Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar važení tak po dlouhý době se mi objevil jeden problem. Včera sem poprve letos použil klimu a šla bez problemu. Ale dneska po cestě z prace když sem ji zapnul tak mi zacalo cvakat nějaky relatko zpod palubky a přitom se mi rozblikala kontrolka stop. Jakmile sem klimu vypnul kontrolka stop rpestala blikat a cvakani taky ustalo. Mate nekdo nejakej tip?? jinak motor se neprehrival celou dobu se to drzelo na 80 stupnich

Odesláno

Měl jsem podobný problém. Způsobovala to sahara, která se rozběhla hned po spuštění klimatizace, a hlásila přehřátí motoru, i když to nebyla pravda.

Na vině byl předřený drátek, který mi objevili až v servisu a oprava vyšla na docela draze - 2000 Kč. Nevím ovšem kde byl a co ten drátek dělal. Teď je vše OK.

Odesláno

myslím že se stopkou nemá funkčnost či nefunkčnost nic společného. jedině ten drátek že se ti něčeho dotýká. sahary se mi zapínají hned posepnutí klimy, je jedno jaká je teplota.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...