Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi Pardubice ,

letos absolutně super jezdím každé dva roky do Roudnice nad Labem a Prdubice je letos předčily výrazně , nádhera .

jsem unešen Me 109 jsem viděl poprvé a je to paráda .

Daja

Odesláno

Taky by jsme se tam jeli podívat, kdyby jsme nebyli v Brně. :( Tenhle víkend toho bylo nějak moc.

Byli jsme tam předloni na kolech, bylo podobný počasí a vše úplně super. :super

[upravil dne 7/6/10 Dave_k]

Odesláno

Tak tak, víkend byl šíleně nabitej a člověk nevěděl, kam dřív :( . V Pardubicích tahle aviatická pouť, v Brně akce na automotodromu, akce dopravního podniku, různé jízdy parních vlaků atd.......no a my nakonec skončili na Príglu na kofole :D :D , šílenci se dokonce už koupali :o .

Těším se na letecký den v Hradci, i když v Brně to podle mě bylo lepší :roll .

Odesláno

Proto je tam dávám abych naštval :) Jsou jenom z telefonu tak trochu rozmazané. Z foťáku jsem neměl čas je vyvolat.Vidět to ve vzduchu a slyšet nádhera

Odesláno

Krááása...! škoda že tam nebol aj americký P - 51 Mustang.... U nás na Slovensku boli Národné letecké dni v Piešťanoch , ale toľko strojov z 2. svetovej vojny tam nebolo.:potlesk:potlesk

Odesláno

Mustang jedinej chyběl. Rusové tam měli Jak-3,Angličani Hawker Hurricane a dva Spitfairy a Němci Messerschmitt 109, Focke-Wulf Fw-190A, Junkers Ju-52 takhle pohromadě jsem je ještě neviděl a vše mělo leteckou ukázku.Simulace vzdušnýho souboje Spitu a Focke-Wulfu. Bylo pěkný je vidět prohánět se vzduchem,ale Slovenský Tygří Mig-29 byl taky super.:super

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Aluško, to je věc názoru (bydliště?). Mě se v Hradci líbí mnohem víc. CIAF tam prostě patří. V Brně ať mají na letišti papeže ;)

S bydlištěm to nemá nic společného :P , momentálně bydlím v Holicích, takže to mám do HK, co by kamenem dohodil a zbytek došel :D . Brno se mi líbilo víc hlavně pro občasné přistávání dopravních letadel a to já můžu :aut , což v Hradci nehrozí, prostě bylo to takový oživení :) , ale i tak se na leteckej den v HK letos těším.

[upravil dne 12/6/10 Aluška]

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...