Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ušít koberce z veluru ,to je tady dost firem,ale na gumové mimo originály zapomeň,tady v česku je nenabízí snad nikdo,nebo alespoň jsem nenašel. Omrkni ty na to ušití z veluru.

Odesláno
jj origo gumove pro tri rady ,ale uz byly v aute pri koupi, v neorigu je nehledej a origo jsou za 8000,- :D

Jo, to je mi jasný. Teď shánim textilní , máš nějaký tip?

Odesláno
Já je kupoval u vopi: http://www.vopi.cz/autokoberce-peugeot/, ty látkový, jsem spokojenej.

To máš ty Autofit? Mají tam asi 7 druhů, nevím jestli se liší jenom tloušťkou, nebo i něčím jiným.:myslim

Ilug : na ty AZ u vás jsem psal, ale nikdo mi neodpověděl.

Jo, mám ty Autofit, ty nejlevnější. Liší se to snad jen druhem, tlouštkou a barvou koberce.

Odesláno
Já je kupoval u vopi: http://www.vopi.cz/autokoberce-peugeot/, ty látkový, jsem spokojenej.

To máš ty Autofit? Mají tam asi 7 druhů, nevím jestli se liší jenom tloušťkou, nebo i něčím jiným.:myslim

Ilug : na ty AZ u vás jsem psal, ale nikdo mi neodpověděl.

ptal ses mailem? zkusim to osobně až bude čas .Doufam že v patek když tak dam vědět;)
Odesláno

Zdarec tak sem zabloudil toho AZ na koberečky. Nejdražší verze \"elegant\" přímo 807 na 5 sedadel (mají samo i na 7)stojí 511,- sada bez dph ,další verze \"carrera\" 411,- bez dph a nejlevnější \"prima 360,- bez dph jo pak je ještě levnější \"clasic ten je za 339,- bez dph ale nestojí za řeč.Jsou olemované lemovacím pruhem nebo kůží .Kůže za příplatek. Nebo ošít vláknem též za přirážku.Barva lemu je libovolná.U řidiče je kobereček automaticky zesílen.Dá se tam našít jako by \"nášivka\" za51,- bez dph/kus nebo \"vzšít\" logo či cokoli jiného za 103,- bez dph/kus jo a gumové origo na eurovan nemají jedině nějaký univerzál.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem přivez koberce od Vopi do 5 místný verze.

Černý koberce z toho materiálu Royalfit černý s černym obšitím. Mám tam známýho a sada před přední a před druhou řadu sedadel mě vyšla na 1000,- (doklad jsem nebral) na webu maj cenu 816,- + 816,- = 1632,- :blicismajlik

Udělali mi na přání ten přední kus i s tím kouskem mezi sedadla a to bylo dražší, protože je tam velkej prořez. Kdybych chtěl takový jak to maj origo koberce - rovný zároveň s předníma sedadlama, tak to bude o cca 150,- levnější.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...