Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bože, tomuhle hovadu nas*at a ne dát auto, ten poslední Rendl mohl být hezkej, bez toho křídla....Jinak by hošík měl uvažovat o montáži koleček na toho koníka z fotky na Lide.cz, ten by mu snad vydržel.....:ticho:bacha:bacha:bacha:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

motokchár je hustej výtvor. Ale ten xicht na první fotce je jasnej ZM*D! Tomu bych neprodal ani smrad z mejch koulí!

nepíše se motokchár,ale správně je to \"GOCARD\"...zdá se mi tento topic přehnanej,už jen i reakcí lidmi....co kdybych Ravele řekl,že tvoje dcerka na fotce vypadá jako splácanina kozy s teletem ? Taky by se ti to nelíbilo. Jeho bych zas až tak nesoudil,je to až moc přehnané...ale to co udělal těm autům,mo potěš pánbůh :D chudáci zas na jednu stranu, ale jak psal předchozí kolega. Dar soudění dle fotky je super věc,taky bych se to chtěl naučit :D

Odesláno

mno kluci ja taky moc dobrych skusenosti s renauldem nemam..kamos ma lagunu a od zacatku ma chycenej 4valec jelikoz se borec pred nim nestaral o olej..me se tetka stalo ze mi praskla manzeta na poloose u R19 a skrz to mi vytekla napln prevodovky coz musel vymyslet jen s prominutim dement..jelikoz kdyz si toho nevsimnete pridrete si prevodovku proste rencek je takovej zajimavej ale nezavrhuju ho ...pokud se o nej clovek stara tak slouzi do posledniho dechu.vydel sem laguny s 350tkm a byly v poho jen to vzdy byli lidi co to mely pravidelne servisovany a ne to resit az se neco posere..

to samy je u 406ky zadni naprava..pokud ji budete servisovat tak jak se ma ani ji neuslisite po 200tkm ale pokud tam nekdo meni jen kosti tak se nemuze divit ze ty kosti meni co 3mesice jako to psal jeden inteligent na vw foru..

Odesláno
Původně zaslal: agroCZ

motokchár je hustej výtvor. Ale ten xicht na první fotce je jasnej ZM*D! Tomu bych neprodal ani smrad z mejch koulí!

nepíše se motokchár,ale správně je to \"GOCARD\"...zdá se mi tento topic přehnanej,už jen i reakcí lidmi....co kdybych Ravele řekl,že tvoje dcerka na fotce vypadá jako splácanina kozy s teletem ? Taky by se ti to nelíbilo. Jeho bych zas až tak nesoudil,je to až moc přehnané...ale to co udělal těm autům,mo potěš pánbůh :D chudáci zas na jednu stranu, ale jak psal předchozí kolega. Dar soudění dle fotky je super věc,taky bych se to chtěl naučit :D

Trošku méně agresivity a výběru slov. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: agroCZ

Správně je to \"Go-Kart\", samozřejmě :-) Go karty, neboli anglicky go cards, prodával kdysi Eurotel :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Kart_racing

[upravil dne 7.7.10 kujon106]

Odesláno
:xvul Díky bohu že se na to, o koho se jedná (lardos), přišlo včas. Takoví lidé jsou schopni dost rychle poškodit atmosféru a dobrou pověst klubu. Nedej bože aby se vetřeli nenápadně na moderátora (i když to tady naštěstí nehrozí :D). Už jsem si tím jednou prošel v jiném klubu a nechci to zažít zase... :bojim
Odesláno
Původně zaslal: OK406

Tak mě napadlo, zda-li agroCZ není lardos :myslim

zajímavé,jak se tu hned někteří jedinci upínají snad i k těm největším kravinám :D ....pokud jsem lardos,tak schválně kur muže posoudit snad IP ne ? Což rozhodně budu mít rozdílnou,tak jen dotoho... ;)

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

mno kluci ja taky moc dobrych skusenosti s renauldem nemam..kamos ma lagunu a od zacatku ma chycenej 4valec jelikoz se borec pred nim nestaral o olej..me se tetka stalo ze mi praskla manzeta na poloose u R19 a skrz to mi vytekla napln prevodovky coz musel vymyslet jen s prominutim dement..jelikoz kdyz si toho nevsimnete pridrete si prevodovku proste rencek je takovej zajimavej ale nezavrhuju ho ...pokud se o nej clovek stara tak slouzi do posledniho dechu.vydel sem laguny s 350tkm a byly v poho jen to vzdy byli lidi co to mely pravidelne servisovany a ne to resit az se neco posere..

to samy je u 406ky zadni naprava..pokud ji budete servisovat tak jak se ma ani ji neuslisite po 200tkm ale pokud tam nekdo meni jen kosti tak se nemuze divit ze ty kosti meni co 3mesice jako to psal jeden inteligent na vw foru..

Jak píšeš, když se na auto se..., tak pak to takhle vypadá. Já měl Espace IV 2,2dci asi 2 roky, rok 03 a bez problému šlapalo, vždy mně odvezlo z bodu A do bodu B. Já a předešlí majitel jsme se o něho starali jak o poslední vůz v životě a jak krásně šel. A to jezdilo většinou po městě. Do rendlu by sem šel znova, myslím max. do 10 let stáří bez problémů. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...