Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaues, chtěl bych se zeptat jak máte vyřešené denní svícení? Nepočím li klasické rozvěcení světel po startu. Chtěl bych něco jiného, tak hledám inspiraci...

Odesláno

Tak samozřejmně denní svícení přes potkávačky je aktivované a funkční, ale myslel jsem něco zajímavěji vypadajícího... (nehledě na úsporu žárovek) ty klasické led denní světla se mi do masky 207 nezdají to pravé ořechové a do rámečku místo mlhovek nevim nevim, tak se ptám zda-li to má někdo nějak vykoumané?

• O 2 roky později...
Odesláno

Taky jsem plánoval něco podobného s ledkama, vzhledem k tomu, že jsem (hlavně v zimě) měnil žárovky i 2× do měsíce. Než jsem se ale odhodlal, vyměnil jsem celé auto :D, samozřejmě za takové, které je bez těch šílených H7 :super.

Odesláno

Mne tiež vyhovuje denné, tak ako to je. Nerád priliepam akékoľvek nevkusné veci na auto. A trebarz ledky do hlavných svetiel, čo by som akceptoval, je zasa zbytočne drahé, resp pracné. Ja som za 50tis.km menil dve H7-čky, za par €.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...