maggot Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Nevíte náhodou stli mi bude pasovat lízátko z laguny r.v.98 na 306ku r.v.96?Díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maggot Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Takhle vypadá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wooody Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 mám taky z laguny, ale z tý první, ještě bez dir,a musel sem ho ještě zkracovat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maggot Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Jasný,ale je docela problem sehnat z tý první,ale naskytla se mi možnost koupit tady to lízo,tak chci jen vědět stli tam půjde,abych ho nebral zbytečně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wooody Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 jj taky pujde jestli už ho nikdo neupravoval, změř si délku nárazníku a a délku líza a bude vědet hned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 hele a z Megana a z Laguny jsou ty líza stejný? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maggot Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Díky Woody.Lízo z Megana a z Laguny jsou si hodně podobný,ale stli pasuje z megana na 306ku tak to fakt nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JardaMoj Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 dnes sem videl projizdet 306ku stimhle lizem, takze bych rekl ze tam jde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wooody Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 z megana jde taky.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genzer Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 taky mam z megana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capy Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 mam origo a pasuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Kubik-S16 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 taky mam lizatko z laguny a padlo tam skoro bez uprav,jedina uprava byla na kazdem konci zkraceni asi o 5cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maggot Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Jenže tohle lízo měří 114cm a nárazníi na 306ku má kolem 150cm na délku,tak že jsem v řiti:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maggot Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 Mohl by mi někdo nps kolik má délku to lízo z tý starý laguny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Objevil jsem toto lízo a je ve bílé barvě, což by asi k mému stříbrnýmu autu páslo lépe (případně bych ho stříknul stříbrným sprejem). Nicméně prodejce píše, že bylo vyrobeno na BMW E36 (Délka 163cm výška 13cm), což bude asi problém, to mi tam nepůjde, že? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wooody Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 vsechno jde, nekde uriznes, jinde nastavis... z ty laguny tam jit musi... jestli je takhle kratky tak uz je upravovany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Ten spojler, co jsem našel je nový. Jenom nevím, zda to BMW nemá nárazník \"rovně\" ... na pugu je přeci zakulacený ... nevím, zda by to po nahřátí třeba fénem šlo naohýbat. PS: myslíte, že by ten spojler pugu slušel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.I.K Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Neni to lízo náhodou laminátový? Jestli jo, tak to nahřátím ohneš dost těžko. Laminátový bych na autě ani mít nemohl, moje plastový se každou chvilku ohybá o silnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 FIKu, díky za info. Laminátové asi bude ... takže by muselo pásnout přesně. Nyní mám čumák asi 21 cm nad zemí (série), pak bych měl asi 8 cm ... to moc není ... ted mě napadla blbina, nacpat ho dozadu, kde mám nárazník hodně vysoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.I.K Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 No neni zas takovej problém ho na pár místech naříznout a slaminovat... Nevím, jestli by to vzadu vypadalo dobře, myslím, že tam někdo dával zadní nástavec z G III, ale taky bys asi musel upravovat. Já dozadu prřivařil originál nástavec z octavie, ale musel jsem ho rozřezat na několik kusů a zase svařit. Jestli to máš vysoko, tak mám jedinou radu: snížit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts