Pucmeloun Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Tak jsem tady hledal můj problémek s brzdami a nic jsem nenašel - nebo spíš všechno kolem ale to co potřebuju nee. Včera jsem si vyměnil destičky a jal jsem se auto s kolegou odvzdušnit. Začali jsme pravým zadním - až po levé přední. Všechno odvzdušněno a auto přesto víceméně nebrzdí. Odvzdušněný to je dobře, a válec je o.k., tak jsem trošku zoufalej ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 ...a co zavzdušněný ABS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 No těžko se to posuzuje, ale nemáš třeba od práce jen zamaštěný kotouče + nový destičky, který nejsou zajetý... ono je to docela znát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucmeloun Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 nemám ABS :-) jinak ono jde spíš o to, že když sešlápnu brzdu, tak mi jde prakticky až na doraz a brzdí to minimálně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 A při opakovaný brždění se to nemění? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucmeloun Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 furt to propadá až na zem a a i když to zkusím našlapat, tak nic. Pedál strvrdne jen když není nastartováno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Jednoznačně zavzdušněný, a to pořádně. Nebo válec pryč, ale pokud to předtim brzdilo tak ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucmeloun Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 před tím to brzdilo jako drak. Takže se zeptám jako úplnej nováček - co s tím? Odvzdušňovali jsme to asi Dvě hodiny. Není možný, že to tam někde přisává vzduch? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 No a co tě vedlo k tomu odvzdušnění? Ubývá kapalina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucmeloun Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 No vyměnili jsme destičky a pak to prostě nebrzdilo, tak první co tě napadne, když ti \"fouká \" pedál, že je to zavzdušněný. Vylítlo toho dost a vzduch už tam není - teda aspoň si to myslím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucmeloun Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 Kapalina neubívá - jen trošek a ten jsem samozřejmě dolili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucmeloun Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 neubývá :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vildapl Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Ještě kdysi když jsem měl Fiat 125 tak pokud jsem odvzdušňoval brzdy tak odešli gumičky ve válci. Normálně chodil píst po krátký dráze (na pohled vyleštěná) a při odvdušňování po celý dráze, která už nebyla hladká a sedřela gumičky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucmeloun Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 takže takhle... opravd je pravda, že 406 se po 200km sama odvzdušní. Nechápu jak to francous udělal, ale je to pravda. Na vlastní káru jsem to poznal :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts