MJSytic Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Nádhera Taky jsme původně chtěli jet, ale časově to nevyšlo:( Tak snad v září v Hradci Citovat
74dave Odesláno 6. červen 2010 Autor Odesláno 6. červen 2010 V Pardubicích letos super,Hradec mě minulý rok trochu zklamal tak snad letos bude lepší. Citovat
daja535 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Chlapi Pardubice , letos absolutně super jezdím každé dva roky do Roudnice nad Labem a Prdubice je letos předčily výrazně , nádhera . jsem unešen Me 109 jsem viděl poprvé a je to paráda . Daja Citovat
Dave_k Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Taky by jsme se tam jeli podívat, kdyby jsme nebyli v Brně. Tenhle víkend toho bylo nějak moc. Byli jsme tam předloni na kolech, bylo podobný počasí a vše úplně super. [upravil dne 7/6/10 Dave_k] Citovat
Aluška Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Tak tak, víkend byl šíleně nabitej a člověk nevěděl, kam dřív . V Pardubicích tahle aviatická pouť, v Brně akce na automotodromu, akce dopravního podniku, různé jízdy parních vlaků atd.......no a my nakonec skončili na Príglu na kofole :D , šílenci se dokonce už koupali . Těším se na letecký den v Hradci, i když v Brně to podle mě bylo lepší . Citovat
74dave Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Brno bylo super.Roudnice má smůlu že v ten čas je zároveň letecký den v Rakousku a spousta letadel nepřiletí. Citovat
Wenouš Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Tak a teď jsem ještě víc nas....j že jsem to prošvih Fotky super Citovat
74dave Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Proto je tam dávám abych naštval Jsou jenom z telefonu tak trochu rozmazané. Z foťáku jsem neměl čas je vyvolat.Vidět to ve vzduchu a slyšet nádhera Citovat
Péťa Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Aluško, to je věc názoru (bydliště?). Mě se v Hradci líbí mnohem víc. CIAF tam prostě patří. V Brně ať mají na letišti papeže Citovat
roxbury7 Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Krááása...! škoda že tam nebol aj americký P - 51 Mustang.... U nás na Slovensku boli Národné letecké dni v Piešťanoch , ale toľko strojov z 2. svetovej vojny tam nebolo.:potlesk Citovat
74dave Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Mustang jedinej chyběl. Rusové tam měli Jak-3,Angličani Hawker Hurricane a dva Spitfairy a Němci Messerschmitt 109, Focke-Wulf Fw-190A, Junkers Ju-52 takhle pohromadě jsem je ještě neviděl a vše mělo leteckou ukázku.Simulace vzdušnýho souboje Spitu a Focke-Wulfu. Bylo pěkný je vidět prohánět se vzduchem,ale Slovenský Tygří Mig-29 byl taky super. Citovat
Aluška Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Původně zaslal: Peta Aluško, to je věc názoru (bydliště?). Mě se v Hradci líbí mnohem víc. CIAF tam prostě patří. V Brně ať mají na letišti papeže S bydlištěm to nemá nic společného , momentálně bydlím v Holicích, takže to mám do HK, co by kamenem dohodil a zbytek došel . Brno se mi líbilo víc hlavně pro občasné přistávání dopravních letadel a to já můžu , což v Hradci nehrozí, prostě bylo to takový oživení , ale i tak se na leteckej den v HK letos těším. [upravil dne 12/6/10 Aluška] Citovat
mocheek Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Pár fotek z Pardubic: http://mocheek.rajce.idnes.cz/Stoleti_aviatiky_Pardubice_2010/ Citovat
vendelinek Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Jj,pěkný fotečky,počasí bylo super,muselo to tam bejt krásný,taky sem se tam chtěl podivat,nevyšlo mi to ,tak snad příště Citovat
74dave Odesláno 25. červenec 2010 Autor Odesláno 25. červenec 2010 Byl jsem teď v GB a jel jsem okolo muzea v Duxfordu tak jsem neodolal a musel navštívit.Pár fotek krasavců. Citovat
74dave Odesláno 25. červenec 2010 Autor Odesláno 25. červenec 2010 [upravil dne 25/7/10 74dave] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.