Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nakolko xenony neni su povolene aj bez ostrekovacov pre moje auto

rozmyslal som o nejakych efektovych ziarovkach

dozvedel som sa ze philips blue vision su homologizovane s povolenim

ktore su vhodne pre hlavne svetlo H4 ci H7 ? dostat to ako set aj s parkovackami

H7BlueVision.bmpbluevision.jpeg

[upravil dne 4/7/10 Tomazy]

Odesláno

BlueVision nekupuj, jsou to vyhozené peníze. Jsou drahé, nic nevydrží a xenony nepřipomínají ani z dálky. Když už, tak kup Nightbreakery, ty aspoň dobře svítí a vydrží dýl.

Odesláno

Já tyhle žárovky používám spoustu let a vydrží spousty hodin svítit (cca ročně najedu 30.000km a vydrží cca rok-rok a půl) navíc to svítí jak blázen,sice to není moc jako xenony,ale svítí to hodně dobře(hlavně je to bílé světlo).... zdálky je to do modra....

Odesláno

Tomazy : Raději než ty Blue Vision bych od Philipsu koupil Night Guide ... Osram Night Braker jsou známy nízkou životností (250 h) Oproti zmiňovaným Philipsům (450h) ... Ale ty Elty z wooodyho odkazu jsou asi jedny né-li nej žárovky co jsem ve světlometech měl :super ...

Odesláno

tak poviem vam to z mojho pohladu

Dlho som sa zaujimal o tieto ziarovky som chcel nejake ktore dlho vydrzia a aspon trosku sa podobaju xenonom

Mal som nightbreaker ale tie svietia do zlta rovnako ako obycajne ziarovky ....

Kupil som si tieto blue vision a som velmi spokojny , svietia o dost vyraznejsie a su aj trosku do biela. Mozem postnut fotku mam ich uz cca pol roka a urcite si ich kupim znova.

Odesláno

ja mam zkusenosti s obouma a musim rici ze Philips svitil dele nez Osram :(. A rekl bych ze svitili nastejno, ted mam v aute namontovanou Hid sadu 6000k a Osram Night Braker mam v dalkovech a tam snad neco vydrzi :)

Odesláno

Philips Diamond vision neznám ale Xtreme power z vlastní zkušenosti nedoporučuji. Dal jsem je ke xenonům 6000k a svítí žlutě snad víc jak Philips premium. :D (barva odpovídá barvě tohoto smajlíka)

Odesláno

Philips Xtreme power NEBRAT taky z vlastní zkušenosti. Svítí opravdu žlutě,bíle svítily jen chvíli. Žena má v 206ce Osram gold blue a zatím spokojenost,uvidíme kolik vydrží.

Odesláno

tak se pridam do debaty. Osram NB svitily dost dobre, ale jen asi 4mesice, pak postupne prdly. Na to jsem koupil Philips Bluevision, sice ten svit byl o malicko mensi nez u O NB , ale zase vydrzely skoro 3x tolik. Ted mam v aute ty nove 3-barevne Philips NightGuide double life a musim rict, ze sviti opravdu dost dobre. A je mi celkem jedno jestli svetlo bude ledove bile ci modre, ale hlavne chci dobre videt a nechci kupovat zarovky kazdych 1/2 roku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...