Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nemám žádné připojištění nic takového,takže to bude velice nákladné,nebo je nějaký fígl na pojištovny,kdyxž nemám připojištění čelního skla

Odesláno

mam stejnej problem, vsichni mi radili abych to udelal na povinny ruceni nekoho z rodiny. normalne rict ze jste jeli na vylet a mame odletel kaminek nebo neco takovyho. Nevim jak jinak to vyresit :myslim

Odesláno

Pokud nemáte připojištění ( což v dnešní době moc nechápu ) tak doporučuju se s někým dohodnout. Samozřejmě ideálně je firemní auto aby to nebolelo. A až bude potřebova on ( třeba přelakovat blatník na svým soukromým ) tak mu ho \"odře\" zase tvoje manželka a kruh se uzavře...

Napiš tomuhle Aukrákovi, v pátek skončila aukce a neprodal to: http://www.aukro.cz/item1092367115_celni_sklo_peugeot_406_r_v_10_95_10_04_senzor.html předtím prodával za 2000,- a taky neprodal, tkaže myslím, že bude ještě mít.... Cena víc než dobrá

Odesláno

Připojištěné okno nemám, stojí to asi 500 Kč, ne? Navíc tolik nejezdím.

Já to viděl u táty, když jezdil s Avií, platil asi dva roky to připojištění (ukecali ho na pojišťovně), když mu náhodou prasklo, tak se byl zeptat, kolik stojí nový, a bylo to 1500 Kč :D Pojišťováka jsme nevolali, okno vyměnili doma. Možná že ve smlouvě bylo, že to okno tam musí dávat firma, aby to proplatili. Ihned se šlo to připojištění rušit, protože to nesplňovalo účel. Samozřejmě netvrdím, že každé okno stojí 1500 Kč a vyměníme si ho doma.

Odesláno

Mno tak u Favorita jsem si taky sklo měnil sám, přední i zadní navíc, ale ty časy jsou pryč. U skla samozřejmě záleží na barvě, pruhu, dešťovém senzoru... ale pod 2500,- se asi nedostaneš. Bauset cca 700,- lepidlo + práce 1000,- takže 4300,- ale reálně bude sklo dražší.... takže tak okolo 5ti a to budeš rád. Jestli nestojí za to si připlatit 500,- tak asi špatně počítám...

Navíc nevím jakou máte zkušenost, ale ani já ani manželka jsme neměli čelní sklo nikdy déle než 3 roky u mě je průměr spíš 2.

[upravil dne 3/7/10 koblih69]

Odesláno

Mně třeba nikdy neprasklo.... na žádném z mých sedmi bývalích aut.... :) Na fabku stojí čelní okno 2500 s prací ti to udělají za trojku,kolik stojí čelní na 406 se kouknu ve středu v práci,ale nečekal bych že to bude zase o tolik dražší.... Dneska nová okna i na nová auta a dražší auta stojí vesměs pár kaček.... :)

Odesláno

Mrkni třeba na vyhřívaný na Mondeo :D... mimochodem za 500,- Fábku s prací to je pěkná cena. Bohužel bez Bausetu... Jasně můžeš to risknout a pak ti poteče do auta jo mě... Navíc slušnej servis ti řekne rovnou že bez Bausetu nee protože to neriskne.

[upravil dne 3/7/10 koblih69]

Odesláno

Vyhřívaný na Mondeo si kupoval minulej měsíc kolega,to stálo skoro 8.000kč :D Bauset není tak podstatnej,když to dobře zalepí,tak tam nemá kudy týct ani bez bausetu,spíš se skurví a pak to vypadá blbě než že by to mělo nějaká zásadní těsnící účel.... :roker Většina servisů na skla dělá práci bud zdarma nebo za minimum když si u nich koupíš okno a když nechceš papír tak je to ještě o dan levnější:) Teda alespon v Plzni....:aut

Odesláno

Predne sklo na 406 stoji 77e s DPH:ticho ... do 150e sa da vymena zmestit aj s pracou a lepiacim materialom, sklo z vrakacu by som urcite nebral, myslim ze cena zan bude podobna ako cena za nove sklo a este sa aj moze poskodit:bojim

Odesláno

ja mam tiez podobnu dilemu,mam doma predne okno original peugeot,z auta co som rozobral a cenu za vymenu mam 40eu dohodnutu,ale stale vaham ci kupit tam dat nejake neoriginal a riesit to cez zakonnu poistku,som pocul ze tie neoriginal su tensie tak neviem co stym.to sklo co je doma je ako uplne nove-neposkodene.tak neviem ako to urobit.pls za nejaku radu.diki

Odesláno

Pokud to chcete měnit dejte do servisů co se zabívají pouze okny... je to nejlevnější,dost často mají práci při koupi skel od nich zdarma nebo jen za malá poplatek a mají s tím nejvíce zkušeností.... dost často taky nabízejí i když to není zrovna legální,výměnu na pojištovnu že vás to nebude stát nic..... :roker

Odesláno

čelní sko jsem měnil za 4500 komplet i s prací bausetem lepidlem a připojištění mam za 500 a proplatí mi max 5000 takže pohoda jinak sklo je obyč bez senzoru bez ničeho.

Odesláno

Ano taky mi nabyzeli cenu do 5tis s praci a neoriginalni sklo... ale ja budu taky ted menit mam ho dosti oskrkane... takze chci menit za original... ten vyjde jenom sklo tusim ze tak na 6tis.... na breaka...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...