Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já se přijdu jenom povozit ve 407, na pokec v restauraci už nebudu mít čas, od osmi hodin totiž má poslední koncert moje oblíbená kapela a rád bych tam byl.

Odesláno
Napsán autorem Luger

Mě méďo pochopitelně z toho seznamu vyhoď... :(

Jak jako to snad zvládneš ne ? Jsou i jiné způsoby dopravy. Dokonce tě nikdo nezbije, když nepřijedeš Pažoutem (ověřeno) :D

Odesláno

Hele, Lugere, pokud sis zase účast na srázku s možností vyzkoušení 407 SW rozmyslel, tak tos moh´sem napsat : Hele, kluci, zase nepřijedu (my jsme si už někteří stejně ve spojitosti s Tvou maličkostí na tuto alternativu zvykli) a ne hned zrušit celý auto. Vždy? Tě to teď musí sakra mrzet, ne???

Ale zase trochu vážně, máš - li chu? a možnost s námi poklábosit, tak přijeď klidně třeba sockou (z Kladna jezdí podle mých informací busy na Prahu dost často), rádi Tě uvidíme !!!!!!!!!!!!

Jak už tu psal John, mnozí už si ani nepamatujeme, jak vypadáš.

Odesláno

Nojooo, nojoooo, nojooo, porád :D Kecálisti :P To zase pojedu do Prahy sociiinou po trech letech... To bude zase vzpomínková jízda :D

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Tak kolik že nás teda je?

Medvěd

Vector

John

Tazman

Ferry

Luger

Murdoc

Operator

DD

Roon

MartinN

Xpold

Sedí to???

[Editován dne 11/11/Thu, 11 Nov 2004 21:00:37 +0000Thu, 11 Nov 2004 21:00:37 +0000Thu, 11 Nov 2004 21:00:37 +0000Thu, 11 Nov 2004 21:00:37 +0000 Medvěd]

sice s 11dennim zpozdenim, ale potvrzuji ucast ;)

Odesláno
Napsán autorem Luger

Já jsem i po svých dvou posledních prohřešcích (jako že jsem neby schopen dorazit) určitě pro Džbán. Příště tam pojedu i kdyby na chleba nebylo a měli mě z práce vyhodit :)

ehm ehm, a co kdyz zrusis auto :D tos tam zapomnel napsat, ale slibil si, ze prijedes :papa

Odesláno

To 9mm Luger: To sis teda naběhl, když nepojede vlak ani autobus budeš muset pěšky:D:D:D:D, nebo lodí:D:D:D:papa:papa

Odesláno

No cesta na Džbán bude dobrá to bude jěště brzo tak budouz spoje, ale nechtěl bych se dostávat, ale večer to bude sranda kosa jako v Rusku a žádnej spoj na kladno:D No ještě že ta šárka je tak nahoře skoro u dálnice na Kladno tak to nebude zase tak daleko:D:papa

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...