Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím.

zdělával jsem lišty ze dveří které byly přilepeny oboustranou lepící páskou. Hrubší lepidlo které zůstalo jsem nahřál a odškrabal gumovou stěrkou ale na laku zůstaly ty jemnější stopy po lepidle a to nevím jak sundat:myslim zkoušel jsem technický benzín a ten vůbec neuspěl a acetonem se na ten lak bojím šáhnout:nevim

nemáte nějaké nápady???

[upravil dne 7/6/10 Kloub]

Odesláno

acetonem můžeš,ale netlač na to a zlehka jen stírej mokrym hadříkem,vlhkym to jen vydřeš a budou tam fleky,potom to jen nějakym voskem přelešti

na starym laku to jde,na novym už by se to nechalo smejt i s lakem,hlavně nechvátej a z lehounka

[upravil dne 7.6.2010 vendi.stejskal]

Odesláno

Včera jsem řešil totéž - hadřík s benzínem ( natural 95 :D ), pak pastová stěrka - byla z toho taková kaše a znovu hadřík s benzínem. Výsledek jsem ošetřil tempem.

Některý lepidla od samolepek jdou velmi dobře WD-čkem

Odesláno

nee mám starou metlu.

díky za rady a kdyby měl ještě někdo nějaký nápad tak at napíše:super

a nevít náhodou nic o gumovém kotouči na vrtačku??? žeprej to tím jde taky dobře ale ani nevím kde ho sehnat. v životě jsem to neviděl

Odesláno

já sundal lepidlo po těch černých polepech na dveřích, co se časem zkrabatí, 98% alkoholem, na sluníčku to šlo docela dobře

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...