Přejít na obsah

muzikant

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

Vše od uživatele muzikant

  1. dobrý deň, včera som išiel po diaľnici 130 km/h, polovica nádrže a v tiahlych ľavotočivých zatáčkach prestal motor ťahať, ako keby som vypol kľúčik. Na palubovke žiadne hlásenia, po prejdení zatáčky sa motor opäť chytil. Urobilo to aj pri prejazde kruhovým objazdom, opäť do ľava. Pri pravotočivých zatáčkach to nerobí (možno zatiaľ ). Privítam každú radu, čo by to mohlo spôsobovať. Palivový filter má cca 8 000 km. Ďakujem
  2. dobrý deň, v poslednej dobe začínam pozorovať krátkodobú ( cca 1-2 sekundy ) stratu ťahu motora. Sta sa to ako pri rozbiehaní, tak aj pri plynulej jazde. Ťah motora sa sám po krátkej odmlke obnoví, či povolím plynový pedál, alebo ho držím stlačený. Viete poradiť, kde hľadať príčinu tohto javu? Ďakujem za každú radu.
  3. dobrý deň, kolegovi na P 607 3,0 l automat teraz začala závada - občas pri štartovaní ostane na displeyi vysvietená ikonka prečiarknutého kľúča a auto točí a nenaštartuje. Diagnostika neukázala žiadnu závadu a prejavuje sa aj po výmene batérie v diľkovom ovládači. Náhradný kľúč kolega nemá, preto sa nedá vyskúšať, či je vadný kľúč, alebo najaká čítačka. Vie niekto poradiť, či stačí dať vyrobiť nový náhradný kľúč, alebo môže byť chyba inde. Ďakujem
  4. muzikant

    stále hrá rádio

    OK. Budeš mať pravdu. Kúpim niekde rámček na rádio aj nové rádio. Teraz sú celkom dobré ceny. Len aby pasovali konektory na napájanie.
  5. muzikant

    stále hrá rádio

    Je to možné, ale mňa zase mýli to, že keď vypnem kľúč, dokonca ho vyberiem, mal by byť prerušený obvod napájania rádia. Možno to ide cez nejaké relátko a to je zlé. V každom prípade sa snažím zohnať nejaké rádio, ako píše mmartinkovic, napojiť by malo ísť skoro každé a vyskúšam aj túto radu.
  6. muzikant

    stále hrá rádio

    Ďakujem za rady a názory, tento týždeň len krátke jazdy cca 15 min. a teraz neblbne. Zaujala ma tá spínacia skrinka. Dá sa demontovať len tá elektrická časť bez zámku jednoduco, alebo je to zložité? A potom ju rozobrať, alebo sa dá kúpiť tá časť samostatne?
  7. muzikant

    stále hrá rádio

    zatiaľ iné nemám.
  8. muzikant

    stále hrá rádio

    začalo to prvý krát asi pred mesiacom po dlhšej jazde - cca 3 hod, podarilo sa to vypnúť tiež asi 5 krát naštartovať, znovu vypnúť, potom bol pokoj do dnes. Rádio som nemenil, auto mám 4 roky, kúpil som ho dovezené z nemecka.
  9. muzikant

    stále hrá rádio

    bol som pozrieť, stále bolo zapnuté. Skúsil som naštartovať a vypnúť kľúč a na 4-tý pokus sa vyplo, aj display. Je to divné, lebo po vypnutí kľúčom by sa malo vypnúť aj napájanie. Ale ta isto vypnutím vypínača na rádii. Lenže ostane zapnuté aj v jednom a druhom prípade.
  10. muzikant

    stále hrá rádio

    nie, stále hrá
  11. dobrý deň, po vypnutí motora kľúčom ostane rádio (originál Clarion) stále zapnuté, nereaguje páčka pod volantom, dá sa meniť hlasitosť, res. prepínať stanice tlačítkami na rádiu. Je to chyba rádia, alebo zostáva zopnuté nejaké relátko? Ďakujem .
  12. filter má 4 000 km, akceleruje v poriadku
  13. filter má 4 000 km, akceleruje v poriadku
  14. išiel som dnes po diaľnici a pri ustálenej rýchlosti prestal ťahať, ako keď dám dole nohu z plynu, pustil som pedál, pridal a išiel normálne, po cca 20 sek. znovu a opakovalo sa to prakticky 30 km, tak som zišiel z diaľnice. Akceleruje plynule aj do 4 000 ot., štartuje na palubovke žiadna hláška, palivový filter má cca 4 000 km. Robil to aj ďalej na normálnej ceste. Vie niekto poradiť čo to môže robiť ? Ďakujem
  15. muzikant

    pupma ABS

    teraz mám už druhykrát závadu, prvá bola tak, že v riadiacej jednotke(čierna krabička pripevnená k pumpe) bola odpálená dioda, to som rozobral, diodu vymenil a nemal som na tom 4 pinovom konektore na č.4 stále+. To bolo práve tým snímačom na nádržke kvapaliny. Tak so kábel k tomu spínaču prepojil a chodilo to cca 5 rokov. Je tam síce vadné jedno z tých tlakových čidiel, pupmpa natlakuje a vypne, ale hneď po ďaľšom zošlápnutí pedálu brzdy dotlakuje, nie je tam ten interval od - do. Ale teraz som to všetko skontroloval, pumpa sa nerozbehne a na 4 pinovom konektore by podľa mňa na č.3 malo byť stále mínus (do toho pinu na konektore vedú spojené dva káble) a ja neviem odkiaľ tam ide. Ak máte niekto el. schému a ochotu sa pozrieť odkiaľ ho mám hľadať, budem veľmi vďačný.
  16. na 405 Break 1,9 TDI prestala tlačiť pupma na ABS. Na anpájanie je 4 polový konektor , keď som meral skúšačkou, na č.1 slabší -, č.2 normálne -, č.3 nič a na č.4 +. Neviete poradiť, prosím čo má byť na pine č. 3? Po prečítaní ostatných príspevkov upresňujem, že je to tlakové čerpadlo pre brzdy (strojné brzdy?) [upravil dne 2/11/10 13:53 muzikant]
  17. muzikant

    schema na clarion pu-2184

    HonzaZ: Optiku som čistil, ale problém je v tom, že CD sa neroztočí (asi to isté, čo uvádza autor prvého príspevku). Len som sa bál, či nie je podmienená činnosť xcarlinku správnou činnosťou cd prehrávača v rádiu. Ďakujem za info.
  18. muzikant

    schema na clarion pu-2184

    mám tiež ten problém, že to isté rádio zapojené v aute, po zastrčení CD sa neroztočí, na displeji píše, že je tam CD, po chvíli CD vysunie, bez toho, že by sa čo len trochu to CD potočil. Ak pripojím xcarling, v bsi na diagnostike povolia CD menič, bude xcarlig fungovať? Ak áno CD nepotrebujem. Ďakujem za odpoveď.
  19. muzikant

    Neco mi malicko pisti...

    mne takto píska teleso palivového filtra, asi spätné ventilky na jeho hornej časti, kde sa napájajú hadice. Nová vrchná časť je v origináli dosť drahá [upravil dne 25/5/10 muzikant]
×
×
  • Vytvořit...