trebor Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 tak jsem si nechal opravit podvozek a ted už je asi pozdě něco řešit jen něčí názor.....tedy : -výměna lanovodu ruční brzdy+seřízení -výměna předníc brzd.desek -dále měněno ....silenblok motoru 1x -silenblok zadní nápravy 2x -silenblok nápravnice L+P 1+1ks -silenblok nápravy zadní 8x -silenblok ramen předních 4x celkem tahle sranda za 17557Kč s Dph..... ta cena mi připadá šílená ......nebo je to normální ?občas si říkám zlatá felicie.... Citovat
Guest servisman Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 záleží kde jsi to nechal dělat a jaký ND byly použity dle značky jj o Felicii mne povídej tam to zvládněš sám a za hubičku Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Záleži co to bylo za díly jak uvedl honza406... Citovat
Chepp Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 drahy... nevim co co stoji,... ale rekl bych drahy... Citovat
trebor Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 no materiál 7030,91kč bez daně a 7600kč práce + DPH Citovat
P607Olda Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 To se časem naučíš - nebýt jako kavka k oškubání... Je otázka, co z toho se opravdu muselo měnit (odhaduji tak max. polovinu, anebo jsi si přál generálku podvozku?) Jak jsem viděl situaci v Opavě, kdy jsem na geometrii byl za dopoledne jediný zákazník, jinak není do čeho píchnout, tak je to z pohledu servisu poslední možnost, jak se uživit. Citovat
sharpers Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 je otázka jestli to opravdo bylo nutno dělat žejo... mě taky v servisu řekli že to kovove klepani dělá zadní spodní silentblok na leve straně, výměna s prací 1500, maj se prý měnit do páru takže 3000, zajel sem do jineho servisu a tam sundal kolo , zaškubal s tim plechem co zezadu kryje brzdu a to je ten klepavy zvuk...plech samosebou volny. tak mi servisak řekl že cca 200kč nový plech a 300kč práce...bohužel sem neměl hotovost a karty nebral ale skočim tam hend po vyplatě....ale hned je to taky rozdil 500kč nebo 3000kč Citovat
Chepp Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 7600 za praci? kdyby chteli 300kc za hod.... tak je to 25hodin, pokdu 600 za hodinu tat t oje 12.5h a to jsou asi uz zebraci... bud ti lhali s casem nebo s cenou.. obe dve jsou nesmysl. 600 za hodku ma tusim ze akorat tak autorizak... jinak se cenu prace za hodinu hejbou 300-500kc... takze 600 je podle mne moc.. .ael muzuz se mylit.... Ja si myslim ze vse co tam mas.... se da za celej den stihnout.... mozna pul druheho.... takze cena je podle mne premrstena... kdyby byla o 25% nizsi mozna bych drzel klapacku, ale takhle mi to pripadne moooc.. Citovat
kobr Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 No já taky platil za přední kotouče a obložení a výměnu lanka ruční brzdy pomalu 10 000, a když jsem si po opravě tu ruční brzdu musel seřídit sám, už bych to do servisu kvůli brzdám nedával! Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 já jsem měnil u manželky kotouče +destičky na předku a jedno lanko ruční brzdy a stálo mě to 4000kč a práci jsem si udělal sám a mám pokoj.... Citovat
trebor Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 měl jsem to v Ricar stará ves n.Ondřejnicí naůčtovali si 19Hod práci:fnuk a ted jsem se vrátil na skok domů neb zítra valém zas pryč a poznatek : na dálnici to pěkně sedí neplave , ale při přejezdu za sebou jdoucích nerovností popř. po nějaké polní cestě ten předek furt tluče tupé rány.... tedy bych řekl že mě škubli jak kafku, sic mi ukázali co vše bylo měněno a že silenbloky byli utržené a bla bla bla , ale výsledek za ty kroupy nevalný ....tedy asi zajedu někam na STK a pak nechám opravit konkrétní věc , neb vyměnit komplet podvozkovou část a doufat že to bude ok je moc moc peněz... Citovat
trebor Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 práci si účtujou 400Kč bez DPH Citovat
trebor Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 a ještě mě dorazili dovětkem ... a zajeďte si někam na geometrii zadní nápravy ,my ji tady neumíme udělat ...... Citovat
Benžík Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 400 za práci bych řekl, že je zadarmo. Vyměnit tolik věcí neni práce na hodinu. A tu geometrii sice neumí (bud nemají přístroj nebo neví jak má být), ale mají fér přístup, přiznají, že neni udělaná. Asi se jedá o nějaký malý vesnický servis. Na cenu dílu se podívej třeba u auto kelly, nevim kolik to může stát. Citovat
trebor Odesláno 12. červenec 2010 Autor Odesláno 12. červenec 2010 gepmetrii neumí neb nemají na to laserovou vyvažovačku , nicméně jsem tam auto odvezl v útery s tím že v sobotu jsem měl odjíždět na dovču , no a v pátek kolem 17hod jsem se dozvěděl že bych měl ještě někam zajet , to sic chápu ale při opravě za cca 18tis bych to chtěl komplet a ne abychj eště někde jezdil a sháněl, no uvidíme co to bude dělat ... Citovat
P607Olda Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Původně zaslal: trebor no uvidíme co to bude dělat ... no co by to dělalo, zhobluje ti gumy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.