Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 měsíců později...
Odesláno

no já mám 1.1 a ze spotřeby jsem docela nehezky překvapen :-) už čtyři roky :-) pohybuje se to kolem 8 což mě teda dost zklamalo, ale fakt je že když jede člověk po dálnici s lehkou nožkou baletky tak je to kolem 5 což zase neni tak zlé

• O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Mám 1,4i (4/2000) asi týden.

Nejdřív sem jezdil za 9L. Po výměně vzduch filtru a svíček se dá jezdit pod 6L kombinovaně.

Rada - zkontrolujte vzduchvý filtr (klasika stojí 130 kč,což je zanedbatelná investice). Nebo si pořiďte konický sportovní, nejlepe bavlněný (od 600 výš) a máte po starostech

• O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: NtN

Nejdřív sem jezdil za 9L. Po výměně vzduch filtru a svíček se dá jezdit pod 6L kombinovaně.

Rada - zkontrolujte vzduchvý filtr (klasika stojí 130 kč,což je zanedbatelná investice). Nebo si pořiďte konický sportovní, nejlepe bavlněný (od 600 výš) a máte po starostech

na mojej 1,4 i (2001) mam mesto okolo 8 L, mimo mesta 6-6,5 L.

To akoze vzduch. filter ma az taky velky vplyv na spotrebu? Ani neviem kedy som ho naposledy menil. Ale poslednych 20.000 km urcite nie. Asi by bolo dobre sa nan pozriet, co?

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: margi79

Původně zaslal: NtN

na mojej 1,4 i (2001) mam mesto okolo 8 L, mimo mesta 6-6,5 L.

To akoze vzduch. filter ma az taky velky vplyv na spotrebu? Ani neviem kedy som ho naposledy menil. Ale poslednych 20.000 km urcite nie. Asi by bolo dobre sa nan pozriet, co?

Vzduchvej a palivovej filtr daj nový stojí to pár kaček ale vyplatí se to.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mám dlouhodobý průměr 6,5 ltr. a to mám spíš těžkou nohu na plynu. Minimum mám 4,7 ltr., když jsem jel fakt piánko na chatu a \"kochal\" jsem se přírodou. Město mi bere do 7 ltr. /ale to je strop, když je vše zaflákané a člověk dělá rituál: za 1- za 2-brzda-čekat-za 1-za 2-brzda ... Maximum spotřeby mám na dálnici okolo 200 km/h. Tam to vychází 9 ltr/100. Možná by to bralo míň, ale člověk se furt rozjíždí a brzí. Mám tam nové filtry, olej plná systetika a teď mám najeto 43.000 km, takže teprve končím zajíždění motoru :-) Jinak to je P206 2.0 HDI. Motor dostává maximální péči, aby dlouho vydržel ... lehce zahřívat a po divoké jízdě nechat chvíli vystydnout :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...