýchlosť, tempomat aj vzdialenosť (až teraz som pochopil ako blízko jazdím za autami predomnou) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagi-5008 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 ja mel head-up u testovaciho auta, ale moc me to nenadchlo za ty penize takova polozbytecna fajnovost; rychlost a tempomat vidim jinde a to ze se lepim na auta prede mnou vim i bez tohoto vynalezu ... tak jsem do nej nesel ... a shodli jsme se na tom i v salúnu (... ale - kdyz ptacka lapaji, pekne mu zpivaji ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts