Fusion Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Absolutně nemám tušení kde bere signál a proč by mohl být mrtvej, bylo by mě to naprosto jedno ale předpokládám, že se to na STK nebude líbit. Jen někdy po nastartování má tendenci se zatřepat, ale jinak nejel nikdy. Probůh, co mám dělat? Citovat
janci77 Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Snímač sa nachádza na zotrvačníku... č.4 Citovat
Dave_k Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Alušce v TD taky spíše nechodí než chodí a už se o tom tady dost psalo, že je to dost poruchový a nemá cenu to spravovat. Citovat
P607Olda Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Na 2,1 TD jde signál ještě přes desku ovládání EGR, tam bývá špatné pájení na kondenzátoru. Citovat
Fusion Odesláno 26. červen 2010 Autor Odesláno 26. červen 2010 Je tam jakási EGR věc vedle baterky, jestli je tam ale deska sem se nedíval. Dave: takže nový? Očistit nijak nepomůže? Dva roky mě to bylo úplně jedno, stejnak tam bývaly u starších hodiny, jen očekávám, že na STK/EMK bych dostal zprda. Citovat
syrrius Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 u me byl u otackomeru pruser v budikach primo na strojku...koukals na nej? podle me na stk problem nebude.pred 4-mi lety muj pug taky prosel a to ukazoval o 3tis.vic nez je realita... Citovat
Fusion Odesláno 27. červen 2010 Autor Odesláno 27. červen 2010 To mě napadlo ale nezkoušel sem. Co tam mám hledat? Edit: když tady někoho týrali za nefunkční okýnko, radši se připravím. Stejnak musím udělat takovou malou generálku a připravit se na Chorvatsko 2000km. Spíš by byl problém asi na emisích. Že bude vytáčet motor se mě nelíbí, o to víc když ani nebude vědět kolik motá. [upravil dne 27/6/2010 Fusion] Citovat
syrrius Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 musi rozebrat cele budiky.dostat se ke strojku na nem praskaji osy ozubenych kolecek.(u P.206 vytahnout budiky sundat z kaplicky,vytahnout rucicky,sundat potisk ciferniku i s plexi na kterem je prilepeny a jsi u strojku).Mozna pro kontrolu prvne jen skusit potocit s rucickou ukazatele jestli se nezadrhava... na mych emisich koukal technik celou dobu na svuj monitor.sak jsou auta co otacku ani nemaj a vsecko je ok Citovat
Fusion Odesláno 27. červen 2010 Autor Odesláno 27. červen 2010 Aha, a dělalo ti to taky to, že po nastartování se zatřepe, jakoby snaha se zvednout? (pouze po studeným startu) Nevím jestli tato chabá indicie ukazuje spíš na budík nebo čidlo, abych zbytečně nekupoval čidlo za pětikilo. Citovat
syrrius Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 U me to bylo pokazde jinak jednou poskocil jednou ne.Proto byt tebou bych zkusil ten budik,nic za to nedas.Pak kabelaz a az pak to cidlo.... Hodne zdaru s opravou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.