koblih69 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Je jedno co říkali, na netu pořídíš komplet někde lehce přes 10k. Citovat
Přema Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Ano 4 dílnou ...setrvák , lamela , přítlačák , ložisko......ano to se dá sehnat cca kolem 10 - 11 t ...nešpekuluj...chtěli tě natáhnout Citovat
hakavcak Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 A můžete mi dát odkaz přesně pro ten můj model co tam potřebuji, že bych jim to i ukázal.. Děkuju Citovat
Přema Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 vyser se na ně a nic jim neukazuj........ co pořád řešíš....a odkaz někde víš je...... Citovat
hakavcak Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 A nějaký servis poblíž Teplic co by mi to vyměnil a nejlépe i sám objednal, abych nekoupil něco jiného..? Citovat
hakavcak Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Spojková sada od roku vyroby 200610 provedení motoru pro motory s dvouhmotovým setrvačníkem Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2 se setrvačníkem Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2 se sadou sroubu seřízení s automatickým nastavením Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2 Pro montaz je nutne specialni naradi Max.uhel hrbetu [stupnu] 20 Pocet zubu (urceni max.uhlu hrbetu) 7 max.vule klopeni [mm] 2,9 Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2 s trecim kotoucem Ceny NC 7 922.31 CZK bez DPH 9 586.00 CZK s DPH Tady to jsem našel na stránkách http://eshop.autorozvody.cz/tecdoc/ je to to přímo pro mě..? VIN VF36ERHRH21663828 Děkuju Citovat
Přema Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Tahle je podle VIN...... VAL 835069 | VALEO Spojková sada průměr v mm 240 verze DBR průměr 2 240 počet zubů 21 profil náboje 21,38 x 23,92 Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2 se setrvačníkem Ceny NC 8 242.22 CZK bez DPH 9 973.09 CZK s DPH Citovat
Přema Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Doporučuji i 2l oleje do převodovky a 2 gufera na poloosy....... Citovat
hakavcak Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 je tady nějaký servis poblíž Teplic, kde mi to vymění? V servise mi řekli, že nebudou měnit nic co není koupené u nich kvůli případné reklamaci.. Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 ne jenom kvůli reklamaci ale hlavně kvůli velkému rabatu na dílech.... tak se bohužel servisy živí.... Citovat
3Run Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Přesně.. V servisu i v AK mi nabídli cenu 27tis jen za dvouhmotu + práce.. Koupil jsem ji od Badisaka za 13 Sachse a za 2500,- mi to tam namontoval Citovat
rolph Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Tak trošku přispěju i já se svou zkušeností: Měnil jsem spojku a dvojhmotu (jednohmotu fakt nebrat) minulý měsíc a obvolal jsem všechny, co jsem měl v deníčku, tedy kromě autorizovaných servisů a cena byla poměrně konstantně 24+. Ale potkával jsem samozřejmě i ty klasické přemrštěné ceny za 27-28. Nakonec jsem obvolal i autorizovaný servisy a kvůli slevě 30% na materiál (přece jenom je to už starší model ) tak se mi v autorizovaném dostali na 21 i s prací. Podobnou cenu nabízeli skoro všechny autorizovaný servisy v Praze + tam kde jsem to nakonec dělal mi dali ještě 10% na práci. V ceně byla jak práce, tak všechen potřebný materiál, takže nejenom spojka a dvojhmota. Jinak kódy ze serviceboxu mi byli k ničemu, protože se prý nějak měnil typ spojky či co, takže mám vlastně jinou spojku a setrvák než tam byli originálně. Jinak pokud bych neměnil obojí, tak by nabízeli i repasované součástky (může někomu ušetřit peníz). U věcí jako je spojka nebo setrvačník by mě to nenapadlo, ale prý to dodávají. Takže ve výsledku mám záruku, výměnu můžu směle a důvěryhodně potvrdit i při případném prodeji + vše bylo rychle hotové - za 2 dny jsem měl zase auto doma. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 aji tech 21 tisic je podle mě dost spojku+setrvak+ložisko atd luk seženeš nove za cca 10tisic s dph + prace 3500kč s dph neautorizovany servis Citovat
hakavcak Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 tak pokud bych se dostal v autorizovaném servisu Peugeot do 18ti tak bych to hned bral.. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 já to dělal s tatkou takže práce zdarma ale jinak servis bral tech 3500kč je to drbačka to vyměnovat Citovat
hakavcak Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 Tak vyřešeno v autorizovaném servisu Peugeot 17tis s dokladem zárukou a zápis do servisky.. Tak já už budu jezdit jenom tam.. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 jestli to máš spojku ,setrvak ,ložisko + práce za 18 tisic s dph tak supr cena v autorizovanem servise:super Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 jestli to máš spojku ,setrvak ,ložisko + práce za 18 tisic s dph tak supr cena v autorizovanem servise:super Citovat
hakavcak Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 Jo mám jen spojka byla repasovaná, ale prý vlastně všechno na spojce jako je lamela a ložisko je nové a taky je na to stejná záruka.. Tak to mám se vším komplet za 17.. stalo to o nějakou stovku víc, ale dali mi slevu i na práci a zaokrouhlili na rovných 17... Citovat
cimrosek Odesláno 14. květen 2015 Odesláno 14. květen 2015 (upraveno) ahoj tak i mě čeká vyměna spojky,možná i setrváku.Auto je z belgie mělo mít měněnou spojku a asi i setrvák.Nicméne 5tis po koupi proklouzla spojka,neřešil jsem to a najezdil dalších 25tis. ted chci jet na dovolenou a začíná víc prokluzovat. Mluvil jsem z mechanikem a ten říkal že se spojka musí při montaži předepnout přípravkem!!! jinak za 2-20tis. muže začít prokluzovat znovu.Našel jsem to u spojek LUK systém SAC tam to výrobce požaduje v návodu k montáži,jde o nějaký vymezovací kroužek který řídí extcentrické vymezování vule přítlačáku a pokud spojku nepředepnete tak se možná zasekne což se doufám stalo u mne protože auto servisoval belgický garážník který to nemusel znát a já snad nebudu muset měnit dvouhmotu. Tuto informaci jsem tu o LUK spojkách nikde ve vláknech nenašel tak si na to dejte velký pozor,protože moc mechaniku když nedělají peug. neví pomalu o co jde,přípravek nemají a já si připadal že si děsně vymýšlým. http://www.ddauto.sk/pdf/SAC_spojky_%20LuK_spec_pripravky_cz.pdf Jinak přípravek vám zapujčí v APM nebo Elit pokud ale odebíráte více dílu na smlouvu. Nepodíval by semi někdo na objednací čísla peugeot dílu na moje VIN:VF36ERHRG21312789 Jde mi o simering na kliku,poloosy a k převodovce.Je tam ložisko v klikovce a mění se když se dělá spojka? Chci si zavolat do federal cars a srovnat cenu s příbramí. Díky moc Upraveno 14. květen 2015 uživatelem cimrosek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.