Pucmeloun Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 zdravím , mám v autě takovou specialitku - neděje se to furt, ale minimálně jednou denně mě to vždycky pěkně nase... :-) . Občas se mi z palubky jako od páčky světel ozývá dosta nahlas a dlouho takový cvakání jako kdybybch furt blikal a ještě je to takový splašený. Je to strašne nepříjemný . Nestalo se vám to někomu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Rozobrať a vyčistiť páčku smeroviek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucmeloun Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 Tak mi to nedalo a rozebral jsem to, vyčistil a složitl - byl tam vypadlej takovej malej váleček :-) . Strašně nerad tzhle věci dělám, ale je fakt, že do servisu se mi s tímhle fakt nechtělo. Jde to rozebrat docela dobře - jen při vyndavání se člověk nesmí bát malinko zabrat. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
106sťák Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 taky se mi to stává,pěkně mě to štve musím se na to juknout musí se sundat i volant?já totiž ani nevím jak:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 volant se kvuli vyndanim packy vyndavat nemusi, staci jen plastove oblozeni sloupku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Běžná závada péček 6tkové řady. Je tady o tom asi tisíc témat a i nějakej ten návod na rozebrání by se našel Chce to jen hledat, hledat (vlevo nahoře) a když to nepomůže, tak hledat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Džůny Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Já už mám za sebou dvě rozebrané a složené páčky a čeká mě třetí na 306. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stuchy Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 je to práce na kterou chce mít čas a klid jinak člověk něco posere ale s klidnou hlavou se to dá mám to taky za sebou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
106sťák Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 tak sem to rozdělal rozebral vyčistil a složil a mám klid :-D díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts