Kloub Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 zdravím. zdělával jsem lišty ze dveří které byly přilepeny oboustranou lepící páskou. Hrubší lepidlo které zůstalo jsem nahřál a odškrabal gumovou stěrkou ale na laku zůstaly ty jemnější stopy po lepidle a to nevím jak sundat:myslim zkoušel jsem technický benzín a ten vůbec neuspěl a acetonem se na ten lak bojím šáhnout:nevim nemáte nějaké nápady??? [upravil dne 7/6/10 Kloub] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Zkus Tempo na starý lak, mělo by to jít dolů Citovat
peugeot09 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Aceton, ale nechat působit jenom malou chvilku, pak hned otřít a umýt vodou. Případně \"zamlžený\" lak vytřít suchým, bavlněným hadrem. Citovat
Kloub Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 no tempem by tohle asi nešlo:myslim Citovat
vendelinek Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 acetonem můžeš,ale netlač na to a zlehka jen stírej mokrym hadříkem,vlhkym to jen vydřeš a budou tam fleky,potom to jen nějakym voskem přelešti na starym laku to jde,na novym už by se to nechalo smejt i s lakem,hlavně nechvátej a z lehounka [upravil dne 7.6.2010 vendi.stejskal] Citovat
koblih69 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Včera jsem řešil totéž - hadřík s benzínem ( natural 95 ), pak pastová stěrka - byla z toho taková kaše a znovu hadřík s benzínem. Výsledek jsem ošetřil tempem. Některý lepidla od samolepek jdou velmi dobře WD-čkem Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 máš nový lak,že se bojíš acetonem? protože jestli je lak původní,neudělá laku vůbec nic, je ale možné,že to nepůjde ani acetonem Citovat
Kloub Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 nee mám starou metlu. díky za rady a kdyby měl ještě někdo nějaký nápad tak at napíše:super a nevít náhodou nic o gumovém kotouči na vrtačku??? žeprej to tím jde taky dobře ale ani nevím kde ho sehnat. v životě jsem to neviděl Citovat
vendelinek Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 jo taky jsou ,použival jsem je kdysi na broušení ,ale na todle bych to nebral,poškrabeš barvu(lak) něco podobnýho http://www.kovokubat.cz/cs/produkty/unaseci-a-podlozne-talire/specialni-nastroje-a-doplnky/ [upravil dne 7.6.2010 vendi.stejskal] [upravil dne 7.6.2010 vendi.stejskal] Citovat
abio Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 známá dělá v reklamce a starý lep po nálepkách dělá naturalem 95 a nestěžuje si... Citovat
Qcko Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Klasicky benzin z nadrze, len potom aj dobre umyt Citovat
punkac Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 já sundal lepidlo po těch černých polepech na dveřích, co se časem zkrabatí, 98% alkoholem, na sluníčku to šlo docela dobře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.