Sagic Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Nevíte, kde by se u nás daly sehnat takovéto koberečky do 807? Na Allegru jich je spousta, ale u nás jsem na nic takovýho nenarazil.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 mam origo gumove pro 2+2+2 za 8tisic.chces objednat? Citovat
Sagic Odesláno 1. červen 2010 Autor Odesláno 1. červen 2010 Neee, díky, to snad risknu z toho Allegra za 80 zlotych do všech tří řad a budu se modlit ať přijdou:D Citovat
Wensdy Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Zkus poslat poptávku s touto fotkou na www.vopi.cz Dej sem potom zprávu jestli to umí a za kolik. Taky budu muset brzy nějaký objednávat tak mně to taky zajímá. Citovat
Tango C8 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: Wensdy Zkus poslat poptávku s touto fotkou na www.vopi.cz Dej sem potom zprávu jestli to umí a za kolik. Taky budu muset brzy nějaký objednávat tak mně to taky zajímá. Odtud mám koberečky do C8, ale bez toho středu a spokojenost:-) Stačí bohatě nejlevnější typ. Nemusíš posílat foto co chceš, tam si přímo vybereš na svůj vůz a dle počtu sedaček a tak. Je tam přímo konfigurátor, kde máš obrázek, jak ten koberec bude vypadat (nákres). Např: http://www.vopi.cz/konf-koberecky/koberecky-peugeot-807-2002-7-sedacek-predni-sada/#konfigurator A cena myslím pro mně dopředu a dozadu byla za cca 1000kč včetně dopravy:-) A ne 8000kč jak Pe.Tr za gumáky Citovat
mablees Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Já kupoval z AUKRA . . zadej peugeota 807 / C8 a má je tam nějakej E-shop . . .mám první a druhou řadu . .dobrej materiál . . Citovat
mablees Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 http://www.aukro.cz/item1029991359_koberce_peugeot_807_super_kvalita.html napiš mu ale jestli to jsou dvě řady nebo jedna Citovat
bibo807 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 ja mam podobne jako jsou na obrazku nahoře ale gumove a na 3řady..ale nic moc i když to ma vroubky tak hlavně u řidiče se to šibuje a nejčastěji pod pedaly a už za chvili bude diravy pravě v mistě pedalu...a uchyt tam je naněj ale ja v autě žadnej takovej němam takže ten kdo je navrhuval by měl dostat facku...když už vyrabim něco na auto tak at to tam sedi jak ma...jo a ještě něco....ten předni koberec se cely rad posouva a zaliza pod konzoli uprostřed pod řadičkou:bojim Citovat
filas1 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Původně zaslal: Tango C8 Původně zaslal: Wensdy Zkus poslat poptávku s touto fotkou na www.vopi.cz Dej sem potom zprávu jestli to umí a za kolik. Taky budu muset brzy nějaký objednávat tak mně to taky zajímá. Odtud mám koberečky do C8, ale bez toho středu a spokojenost:-) Stačí bohatě nejlevnější typ. Nemusíš posílat foto co chceš, tam si přímo vybereš na svůj vůz a dle počtu sedaček a tak. Je tam přímo konfigurátor, kde máš obrázek, jak ten koberec bude vypadat (nákres). Např: http://www.vopi.cz/konf-koberecky/koberecky-peugeot-807-2002-7-sedacek-predni-sada/#konfigurator A cena myslím pro mně dopředu a dozadu byla za cca 1000kč včetně dopravy:-) A ne 8000kč jak Pe.Tr za gumáky Tak tyhle koberečky vypadaj dobře a hlavně jediný tam maj skutečnej obrázek jakej maj tvar. Jak jsem pochopil tak se u nich objednávaj do každý řady zvlášť? Musím je teda hned objednat. Asi vemu dopředu s tím středem, mohli by v autě lí držet. Citovat
Tango C8 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 filas 1: Jo jo, každou řadu zvlášť a bohatě stačí ten základní typ.Myslím že pod pedálama, tedy v oblasti nohy to má zesílené. S tím středem jsou dražší. Citovat
filas1 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Se středem jsou dražší jen o pár korun, určitě objednám ty základní a jen se rozhoduju jestli dozadu vezmu sadu pro 5-ti místnou nebo 7-mi místnou variantu. Ale nejspíš vezmu 5-ti místnou variantu i s koberečkem do kufru, protože počítám že 7 sedaček tam mít moc často nebudu. A ještě jestli černý nebo šedý. Citovat
Tango C8 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Původně zaslal: filas1 Se středem jsou dražší jen o pár korun, určitě objednám ty základní a jen se rozhoduju jestli dozadu vezmu sadu pro 5-ti místnou nebo 7-mi místnou variantu. Ale nejspíš vezmu 5-ti místnou variantu i s koberečkem do kufru, protože počítám že 7 sedaček tam mít moc často nebudu. A ještě jestli černý nebo šedý. Ja mám , no teď jaké , kurňa nevím, včera jsem ve voze seděl. Asi černé:-) [upravil dne 4/6/10 Tango C8] Citovat
filas1 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 A do kufru asi koupím spíš plastovou vaničku, to bude asi praktičtější než koberec. [upravil dne 4.6.10 filas1] Citovat
Macin7777 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Původně zaslal: filas1 A do kufru asi koupím spíš plastovou vaničku, to bude asi praktičtější než koberec. [upravil dne 4.6.10 filas1] Prosím tě kde to prodavaj a kolik to stojí. Citovat
Jirka 807 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 adresu máš trochu vejš a stojí tam litra Citovat
filas1 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Viděl jsem to i za 620, třeba tady: http://www.pm-style.cz/martin/eshop/7-1-Interier/864-3-Peugeot/5/4289-Peugeot-807-5D-02R Citovat
Wensdy Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Ta plastová vanička není přesně to co jsem od ní očekával. Někdy mi cestuje a trochu se šoupe v kufru a tím se jí zvedají rohy. Spíš by asi byla lepší gumová která by i podle mně byla trochu více neklouzající a víc by seděla v rozích. Ale takovou jsem nikde neviděl Citovat
JirkaMTPO Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Nevím už kde, ale koupil jsem univerzální za pár cca. do 300,-Kč. Není to přesné, ale mě to stačí a opravdu se na tom nic nehne. Zkusím dát foto. [upravil dne 5/6/10 JirkaMTPO] Citovat
JirkaMTPO Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Jo a dopředu a do středu jsem koupil na aukru gumové, měly být přesné na 807, ale dle fota zas tak přesné taky nejsou. Stály dohromady do 1000,- i s poštou. Měl jsem tam origo filc koberec, ale u nas blato tak reseno takto. [upravil dne 5/6/10 JirkaMTPO] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.