Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Spojková sada

od roku vyroby 200610

provedení motoru pro motory s dvouhmotovým setrvačníkem

Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2 se setrvačníkem

Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2 se sadou sroubu

seřízení s automatickým nastavením

Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2 Pro montaz je nutne specialni naradi

Max.uhel hrbetu [stupnu] 20

Pocet zubu (urceni max.uhlu hrbetu) 7

max.vule klopeni [mm] 2,9

Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2 s trecim kotoucem

Ceny NC

7 922.31 CZK bez DPH

9 586.00 CZK s DPH

Tady to jsem našel na stránkách http://eshop.autorozvody.cz/tecdoc/ je to to přímo pro mě..? VIN VF36ERHRH21663828 Děkuju

Odesláno

Tahle je podle VIN......

VAL 835069 | VALEO

Spojková sada

průměr v mm 240

verze DBR

průměr 2 240

počet zubů 21

profil náboje 21,38 x 23,92

Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2 se setrvačníkem

Ceny NC

8 242.22 CZK bez DPH

9 973.09 CZK s DPH

Odesláno

Přesně.. V servisu i v AK mi nabídli cenu 27tis jen za dvouhmotu + práce.. Koupil jsem ji od Badisaka za 13 Sachse a za 2500,- mi to tam namontoval :)

Odesláno

Tak trošku přispěju i já se svou zkušeností:

Měnil jsem spojku a dvojhmotu (jednohmotu fakt nebrat) minulý měsíc a obvolal jsem všechny, co jsem měl v deníčku, tedy kromě autorizovaných servisů a cena byla poměrně konstantně 24+. Ale potkával jsem samozřejmě i ty klasické přemrštěné ceny za 27-28.

Nakonec jsem obvolal i autorizovaný servisy a kvůli slevě 30% na materiál (přece jenom je to už starší model ;) ) tak se mi v autorizovaném dostali na 21 i s prací. Podobnou cenu nabízeli skoro všechny autorizovaný servisy v Praze + tam kde jsem to nakonec dělal mi dali ještě 10% na práci. V ceně byla jak práce, tak všechen potřebný materiál, takže nejenom spojka a dvojhmota.

Jinak kódy ze serviceboxu mi byli k ničemu, protože se prý nějak měnil typ spojky či co, takže mám vlastně jinou spojku a setrvák než tam byli originálně. Jinak pokud bych neměnil obojí, tak by nabízeli i repasované součástky (může někomu ušetřit peníz). U věcí jako je spojka nebo setrvačník by mě to nenapadlo, ale prý to dodávají.

Takže ve výsledku mám záruku, výměnu můžu směle a důvěryhodně potvrdit i při případném prodeji + vše bylo rychle hotové - za 2 dny jsem měl zase auto doma.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jo mám jen spojka byla repasovaná, ale prý vlastně všechno na spojce jako je lamela a ložisko je nové a taky je na to stejná záruka.. Tak to mám se vším komplet za 17.. stalo to o nějakou stovku víc, ale dali mi slevu i na práci a zaokrouhlili na rovných 17...

• O 8 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

ahoj tak i mě čeká vyměna spojky,možná i setrváku.Auto je z belgie mělo mít měněnou spojku a asi i setrvák.Nicméne 5tis po koupi proklouzla spojka,neřešil jsem to a najezdil dalších 25tis. ted chci jet na dovolenou a začíná víc prokluzovat.

Mluvil jsem z mechanikem a ten říkal že se spojka musí při montaži předepnout  přípravkem!!!

jinak za 2-20tis. muže začít prokluzovat znovu.Našel jsem to u spojek LUK systém SAC tam to výrobce požaduje v návodu k montáži,jde o nějaký vymezovací kroužek který řídí extcentrické vymezování vule přítlačáku a pokud spojku nepředepnete tak se možná zasekne což se doufám stalo u mne protože auto servisoval belgický garážník který to nemusel znát a já snad  nebudu muset měnit dvouhmotu.

Tuto informaci jsem tu o LUK spojkách nikde ve vláknech nenašel tak si na to dejte velký  pozor,protože moc mechaniku když nedělají peug. neví pomalu o co jde,přípravek nemají a já si připadal že si děsně vymýšlým.

http://www.ddauto.sk/pdf/SAC_spojky_%20LuK_spec_pripravky_cz.pdf

Jinak přípravek vám zapujčí v APM nebo Elit pokud ale odebíráte více dílu na smlouvu.

Nepodíval by semi někdo na objednací čísla peugeot dílu na moje VIN:VF36ERHRG21312789

Jde mi o simering na kliku,poloosy a k převodovce.Je tam ložisko v klikovce a mění se když se dělá spojka?

Chci si zavolat do federal cars a srovnat cenu s příbramí.

Díky moc

Upraveno uživatelem cimrosek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...