roxbury7 Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 zdravím. dnes som si všimol , že sa mi rozsvietila kontrolka výmeny oleja myslím tým klúčik pri kontrolke km zostávajúcich do servisu. mal som tam ešte 7000km do servisu a km skočili na 100km. ako je to možné?? dík za odpovede Citovat
denoo Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 aj mne to spravilo, zasvietil klucik na servis, vyresetoval som ho ako sa ma, zmizol , a za 1000km cca znova zasvietil, pricom som mal nastaveny interval 20 000km, ale svieti uz po ubehnuti par km znova , neviem preco to robi Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Interval bývá nastaven podle ujetých kilometrů, nebo podle uplynulého času od poslední inspekce. Jde o to co nastane dříve. Citovat
Mirys Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 když to skočí několikrat po sobe na 100km tak je prechodná závada ktera se objevuje např. na motoru. to chce diag. Citovat
stanchez Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 sorry za off topic,ale mozte mi povedat,ako sa vyresetuje ten spominany servisny kluc na displayi? Dik moc! Citovat
brade Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Říká si to o výměnu nebo o doplnění? Mně si to řekne ve 2/3 cyklu o doplnění, tak doplním cca litr / litr a půl a dojezdím interval Citovat
Brizan Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: stanchez sorry za off topic,ale mozte mi povedat,ako sa vyresetuje ten spominany servisny kluc na displayi? Dik moc! Vypni zapalování, zmáčkni a drž tlačítko nulování denních kilometrů zapni zapalování a až ti na displayi naskočí nula (po odpočítání z 10ti) tak pust to tlačítko a normálně nastartuj. Máš to vynulované a jedeš 30tis nebo 20tis dle nastavení znova.... Citovat
VIP3R Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Původně zaslal: Brizan Vypni zapalování, zmáčkni a drž tlačítko nulování denních kilometrů zapni zapalování a až ti na displayi naskočí nula (po odpočítání z 10ti) tak pust to tlačítko a normálně nastartuj. Máš to vynulované a jedeš 30tis nebo 20tis dle nastavení znova.... Ahoj, včera jsem měnil olej a filtry, tak jsem chtěl taky počítadlo vyresetovat. Bohužel mi to nějak nefunguje - držím tlačítko s vypnutým klíčkem, pak klíčkem otočím, pořád držím tlačítko - ale jediné co se mi smaže je počet denních kilometrů, nic jiného mi tam blikat nezačne... Neví někdo co s tím? :-( Citovat
Stefan00 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Chce to trpezlivosť, mne sa dialo to isté, najskôr sa mi vynulovalo len denné počítadlo, ale po ďalších niekoľko pokusoch mito naskočilo na 30.000. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.