Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nechal jsem si pojistit auto (povinné ručení) u pojistitelky, která měla zrušit starou pojistku a zařídit novou výhodnější, dostala odemě plnou moc. Novou zařídila, zelená karta i potvrzení o pojištění přišlo, ale potvrzení o zrušení staré nepřišlo a mistot toho složenka na zaplacení. Upozornil jsem ji na to a ona říkala, že to asi ještě nezavedli do systému. pod třech měsících přišla zase složenka a další penále. Zase jsem ji na to upozornil a teď už měsíc ji upomínám jestli to už vyřídila a v jakém to je stavu. Poaždé má něakou věrohodnou výmluvu. \"nebojet myslím na vás, psala jsem jim mejl. Čekám na odpověd. Zítra vám zavolám. Zavolám vám až přijdu domů. Pošlu vám toho mejla. Prostě níkdy to nesplnila a teď mi ani nebere telefon.

Nevíte jak se na ní dá došlápnout, aby začala fungovat? Nechci čekat jesli mi kvůli ní přijde exsekutor. Díky

Odesláno

Stará pojistka je u stejné pojišťovny?? pokud ne tak je docela problem to vypovědět, jde to jen při výročí k uzavření pojistky a nebo prodejem auta. Pokud není se starou pojišťovnou nějak provázaná, např dohodou tak to asi nezruší, budeš muset sám. Já to dělal tak že jsem nejdříve starou zrušil a pak teprve uzavřel novou.

Pokud je to u stejné pojišťovny tak si zajdi k někomu vyše postavenému, nemuže to být zase takový problem to zrušit pokud maš u nich novou

[upravil dne 6/7/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Je to jiná pojišťovna. Kdyby řekla že mi poběží dvě pojistky najednou tak bych na novou smlouvu nepřistoupil. Neexistuje někdo kdo jim dává licence... nebo tak?

Odesláno

Potvrzení o zrušení staré pojistky chodívá dýl to je pravda a kolikrát přijdou i 2 složenky než to stopnou. :( (Ach ta rychlost pojišťoven) Ale když chtějí něco platit tak to jim to automat tiskne jak na běžícím páse. Přez infoliky to nemá cenu řešit většinou se tam vůbec nedovoláš. Já bych to řešil tím že bych si došel na pobočku původní pojišťovny a zjistil co se děje,že pojistka byla ukončena..... Kdyby byl pojišťovací agent co k čemu tak ti aspoň přepošle komunikaci s pojišťovnou/nadřízenými nebo prostě dá nějaký doklad že to řeší. :bacha

Odesláno

Keď som ja prepísal Favorita tak ešte pol roka po prepise mi chodili upomienky na zaplatenie poistky. Tiež sa to vyriešilo až kým som osobne neprišiel na poisťovňu.

Odesláno

Mas s agentkou nejakou pisemnou smlouvu kde se zavazuje k zarizeni zruseni stare pojistky?

Pokud je cela akce pouze na bazi ustni dohody bez svedku, pak ONA uz je za vodou (provizi z nove smluvy ma) a Ty mas problem (nic ji k nejakemu litani kolem vypovezeni Tve stare smlouvy nedonuti).

Odesláno

Podepsal jsem ji plnou moc.

Rano mi odpověděla na SMS. \"Smlouva je zrušena kontrolovala jsem to v pátek večer. Můžete si to ověřit na iternetu. Jsem na dovolené.\"

to mi ta....nespolehlivá ženská nemohla zjistit hned? už šest týdnů jsem ji každotýdne upomínal :grr

Odesláno

Teď mi volala manželka, že mi přišel dopis z pojistovny. Zánik p.s. pro nezaplacení pojistného. To je.:grr.. tak ona to vůbec nevypověděla a běžely mi dvě pojistky. Mám doplatit za tu dobu (pul roku) pojistné. Asi zajdu na pojišťovnu zda jim tam poslala tu výpověď.

dá se člověk nějak oficiálně uškrtit?:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...