Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Blackie - denní svícení

Recommended Posts

Guest dreamtalks
Odesláno

pekne Coupe. Interier jak novy. Jinak \"jizvy\" od kaminku jsou videt na kazde barve, bohuzel :nevim

Odesláno

Grlik: upravy zatim necham odlezet. ono snad ani neni co upravovat :) jediny co chci letos o dovoleny udelat tak nastrikat brzdiče.

A všem děkuju za takove lichotky... :super

Odesláno

To by nebylo spatny, ale kdyz ja ted zrovna fakt nemam prachy navic :) mě bude trvat jeste rok a pul než to cely auto zaplatim a pak budu moct myslet na upravy. ale diky za nabídku :)

Odesláno

krasné Coupé, skvela volba po vsech strankach! :super

kolik jsi za nej dal? :)

...ja zrovna dnes voskoval a predni naraznik mam taky dobity od kaminku. to uz je holt jeho udel...

Odesláno

chechet: diky.. možna je to hodne co jsem za nej dal, cena v nemecku byla 7000 euro (cca 180.000,-) a doprava s prihlasenim a vsim aby bylo moje a mohl jezdit dalsich 15tisic. Jenze ja jak ho videl v tom inzeratu a po tech 3 mesicich hledani jsem do nej šel. laska na prvni pohled :)

[upravil dne 12/6/10 Sion]

Odesláno
Původně zaslal: Sion

chechet: diky.. možna je to hodne co jsem za nej dal, cena v nemecku byla 7000 euro (cca 180.000,-) a doprava s prihlasenim a vsim aby bylo moje a mohl jezdit dalsich 15tisic. Jenze ja jak ho videl v tom inzeratu a po tech 3 mesicich hledani jsem do nej šel. laska na prvni pohled :)

[upravil dne 12/6/10 Sion]

myslim, ze dobra cena. ja dal taky 7 tisic ecek a naklady s dovozem jsem mel taky temer stejne. ;)

Odesláno

Moc pěkné :potlesk...Tyhla peníze dáš do coupe vždycky (i víc:D), když ho chceš mít v A stavu. Čím víc ušetříš na kupní ceně, tím víc dáš do oprav. Takže cena je v pohodě...

Odesláno

Tak jsem se rozhodl ze Blackie dostane XENONy ;) koukal jsem na ceny a zjistil, že to není tak hrozné. Mám jedny vybraný na eBay , takže až to dám do kupy, něco tu o nich napíšu.

[upravil dne 20/6/10 Sion]

[upravil dne 20/6/10 Sion]

Odesláno

myšliš ze se tam ta xenonová výbojka nevleze?? a na délku nebo průměr té výbojky? :o to by byl prů...

[upravil dne 21/6/10 Sion]

Odesláno

Já tam xenony dostal bez větších problémů. Chce to mít hadí ruce a šnečí oči. Je tam hlavně drbačka s tím jistícím drátem, kterej kvůli kabelům od xenonu musíš sundat a pak jej zpátky navlíknout. :grr

A doporučuju ty \"slim\" balasty co máš vybraný. Lépe se pro ně hledá místo. ;)

[upravil dne 21/6/10 Dave_k]

Odesláno

trochu si me uklidnil Dejve ... jen teda me prekvapilo i to sundani dratku. ale nejak to vykutim, kdyby to nepasovalo tak myslim ze bych je lehce prodal. aukro to jisti :) ... Hledal jsem jenom SLIM. jeste mam trochu strach aby nerusili radio nebo nebyl probllem s elektrikou ale doufam ze ne.

Odesláno

Mám je už přes rok a půl viz. a spokojenost. Jen jsem je raději na technickou vyndal.

Občas při rozsvícení vlítne jakoby do rádia takový lupnutí (asi start balastů), ale to je chvilkový a občasný.

P.S. víc jak 6000k tam asi nemá cenu dávat. Origo jsou 4300k. Když už to jde moc do modra či fialova je to za určitejch podmínek dost nepříjemný světlo pro protijedoucí a i už toho taky moc neuvidíš.

[upravil dne 21/6/10 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...