Fakir Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Wolfik: To není diskriminace. To je realita. Ikdyž jsem celkem zvědavej na Snow Leopard. Jinak IE6 byl opravdu špatný, IE 7 a 8 jsou použitelné. Ale víc k tomu taky říct neumím, neb IE taky nepoužívám. Citovat
Wolfik Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Fakir: Mac OS jsem taky chtěl vyzkoušet, ale na klasickém PC máš smolíka pacholíka. 70-80% lidí u nás ve firmě by nemuselo používat widle. Bohužel asi není čas, energie a chuť migrovat xxx PC Doma mám na stolním PC dualboot s widlema a Ubuntu, na netbooku mám jen Ubuntu a to samé na otcově starém PC. Chvíly otravoval, páč tam chtěl rvát .exe soubory a ono to nešlo, ale pak si na to zvyknul, ukázal jsem mu co a jak a je klid. A vše jede jak má. Ale Linux má i tu výhodu, že \"zkušený\" soused od vedle to nezkušenému BFU nerozkurvý nějakou ultramegacool aplikací, tématem atd. Citovat
MJSytic Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 Tak abych odpověděl: cookies jsem samo smazal:D, to že se jedná o problém 32bit IE8 píšu hned v nadpisu:aut, jde jen o to, že to je na W7 64bit (jelikož s tím moc zkušeností nemám, psal jsem to z důvodu přesné informace;) ) Co se týká samotné W764bit. Dostala novej NB a na něm už to bylo, takže to nikdo neřešil. Ano ano, taky si myslím, že to bude zablešený Problém ale je, že jsem neměl čas tam další 4 hod sedět a hledat. Nějaká profláklá chyba = rychlejší řešení Jak jsem psal, projel jsem to Nodem a tím Malwarebytesem, který používám a mám je ověřený. Nyní tam má naklopený F-Secure, tak asi počkám, až se jí to nějak víc zboří (nebo až zavolá, že jí na tý IE64bit neběží oblíbený web) a vrhnu se na odvirování. Máte někdo nějaký typ na free antiviry-spywary a pod. Ale nějaký ověřený - hlásičů poplachů, který neumí nic odstranit jsem vyzkoušel dost Citovat
Wolfik Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Avast Home 5 a Spybot - Search & Destroy. Tohle používám a nemám jediný problém. Citovat
enikybeniky Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Mám taky Avast Home 5, ale místo S&D (ten jsem dal pryč) teď zkouším Spyware Terminator a pohoda. Citovat
Fakir Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Wolfik: Já jsem býval linuxář (sytémový admin) a z linuxu jsem po čase přeběhl k Microsoftu a zpátky bych už neměnil ani náhodou. Co se MacOS týče, tak mám na mysli samozřejmě na Macu - jelikož jsem zvukař a Macy se v profi AV branži stále hojně používají. Každopádně tohle by byla diskuze na dlouho a stejně bychom nic nevyřešili, takže jestli souhlasíš, nebudem tu s tím OTčkovat. Citovat
Driver Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Používám standartně Avasta a když už něco potřebuju odblešit tak to pro jistotu projíždím ještě Virus Removal Tools http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/od Kasperskyho, který je zdarma ke stažení. Už se mi jednou stalo, že Avast neuměl nějakou breberku odstranit a tohle jí v pohodě odstranilo. [upravil dne 7/6/2010 Driver] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.