Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa spytat mam 307 cku a mam tam displey ktory ukazuje radio cas datum a tak ale nie je to palubny pocitac neukazuje mi spotrebu a tak chcem sa spytat ci sa to da dorobit ak poznate nejakeho technika Peugeot alebo ste:D tak mi pomozte

Odesláno

jestli mas na mysli tenhle display:

T5FXF61C70A.gif

tak to nepujde, ten zobrazuje jen radio, hodiny, teplotu a jeste pisou ze CD

Musel bys vymenit budiky

[Editován dne 26/10/04 Ferry]

Odesláno

Jestli máš 307čku vybavenou palubním compem, tak se to na displeji ukazuje. Jestli ne, no tak ne. Palubní PC se ovládá čudlíkem na páčce od stěračů. Jeho krátké zatlačení (stisknutí), přepíná jednotlivé funkce (prům. spotřeba, okamžitá spotř., celková ujetá vzdál., vzdál. od posledního vynulování, kolik se asi dá ujet km na množství paliva v nádrži). Většina fukcí palubního PC funguje až při vyšší rychlosti, než 30km. Dlouhé stisknutí většinu hodnot nuluje. Displej je opravdu vždy jen jeden.

[Editován dne 27/10/04 Bohumil]

Odesláno

az taky vol nie som:papa

viem ako sa spusta palubny PC ale ja ho tam nemam proste displej tam je ale funkcie priemernu spotrebua tak mi to nedava lebo to tam neni otazka znie treba vymenit displej alebo co este alebo len sa dohra software a vsetko je natazene

Odesláno

Já se tu z nikoho nesnažím dělat nic. Měl jsi si pořídit 307čku s palubním pc. Na to, jestli to půjde dodělat a za kolik, se raději zeptej v origo peugeotservisu.

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

Já se tu z nikoho nesnažím dělat nic. Měl jsi si pořídit 307čku s palubním pc. Na to, jestli to půjde dodělat a za kolik, se raději zeptej v origo peugeotservisu.

tam bych se radsi ptat nechodil, nemusela by mu ta cena taky udelat dobre :bojim Ja kdyz se sel ptat na budiky s otackomerem na 406ku a rekli mi 20 000 ,tak jsem se vypotacel ani jsem nevedel jak :D :D

Odesláno

to Bohumil : ved ja ti nic nehovorim len ze nie som taky vol prepac ze som si nekupil 307 s PC ale nie kazdy mame na nove auto a ked kupujes jazdene tak si tu vybavu nejak moc vyberat nemozes ked si obmedzeny s cenou tot vsjo do original Peugeot pojdem ale najprv chcem vediet co to asi moze stat a co sa tam robi aby zo mna toho debila naozaj neurobili:bojim

to Ferry to vazne tolko to stoji a keby som nejaky zohnal napr.z buracky myslis ze by stacil ten displej a su tam privedene kable?

Odesláno

jinak, tady mas tabulku, jaky vsechny displeje se delaji

Puvodne jsem myslel ze udaje palubniho PC se ukazuji na displeji co je u budiku (jako to je u novejsi 406 ), ale podle seznamu co je tady tomu tak neni, takze vic uz asi neporadim, jedine sehnat elektricky schemata a vycist neco z nich :papa

Odesláno

nevim, zda reknu k tematu neco noveho, ale v principu pocitac v aute je vzdy. rozdil je v komu. tedy prave v te prave pacce pod volantem. nova stoji cca 7, a to je ta s pocitacem. displej je jen jeden. dohravani softu je nesmysl. vse se resi hw, zbytek tam uz strejda pezot nachystal ve fabirce.

Odesláno

Přidám něco k Ferryho obrázku.

display.jpg

P.S. Podle těch modrejch čísel si můžeš dohledat u Peugeotu kolik to koštuje.:papa

[Editován dne 28/10/04 Dave_k]

Odesláno

tak podla tohto to naozaj budu 2 rozne displeje co je riadna cocotina no tak ja zajdem do toho peugeota a popytam sa dufam ze odtial vyjdem po svojich a nie ze ma vynesu

Odesláno

Rekl bych ze pravda je nekde uprostred, displeje se delaji dva, jeden \"oranzovo-cerny\", kde je spotreba atd a radio(CD) - ovlada se packami vpravo a pak se dava displej - monochromaticka obrazovka, stejna velikost, ale uplne jiny princip a vice info - vim, ze tyhle jsou delane pro soudruhy z N-R:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...