Benžík Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Ahoj, urcite uz to tu bylo, ale nenasel jsem to. Kazde rano me auto privita strasnym prerusovanym chroupanim, kvilenim a drcenim z palubky. Predpokladam, ze je to moturek klapky topeni, mam digitalni klimu, udela to jenom rano, odpoledne uz ne a vzdy jen jednou, pri dalsim pokusu uz se to neopakuje. Myslim, ze jedina klapka, ktera se tam rano pri zapnuti otaci, je na pomer studeny/teply vzduch (rano je zima-prida teply vzduch, odpoledne je teplo, tak ubere), tak to asi bude tenhle moturek. Kdyz menim tlacitkama teplotu, tak uz to zadna zvuky nedela, vzduch z toho fouka teply nebo studeny, tak, jak ma. Poradite, ktery moturek to je, jak se k nemu dostanu a jak ho vymontuju? Daji se ty moturky vymenit mezi sebou a vyzkouset? Diky za rady. Jo a stane se casem, ze ten moturek prestane fungovat uplne? [upravil dne 22/7/10 Benžík] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 jak moc na to chvatas, mam ted dalsi anglickou 406 na dily, ktera ma digi klimu, tak by se ti podival Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmmb Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 mrkni tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Diky za nabidku, nechvatam na to vubec, zatim to funguje, jenom to dela ty zvuky. Spis mi slo o to jestli je to opravdu tim moturkem a kterej to je a jak na nej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 kdybys chtěl, taky mam doma funkční Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 No díky, jen jsem fakt ještě nezjistil kterej moturek by měl být KO a jak se na něj dostat. Nemáte prosím fotku kde je umístěnej? To vlákno od mmmb je o moturku klapky vnitřního okruhu a ten to mi ty zvuky nedělá. Jinak zatím to funguje naprosto bez problémů, jenom v tom ráno chroupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmmb Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 není to ten krokový mottorek co nastavuje míchání teplého a studeného vzduchu? z pravého boku na středové konzole? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Třetí fotka zhora: + dole ještě jednou na kresbě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 To je to, co jsem hledal. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts