Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hladal som, nemohol som najst, neviem ci nieco take ma.

Potreboval by som schemu na radio clarion pu-2184, znamy mi ho opravuje, myslel, ze je len zla optika, tak ju vymenil. No nic to nepomohlo, CD sa aj tak neroztocilo. Tak zacal hladat a zistil, ze mu na \"logiku\" v radii nejde 5V. Tak ak niekto ma, poprosil by som schemu, velmi by to pomohlo.

Dakujem

Odesláno

Nikto nic take nema?

Este ma napadlo, ako tu bolo pisane, ze je mozno zly ten integrac ba6283n, ale nic viac som nenasiel. Na internete sa mi podarilo dopatrat len k platenym schemam, a ked neviem ci su dobre, 15 dolarov za to nedam...

Odesláno

MAL SEM TEN SAMY PROBLEM ALE NENI SEM ISTY ZDA TO JE VSE V PORADKU STACI ZMERIT NAPAJENI Z VOZIDLA TO JE SVORKOVNICE + A TO KONEKTOR PO KONEKTORU A MUZE BYT VEDA V HLAVNOM NAPETI A VYMENIT POISTKU ANEBO PREPOLOVAT A MNELO BY TO FUNGOVAT 5V MUSI BYT TAKY I Z VOZIDLA DA SE TO ZMERAT UZ SEM TO DELAL

Odesláno

no ale tam je taky problem, ze ja to v aute zapojene nemam. on to ma doma, pripoji na to napatie a pre tu logiku sa tam tych 5V nedostava. Ide tam 8V na jeden, tusim tyristor, ktory potom zopne a na druhy tyristor ma ist 5V a nejde. Niekde sa to tam straca. Takze, neviem, ci by pomohlo to mat zapnute v aute, ked tam je bud +12V trvale napatie alebo +12V spinacie...

Odesláno

urcite sa nemylis. bolo to takto. dal som ho znamemu, lebo mi nechcelo ani len CD roztocit, takze ho nemalo ako nacitat. zobral si to a povedal mi, ze to bude optikou, ze to CD nerozpozna, tak preto sa neroztoci. tak kupil optiku, prehodil, isli sme to skusit do auta a nic, zase sa neroztocilo. tak si to zobral zase domov a zistil, ze tam nie je tych 5V na logiku, aby dostalo signal, ze ma roztocit CD. do zajtra sa mi ma ozvat, ci na nieco prisiel.

ale ak by malo byt teda zapnute, a ze ten signal ma dostat od BSI, aby roztocil CD (co je podla mna divne), tak potom bude mozno problem v nejakom prepoji v aute. no ak by to mal byt problem v aute ako pisal PETER ČECH, tak mi skuste nejako povedat, kde tych 5V mam hladat...:myslim

Odesláno

mám tiež ten problém, že to isté rádio zapojené v aute, po zastrčení CD sa neroztočí, na displeji píše, že je tam CD, po chvíli CD vysunie, bez toho, že by sa čo len trochu to CD potočil. Ak pripojím xcarling, v bsi na diagnostike povolia CD menič, bude xcarlig fungovať? Ak áno CD nepotrebujem. Ďakujem za odpoveď.

Odesláno

superjoe 19:Ne, radio z auta 5V nedostává. Je tam pouze napájení rádia a datová lajna. Pokud by chybělo těch 5V na logice při připojení v autě, tak je problém v radiu.

muzikant: Často stačí pořádně vyčistit čočku laseru a CD funguje. Pokud by jsi připojil správný Xcarlink (miniIso konektor), tak po povolení v dia by se měl chovat jako CD changer.

Odesláno

ja taky drzim palce delal sem vsechno ako vy iba stim rozdilem ze ja sem koupil auto z autoradiem pioneer na cd a casem sem koupil original radio peugeot 406 nova verze vyndal sem radio a zistil sem ze borec co to mnel pred tim tak odcvak iso konektor napjeti a koukalo na mne 6 dratku 3 bile a 2cervene a 1 fialovy a zapoj ted radio tak aby spravne fungovalo a povedlo se to a uz mne cekala jen diagnostika a okamzik pravdy a je to ok musel sem pre spravnost merit vse a prisel sem na to ze kdyz je vypalena pojistka staleho napati tak radio funguje ale po vytazeni klice se vsechno vymaze hosi tak hodne stesti ja se jeste ozvu tak zatim:myslim

Odesláno

HonzaZ: Optiku som čistil, ale problém je v tom, že CD sa neroztočí (asi to isté, čo uvádza autor prvého príspevku). Len som sa bál, či nie je podmienená činnosť xcarlinku správnou činnosťou cd prehrávača v rádiu. Ďakujem za info.

Odesláno

tak, mam nejake nove info o tom mojom radiu...este nie je hotove...ale, prisiel na to, ze na tu logiku pusta tych 5V jeden integrac, ktory je podla vsetkeho zly, pretoze by mal pustat bud 0.8V alebo 4.5V, no on pusta pernamentne len 2.7V...takze ho objednal a tak snad za 3 tyzdne pride a vymeni to. inak skumal este snimace, ktore rozoznaju CD a tie su v poriadku...takze verim, ze chyba bude v tom integraci...ak by to tak bolo, oprava by teoreticky vysla na 7 €...tolko stoji ten integrac, ked pride za 3 tyzdne...zo dna na den by stal 20€ :D a kedze sa menila aj ta optika, mozno zbytocne, tak ta stala 23€...

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...