Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kucí Vám se nikdy nestalo, že se Vám jedna destička rozlomila? Mě jo, Na zadku u Vectry a u moto. Jak jsem byl u Vectry rád, že den před STK nemusím někde lítat a kupovat nový desky.

Vzal jsem jedny starou která byla ze 3/4 OK dal jí tam a ještě jsem dostal pochvalu, že zadek bezdí pěkně souměrně. Samozřejmě, že to není ideální ale možná je to i lepší než tam šoupnout novou sadu Starline....

Odesláno

Díky Koblih 69 za zastání, už jsem myslel, že budu pro legraci všem. Jak kolega uvádí. 3 mám zánovní OK, 1 zničená. Když vždy měním celou sadu destiček, tak min 1000 km to brždění z mého osobního pohledu nestojí za nic a to těch 1000 km stále dupu na brzdy, aby si to sedlo. Pokud měním 1 za vadnou, tak jsem neměl nikdy problémy s usazením. Ideál je nové kotouče, nové destičky, nové třmeny.... nové auto

Odesláno

No asi tak, pokud dupeš na brzdu tak je spálíš a nebo přehřeješ kotouče. Minimálně 200 km je potřeba naopak jezdit velmi opatrně - protože když sáhneš na kola hned zjistíš jak hřejou než si sednou. Mě to s Vrtanými kotouči trvalo skoro 500 km. 1000 je asi moc, ale každopádně prvních 200 velmi zlehka ! Mě se rozpadla deska kvůli přireznutí ke kotouči, lae na moto jsem ji opravdu spálil.... Tak žádný dupání :papa

Odesláno

Áno, kým si nesadne tak opatrne. Doštička neprilieha celou plochou, miesta ktoré priliehajú sa zohrievajú viac a to na doske a aj na kotúči. Nezohrievajú sa rovnomerne a hrozí skrútenie kotúča.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...