Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Už se to tu probíralo,ale rád bych se zeptal,jestli mi můžete někdo prosím poradit ,pěkné a laciné ubytování v Tatrách,nebo blízkém okolí. Zatím co jsem koukal,tak je všude zbytečně draho,(hlavně hotely). Chceme s rodinou mrknout na zajimává místa, svézt se lanovkou a hlavně koupání. Mám už tip na Starou Lesnou,ale nechám si poradit.

Odesláno

\"Zbytecne draho\" nebude treba v podunajske nizine, pokud ale chces jet do turisticky zajimavych lokalit, asi s tim primo souvisi i bnutnost hrabnout hloubeji do kesene.

Odesláno

24.7. idem s rodinou prvý krát na dovolenku do Nízkych Tatier, Demänovská dolina, chaty lúčky. Na 7 nocí 400€ (2dospelí, 2deti) bez stravy. Ako bude ešte neviem, ale vyzerá to celkom solídne z fotiek. Je to trošku drahé, ale manželka mala stanovený termín celozávodnej dovolenky takže som sa nechcel spoliehať na last minute.

http://www.jasnabungalovy.sk/

[upravil dne 8/7/10 marko306]

Odesláno

ten crocus to už je lepší nabídky a hotel Avena taky pěkný,díky. Ještě mrknu na další ubytování,další věc jestli bude v našem termínu volno

Odesláno

v tomto auto-campe som uz par noci stravil minuly rok aj niekolko rokov dozadu. maju aj chatky. SBS sa tam prechadza den aj noc, wifi, socialky boli na urovni ak si neni moc narocny. v chatke som ale nebol. boli sme pod stanom. jedine co mi tam vadilo boli bufety - otras a aj ceny boli nehorazne. pri kempe bola ale picerka. do potravin v dedine cca 5-10min peso. Preco toto miesto - mas na skok do aqua parku tatralandia - vstupne je :o - ak sa ti nechce vyhadzovat peniaze tak priamo v kempe sa mozes hodit do Liptovskej Mary, par km je Liptovsky Mikulas /LM/ odkial je na skok do Demanovskej doliny - dve krasne jaskyne, letna bobova draha...... z LM je na skok aj Ziarska dolina kde padla ta giga lavina, blizko je Orava, pekna je aj Kvacianska dolina so zrekonstruovanym vodnym mlynom, za LM smerom na Tatry je Bešeňová..... ako centralne miesto z kadial podnikat dalsie vylety ma myslim tento kemp super polohu.

http://maracamping.sk/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...