oddie Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 2,0HDI 80kW ve 406 na 4 při 50 točí asi 1300, a 307 to bude mít podle mě stejně. A to je zoufale málo. 1600 by bylo zlatých... Citovat
Durko Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 no tomu všetkému by som rozumel ale tempomat je skor na udržanie plynulej jazdy ako na akceleráciu tj. pre mna uplne zbytočne niečo meniť. ak by som chcel ja osobne rychlo vyštartovať tak by som musel isť až do dvojky a potom to fakt jede Citovat
Přema Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 Původně zaslal: marko306 Tempomat je na diaľnicu kde máš v podstate jedno tempo a nie do dedín, kde musíš stále uberať, pridávať a podraďovať, lebo tam idú babky z kostola o 50m zas dedo na bicykli pod parou z krčmi a ďalej zas tlupa cigáňov s károu so železom. :super:super:super dlouho sem se tak nezasmál.....:D:D Citovat
winco Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 my máme 307 1.6HDI a 50 jazdim zasadne na trojke ....... je to sice nafta ale paradne sa ten motor citi v otačkach podobne ako benzin ale samozrejme nie zase až v tak velkých ako je 5000 proste na 4 je 50km/h strašne mala rychlosť aj na benzine aj na HDI a hladkom dizli nech sa pači ale na HDI rači na trojke ..... a ked to porovnávaš so spotrebou tak ked podtačaš motor na 4 pri 50-ke alebo ho držíš v otačkach pri tej istej rýchlosti len na 3-ke je to uuuuplne presne to iste. A ešte k tomu je trojka lepšia z haldiska toho ako písal marko306 proste v dedine musiš furt uberať a pridavať takže je te motor menej zaťažovany ked ideš na 3 ako na 4 Citovat
DanculD Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Toto ma calkom zaskocilo. Nieje toto obmedzenie len po nejaky rocnik? Lebo mne tempomat funguje od rychlosti 40km/h (menej neviem na displeji nastavit) a to aj ked radim \"manualne\" a mam tam napr. zaradenu iba dvojku. Je sice pravda, ze mam automat ale to by malo byt predsa jedno, nie? Inak, mne to pri 50km/h kludne radi az 5 rychlost. Update: Aha, beriem spät, citam akurat manual: Aby bola zvolená rýchlosť aktivovaná alebo uložená do pamäti, musí byť rýchlosť vozidla vyššia ako približne 40 km/h, s minimálne zaradeným 4. prevodovým stupňom na vozidlách vybavených manuálnou rýchlostnou prevodovkou. Na vozidlách vybavených automatickou rýchlostnou prevodovkou je nevyhnutné zvoliť polohu D, alebo minimálne druhý stupeň pri sekvenčnej jazde. [upravil dne 21.7.10 DanculD] Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Toto je z manuálu pre tvoje auto. Pre automat platí niečo iné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.