Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

taky vam pripada, ze jde forum i cely klub do.....?

Recommended Posts

Odesláno

honza406: určitě to nebyla prvni pomoc.

pokud se ke všem chovaš tak jak třeba ke me když jsem se te na něco zeptal tak se ani nedivím že ti nikdo nepomohl.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jj pomoc asi ta první ale není odzkoušena ,zda to bude fungovat jen na okraj já 30 pinovku nepotřebuji ,a jediný kdo byl ochoten dodat schéma by Pe.Tr ostatní jen .....

[upravil dne 12/7/10 honza406]

K tématu Scratche se vyjádřím snad někdy více - shrnuto si myslím, že klub do háje nejde, jenom každý prožívá jakousi euforii, když je tu nový a líbí se mu tu a je jasné, že nevydrží věčně a když je tu někdo 5 let, tak je jasný, že mu tu každý okamžik nebude připadat tak slastný, jako v počátcích objevovaní... Stejně je to v životě i s jinýma věcma (nadšení, normál stav, stagnace a eventuelně totální nezájem) ...třeba u ženskejch :D:D:D

Sorry honzo, ale netvrď mi tu, že Ti nikdy nikdo na fóru nepomohl. To jsou při nejmenším kecy ... vím, že ty jsi spíše ten z těch, co pomohou, protože se v autech už nějaký ten pátek hrabeš a zajímaj tě a jsi šikovnej třeba na elektriku ... Ale minimálně vím o 3 lidech, kteří Ti pomáhaj (třeba když řešíte něco s OKčkem) ... takže klídek - nebuď zase takovej ...

Odesláno

Na rozdil od Honzy ja s plnou vahou 130 kg sve postavy tvrdim, ze mi klub pomohl - a to nescetne krat.

V dobe, kdy jsem klub objevil, jsem vlastnil 309ku, ktera se vice mene od koupe neustale s_ala. Diky klubu se mi podarilo objevit v Praze servis, kde se ke mne chovali jako k zakaznikovi a nikoli jako v pohadce \"Oslicku, otres se\", coz byly me zkusenosti dosavadni (a ze jsem tech servisu do te doby poznal ...). Velice dobre si treba pamatuju na situaci, kdy mi odesel zamek v 5tych dverich - zeptal jsem se na foru, ozval se Oddie a druhy den jsem mel zamek u Vasendy s tim, ze se nejak domluvime ..... - do te doby jsem s Oddiem maximalne kecal na foru, ale osobne jsme se nevideli.

Nasledne jsem se po vzoru brňaku rozhodl poradat spolecna setkani prazaku na Dzbanech, pak i zkusil usporadat i prvni Zimni klouzani, potom i nekolik podzimnich srazu a diky tomu jsem se stal tak provalenou figurkou, ze jsem byl zvolen na dve funkcni obdobi predsedou tohoto O.S. - cimz jsem se snazil klubu vratit to, ze jsem se tu dobre citil a vzdycky jsem se mohl spolehnout na pomoc jeho clenu (viz treba moment, kdy mi cestou do Rumunska nejaky dobrak na parkovisti ukopl leve zpetne zrcatko na 405ce - dali jsme si tehdy pauzu u znameho v Mikulove, zvedl jsem tydlifon a behem par hodin dorazil Trundik s novym zrcatkem).

V soucasne dobe nemam s autem zadne zasadni problemy, ale pokud jsem pozadal o pomoc v reseni jakehokoli neautomobiloveho problemu, vzdycky se tu sesly tuny prispevku, ze kterych jsem si mohl udelat nejaky zaver.

Jak jsem psal uz vyse - na foru (v klubu) je mi dobre a byt jsou tu nejake obcasne vykyvy, v celku si myslim, ze do haje to tu urcite nejde a je spousta jinych for, ktera by nam kvalitu informaci a lidi, kteri se okolo tohoto klubu motaji, mohla zavidet.

P. S.

Uplne jsem zapomnel zminit Rebika, ktery mi v pro mne ne zrovna super situaci \"hodil lano\" a na rok mne zamestnal - i za to muze klub

[upravil dne 12/7/2010 Medvěd]

Odesláno

kedze nemam po veceroch moc co robit som casto na roznych forach. A tu ze sa hada? No sa mi zda ze to prichadza aj sem ale ...

toto je zatial najlepsie forum co sa tyka ochoty a povahy ludi, rychlosti reakcii - a hlavne reakcii k veci - ktore som a zatial stale navstevujem - aj ked uz pežotka nemam. pozriem sekciu nase kary, modely - 205, tuning a pokec. a citim sa tu nejak dobre.

a prispievanie do tem a citanie tem je predsa dobrovolne.

celkovo je u mna toto forum :super

Medvěd: teraz si to vystihol.

je totiz vela for kam nik nechodi, alebo tam nik nevie poradit, alebo ta rovno vysmeju aky si ty blbec a co sa to pytas za hovadiny.

[upravil dne 12.7.2010 automale]

Odesláno

Honza406: Že tě huba nebolí :bojim ....těžko radit někomu, kdo všechno ví, všechno zná a všude byl a když už náhodou něco neví a nikdo mu zatím neporadí, tak je všechno špatně. Nemůžeš čekat, že ti budou všichni padat k nohám, už hlavně proto, co jsi tady na fóru provedl....Neznám urážlivějšího člověka než jsi ty, máš pocit, že jsou všichni proti tobě a absolutně nechápeš žádnou srandu na tvoji adresu, asi by ses měl jít léčit. Fakt už jsem to musela napsat :ticho

Odesláno

Sice nepatřím k žádným pardálům, ale musím souhlasit s automale. Tohle fórum dle mého patří mezi ty nejlepší, jak už díky opravdu skvělým lidem, kteří pomůžou s čímkoliv, tak i k celému systému fóra, které je mi nadmíru sympatické. Na žádném srazu jsem ještě nebyl, ale jen z důvodu, že se mi moc nedostává peněz. Takže až se na nějaký sraz dostanu, tak velice rád budu ten co někam na chvilku s prominutím vtírne:)

Odesláno

nedá mi aby som aj ja ničo nenapísal:

to či fórum upada alebo nie to nechám na tých čo sú tu dlchšie.čo sa týka pomoci ak sa dá a viem tak pomožem poradím, a ak neviem tak držím hubu aby som nezavádzal.ja si nesťažujem mne toto forum pomohlo a spoznal som fakt kopec perfektných ludí zo slovenska alebo z čiech bol som na zrazoch ale momentálne som fakt tak vyťažený že som rad ked sem mrknem.

pre mna je toto forum aj klub super a som rád že som s Vami

durko

Odesláno

asi jsem to napsal spatne a za to se omlouvam, nemyslim, ze jde do pryc cele forum (potazmo cely klub) - tolik sekci proste nenavstevuji, ale myslim si, ze jde pryc ta komunita a hlavne v sekcich mimo auta je to znat. Lide se napadaji, apod.

Jsem i jeden z akteru, kteri odtrhavaji cast - grillmasgters, ale tam muze prijit kdokoliv a jsem rad, ze se lidi ucastni a i meni....

Nejvic me mrzi, ze, i ty srazy nikdo nechce poradat....

Pe.Tr - asi jsi to necekal, ale ja jsem fakt znechucenej z nekterych temat co tu ctu, a protoze neni co cist jineho, tak ctu i ty sracky.

Ale kdyz jsme u toho, tak mi trosku vadila, ne, vadi, tahle vec....

Kdyz se nekdo nenabidl na jarni sraz, tak jsem napsal, ze ho udelam v melniku. Zorganizoval jsem skupinku lidi, kteri by pomohli a pak me nekdo potaji upozorni, ze nic poradat nemam, ze uz je to hotovy..... i to je pro me v podstate podraz, protoze moje nervy s tim, abych to oznamil adele (v te konstalaci, jaka v te dobe byla - byl jsem bez prace, bez penez apod.) a poustel jsem se do srazu, coz vnimam tak, ze to neni legrace usporadat.....

Nechme toho, bavim se tu o foru :-), ne o tom dalsim, typu srazy, pratele, jen ciste o foru

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Nejvic me mrzi, ze, i ty srazy nikdo nechce poradat....

..... vadi mi tahle vec....

Kdyz se nekdo nenabidl na jarni sraz, tak jsem napsal, ze ho udelam v melniku. Zorganizoval jsem skupinku lidi, kteri by pomohli a pak me nekdo potaji upozorni, ze nic poradat nemam, ze uz je to hotovy..... i to je pro me v podstate podraz, protoze moje nervy s tim, abych to oznamil adele (v te konstalaci, jaka v te dobe byla - byl jsem bez prace, bez penez apod.) a poustel jsem se do srazu, coz vnimam tak, ze to neni legrace usporadat....

Scratchi, ja s Tebou v tomhle nesouhlasim, naopak plne souznim s tim, jak letosni nedostatek kandidatu na poradani jarniho srazu vedeni klubu vyresilo.

To, ze se do poradani srazu nikomu nechce mohlo vedeni zjistit maximalne tak, ze se kluci budou mezi pripadnymi organizatory telefonicky ci jinak pidit, zda maji ci nemaji o kandidaturu zajem. Stejne by se ale 100% pravdu dozvedeli az presne v minute, ktera byla urcujici pro uzaverku prihlasek - vzdy je moznost, ze nekdo neznamy prekvapi v posledni minute. Ale protoze kluci TUSILI, ze je poradani srazu v ohrozeni a nechteli dopustit, aby sraz nebyl, zacal kolem sebe Vvitty soustredit kluky z Vysociny a po te, kdy nebyl zadny kandidat, povedeny sraz na Seci usporadal. Uprimne, chtit usporadat sraz bez dlouhodobe pripravy nebo aspon nejakych zkusenosti jen proto, abych vytrhl nekomu trn z paty a takovy sraz umoznil mi smrdi pomerne velkym malerem a i proto, ze Te znam a jsme snad i pratele, jsem rad, ze nakonec byla Sec (a myslim, ze i Adelka byla rada).

A ze to kluci neventilovali dopredu? Jednoduse chteli cleny klubu proplesknout a ukazat, ze nebudou-li se snazit, fakt srazy byt nemusi - a hele vysledek, na podzim uz byli dva kandidati.

Odesláno

Medved: urcite jsme pratele :-)

Ja jsem i rad, ze to kluci vzali na sebe a sraz se moc povedl. Ja bych mel tenkrat cas na to akorat tak zajistit dohodu na ubytovani, jidlo, a jednoduchy orientak :-), ale i tak jsem rad, ze jsem to tenkrat nemusel zarizovat :-)

Odesláno

Nevím jestli upadá nebo ne. Poslední dobou sem moc nechodím, protože mě zaměstnávají jiné věci a v pokecu se řeší vyloženě hovno, takže ani nemám náladu to číst. Občas sem něco hodím, když potřebuji radu, ale to je vyjímečně, a ještě se mi nestalo, že by mi někdo nepomohl.

No a moje letošní srazování... No, jsem s tím bídně, ale doufám že se druhá půlka roku přehoupne do lepšího období a já fakt na ten sraz dorazím :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...