Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na jedné série kartiček pro 2011 (splatnost do 29.12.2012) IČ nebylo, myslím, že to byla ta největší série, které jsem se účastnil i já. Kdyžtak s sebou mám i starší kartičky, kde IČ je ;)

Odesláno

obaf: co to máš za kartičku? Letošní, nebo na rok 2012? Já na té letošní IČ nemám, na té na rok 2010 i 2012 mám.

Odesláno

Ja som na kartičke tohtoročnej tiež nemal ičo ale v pohode mi ju uznávajú, dokonca i v Bratislave na Starej Vajnorskej som ju uplatnil. To znamená že ak ti tvrdil že ju nikdy nevidel tak tam dlho nepracuje a mal zavolať vedúceho. Ak to bol vedúci tak tam tiež dlho nepracoval alebo klamal. Bola velka seria kartičiek kde tento údaj chýba.

ak niečo potrebuješ tak napíš a pozrieme to tu v TT:)

[upravil dne 20/11/11 18:25 od gedu]

• O 2 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Takze na mail mi neodpovedali,tak som im musel zavolat a konecne by to malo byt vybavene.....

Inac celkom zaujimave, mne nieco take povedali ze sme registrovany v trencine, cize oni to musia preklopit na ine pobocky ci jak... no dufam ze to uz bude vybavene.... zajtra vyskusam.....

• O 2 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dnes som sa teda odhodlal ze idem vyskusat karticku. Autokelly v Banskej Bystrici kupoval som nove stierace pankovi som dal karticku ze chcem zlavu. Tukol ico a bum usetrene 5euri.

• O 5 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Skúšali ste si tie ceny overiť aj v iných obchodoch?

Mne sa zdajú dosť nadhodnotené a po zľave vychádzajú cca tak ako inde bez zľavy.

Príklad: Olej Total quartz diesel cena 34€, po zľave 21€. V prvom naklikanom e-shope som ho nasiel za 20,99€ :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...