Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

milek44: ja som sa v zime postupne dostal podla PP zo 7.5 na 6.8. Teraz na jar mam rekord mimo mesta 5.9, inak dlhodobo 6.5. Jazdim hlavne okruhy. Ja som ale zaciatocnik a mam 4stupnovy automat, takze s manualom sa to da urcite aj nizsie...novy olej+filtre, disky 16\"

• O 1 měsíc později...
Odesláno

pani slovenko - belgicko stale dialnica spotreba 5l to je 1500 km ...

Ha a a ked tocis do cerveneho tak riadne vytacas motor tak sa ani necuduje ze mas nad 12 taku spoitrebu mam na sprint ha ..

No neveri nik ani kamrat mechanik ze to eni mozne ale lachko som ho o to m presvecil nacapujes povozis a vypocitAS :)

Odesláno

no ja preradujem minimum na 2000 otackach a tak jazda podla predpisov a nemecko kedze tam bolo dost obmedyeni tak primer cca bo 150 km v hodine cez nemecko ostatne predpisovo a na 5ke kede 6 nemam :)

a kto veri veri kto nie jeho smola a moja radost

Odesláno

ja si ju pocitam ked robim dlhe trasy bo nejazdim sam cize ide o peniaze a ja auot nedusim vid vysie v prispevkoch ... a to ze preradujem na minimum 2000 otackach neznamena ze na takzch jazdim ...

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Cyklon

1,4/8V 75PS r.v. 2003 - většinou po městě - přeřazování při 3000 - více méně konstantní spotřeba 8 litrů, což mi připadá celkem dost :myslim

No taky mám 1.4 ... 2001 a sem na to dost podobně ... :/ nějak sem to teda napřesno neměřil, ale nějak tak to bude ...

Odesláno

To máte teda sakra hodně. Já už druhým rokem jezdím na letních třináctkách, Semperitech a i když absolutně nejezdím na spotřebu, ale tak jak chci, tak se teď pohybuju okolo 6 litrů (průměr z cca. 3000Km). :)

Odesláno

to jako jazdite na tých 1,4.....ja ked jazdim mesto mam 7,3...a kombinovane 50:50 mám tak 6,6...a kombinovane prevažne mimo mesta tak 6,45-posledna spotreba..... a to jazdim všeliak ked mám naladu tak to pekne preženem ten motor a ked sa nikam neponáhlam tak jazdim na spotrebu ale v lete sa dostať na tých 7 litrov je možne akurat tak pri sustavnom točeni do 4500-5000 otačok :D

inak čul jak máme noveho mazla 307 s 1,6HDI 80kW tak oco na ňom jazdi za 5,5 a ja za 4,1....tu istu trasu so skoro rovnakým štýlom jazdy :D

akurat na spotrebu ked jazdite aj ked nie tak treba citiť čo ten motor chce......v niektorých pripadoch si žiada poriadne vytočenie a v niektorých zase uplne pohodove jazdenie a spotreba bude krasne nizka, treba často radiť a davať motoru to čo si pýta :D :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: winco

to jako jazdite na tých 1,4.....ja ked jazdim mesto mam 7,3...a kombinovane 50:50 mám tak 6,6...a kombinovane prevažne mimo mesta tak 6,45-posledna spotreba..... a to jazdim všeliak ked mám naladu tak to pekne preženem ten motor a ked sa nikam neponáhlam tak jazdim na spotrebu ale v lete sa dostať na tých 7 litrov je možne akurat tak pri sustavnom točeni do 4500-5000 otačok :D

Tak ono je asi město a město :) Když výrobce auta udává pro tento motor 1,4/8V (koncepčně celkem zastaralý) městskou spotřebu 8,4-8,9 , tak asi ví o čem píše. Takže majitelům, kteří mluví o spotřebě ve městě kolem 7 litrů zkrátka moc nevěřím ;)

Odesláno

Tak já mám teď 8.7 litrů, jezdím furt po městě, někdy okreska a spotřebu neřeším, točím a točím, tak jsem sám překvapenej. :)

GTi 2.0 100Kw

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...