Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

koblih: jsem to asi napsal blbě ... já ji mám prázdnou (prostě nechladí). Takže ji asi nechám naplnit na ty tři měsíce s kontrastní látkou, budu vědět, kde je chyba a po sezoně to nechám udělat. Ted se mi to moc dělat nechce, není to zadarmo. Včera jsem kupoval horní uložení SKF a jsem o 888 Kč lehčí a ještě ho tam musím dát.

Ale na druhou stranu, desetiletý auto s 240tkm na to má nárok.

Tak to je OK, že ta spotřeba není o tolik vyšší, já mám však manuální klimu. Nevím, jak je to u té automatické ... aby neběžela pořád? ... když je automatická.

Odesláno

díky moc za rady behem vikendu nebo pristiho tydne to zajdu vyresit necham to naplni nejakou směsí co je videt pod uve brylemi a necham opravit mam na toho znameho takze uvidim co a jak a dam vam vedet cem jsem mel problem aby jste se meli čim třeba inspirovat a hledat treba jinak opravdu diky moc za rady :)

Odesláno

S tímhle nemám zkušenost - ve firemní 607 se chovala dvouzónová klima podobně - občas nepřepínala směry, občas z toho lezl ledovej vzduch střídanej s horkým po pár vteřinách ... pomohlo přehrání FW RJ klimy - údajně tam byl nějaký SW problém ... nicméně s ohledem na schopnosti tohoto koncesionáře dost silně pochybuju, že věděli co dělají a že jejich počínání ovlivnilo výsledek víc než náhoda nebo třeba reset komfortní ŘJ

Odesláno

nom ja enviem presne čo všetko mi nejde ale na 100% viem že na tom nejde regulovať intenzitu fukania (nefuka vobec) ale ked som auto kupoval tak funugovalo všetko v pohode posralo sa to až pred par dňami

Odesláno

no myslim, ze cez spoj to unikne najrychlejsie.. takze podla man je to viac ako realne... ak sa niektory spoj rozpojuje a je tam tesnenie, tak hned davat nove...

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

ano,chladivo uteče i dříve, jen nechápu,že nechali staré O kroužky:(

Právě že tahle varianta by mě v životě nenapadla. :nevim

A kam se ztratilo když v něm byla barva? Nikde není ani kapka barvy. Ani v té \"průchodce\", ani na trubce klimatizace. :myslim:)

Odesláno

ano,nepíšu,že chladivo uteklo tím spojem trubek pod kapotou na přední stěně...,jen se divím,že tam nedali nové kroužky,když si uvědomím,co je to za drbačka vyměnit ty trubky (myslím,že jsi něco takového v jiném vlákně psal):myslim

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

ano,nepíšu,že chladivo uteklo tím spojem trubek pod kapotou na přední stěně...,jen se divím,že tam nedali nové kroužky,když si uvědomím,co je to za drbačka vyměnit ty trubky (myslím,že jsi něco takového v jiném vlákně psal):myslim

Jasný, pochopil jsem tě napoprvé, jen jsem vypsal pár možností kde bych hledal to barvivo a kde jsem byl neúspěšný. ;)

Máš pravdu ozzy: na trubce jsem měl trhlinu, tak vyjmuli komplet trubku (muselo ven půl příslušenství v motoru) a zavařili ji, pak pouze vrátili zpět. A vypadá to, že se starým těsněním. :myslim Takže teď znovu. :fnuk

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže už vim proč mi utikalo chladivo radiator pod palubovkou je asi praskly nic jineho neni mozne bo vsecko je v naprostym poradku tak bych se chtel zeptat kolik takovy radiator stojina peugeota 307sw rok.2005 HDI 100kw a nejaky obraze jak ten radiator vypypada diky moc

Odesláno

daj VIN, pozriem v SB

edit. natukal som tvoj motor v autokelly, tu mas link http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1088;941919;892627;951308;1410961;2627043|CT=4|PCT=16|CUR=0|PGS=20|PT=0|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|

kazdopadne by som si to dal najprv zistit ultrazvukom, ci to ozaj unika cez vyparnik, aby si nemusel zbytocne davat dole palubovku, co je pri vymene vyparnika nevyhnutne

[upravil dne 21.6.2010 maximum]

Odesláno

Tak pokračování mého příběhu s klimou.

Dnes jsem auto odvezl tam, kde mi opravovali trubku klimatizace.

Přišel majitel, ukázal jsem na průchodku do kabiny kde jsem viděl zelenou barvu. Řekl mi, že tam jsou zmíněné O kroužky a že je asi neměnili posledně. Dnes to rozděláme a kroužky vyměníme.

Ok, auto jsem tam nechal.

Odpoledne telefon, auto je hotovo, O kroužky jsme vyměnili ale za nějaké replikové (originál nemáme (vyznělo to tak, že to nemusí vydržet)), naplnili jsme to, auto dvě hodiny běželo s klimou a ani trochu ztráta.

Máte to zadarmo, byla to naše chyba.

Auto jsem si večer při cestě z práce vyzvedl, nadšený. Při nastartování se pustila AUTO klima, chladilo to parádně. Po cestě domů nebyla klimatizace potřeba, vypnul jsem ji.

Dojel jsem domů, zcela bez problémů, auto zaparkoval, došel nahoru a slyším strašně štěkat našeho psa. Dojdu dolů, někde z auta syčí.

Jdu ke kolu, vychází to tam odtud. Naštvaný, že po problému s klimou teď zase kolo. Kolo vypadá O.K.. Otevřu kapotu, motor zezadu kompletně zelený, z průchodky stříká barvivo, auto uvnitř plné mlhy.

No jasně, klimatizace zase prázdná. Dnes to vydrželo 4 hodiny. Super. :bacha

Otázka zní: může na to mít vliv, že oni to testují při volnoběhu a mě to udělá vždy po jízdě? Jak tam ty kroužky drží, jak je to usazené do sebe? Jak to pojistit proti vyskočení? Mohou mít vliv ty O kroužky? Mám si je radši koupit v Peugeotu a dovézt je tam? Beztak je určitě vyrábí jedna firma. :myslim

Zítra ráno zavolám do servisu a uvidíme jaké to bude mít pokračování. :fnuk

Odesláno

urcite kup tie O kruzky v peugeote, na klimu, resp. na okruh, kde je velky tlak, ti nebudu stacit obycajne gumove O kruzky. V Peugeote je za tie kruzky palka.. tiez som kupoval dve za 5 €. A podla mna ma na to vplyv aj to, ze to testuju iba na volnobehu, pri jazde, teda pri zvysenych otackach ma aj kompresor vyssi vykon...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...