agresssor Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Zdar važení tak po dlouhý době se mi objevil jeden problem. Včera sem poprve letos použil klimu a šla bez problemu. Ale dneska po cestě z prace když sem ji zapnul tak mi zacalo cvakat nějaky relatko zpod palubky a přitom se mi rozblikala kontrolka stop. Jakmile sem klimu vypnul kontrolka stop rpestala blikat a cvakani taky ustalo. Mate nekdo nejakej tip?? jinak motor se neprehrival celou dobu se to drzelo na 80 stupnich Citovat
kobr Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Nechej si doplnit chladivo v klimatizaci Citovat
agresssor Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 ale ono mi to chladi bez problemu muze to bejt fakt jako chladivem? Citovat
gustek Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Měl jsem podobný problém. Způsobovala to sahara, která se rozběhla hned po spuštění klimatizace, a hlásila přehřátí motoru, i když to nebyla pravda. Na vině byl předřený drátek, který mi objevili až v servisu a oprava vyšla na docela draze - 2000 Kč. Nevím ovšem kde byl a co ten drátek dělal. Teď je vše OK. Citovat
mmmb Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 myslím že se stopkou nemá funkčnost či nefunkčnost nic společného. jedině ten drátek že se ti něčeho dotýká. sahary se mi zapínají hned posepnutí klimy, je jedno jaká je teplota. Citovat
vildapl Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Rozběhne se ti sahara při zapnutí klimy? Pokud ne tak je to chyba a může to hlásit přehřátí ikdyž k němu ještě nedošlo. Citovat
agresssor Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 sahary se ti nemusej spustit pri kazdym zapnuti klimy.... Citovat
Doyle Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 mně se roztočí jedna a druhá se přidá cca při 85 - 90° narozdil od toho když mam klimu vyplou to mi druha sepne až to leze daleko přes 100° Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.