Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím. dnes som si všimol , že sa mi rozsvietila kontrolka výmeny oleja myslím tým klúčik pri kontrolke km zostávajúcich do servisu. mal som tam ešte 7000km do servisu a km skočili na 100km. ako je to možné?? dík za odpovede :myslim

Odesláno

aj mne to spravilo, zasvietil klucik na servis, vyresetoval som ho ako sa ma, zmizol , a za 1000km cca znova zasvietil, pricom som mal nastaveny interval 20 000km, ale svieti uz po ubehnuti par km znova , neviem preco to robi :ticho

Odesláno

Říká si to o výměnu nebo o doplnění? Mně si to řekne ve 2/3 cyklu o doplnění, tak doplním cca litr / litr a půl a dojezdím interval

Odesláno
Původně zaslal: stanchez

sorry za off topic,ale mozte mi povedat,ako sa vyresetuje ten spominany servisny kluc na displayi? Dik moc!

Vypni zapalování, zmáčkni a drž tlačítko nulování denních kilometrů zapni zapalování a až ti na displayi naskočí nula (po odpočítání z 10ti) tak pust to tlačítko a normálně nastartuj. Máš to vynulované a jedeš 30tis nebo 20tis dle nastavení znova....

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Vypni zapalování, zmáčkni a drž tlačítko nulování denních kilometrů zapni zapalování a až ti na displayi naskočí nula (po odpočítání z 10ti) tak pust to tlačítko a normálně nastartuj. Máš to vynulované a jedeš 30tis nebo 20tis dle nastavení znova....

Ahoj, včera jsem měnil olej a filtry, tak jsem chtěl taky počítadlo vyresetovat. Bohužel mi to nějak nefunguje - držím tlačítko s vypnutým klíčkem, pak klíčkem otočím, pořád držím tlačítko - ale jediné co se mi smaže je počet denních kilometrů, nic jiného mi tam blikat nezačne... Neví někdo co s tím? :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...