Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zkus poslat poptávku s touto fotkou na www.vopi.cz

Dej sem potom zprávu jestli to umí a za kolik. Taky budu muset brzy nějaký objednávat tak mně to taky zajímá.

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

Dej sem potom zprávu jestli to umí a za kolik. Taky budu muset brzy nějaký objednávat tak mně to taky zajímá.

Odtud mám koberečky do C8, ale bez toho středu a spokojenost:-) Stačí bohatě nejlevnější typ.

Nemusíš posílat foto co chceš, tam si přímo vybereš na svůj vůz a dle počtu sedaček a tak. Je tam přímo konfigurátor, kde máš obrázek, jak ten koberec bude vypadat (nákres). Např:

http://www.vopi.cz/konf-koberecky/koberecky-peugeot-807-2002-7-sedacek-predni-sada/#konfigurator

A cena myslím pro mně dopředu a dozadu byla za cca 1000kč včetně dopravy:-) A ne 8000kč jak Pe.Tr za gumáky :o:P

Odesláno

ja mam podobne jako jsou na obrazku nahoře ale gumove a na 3řady..ale nic moc i když to ma vroubky tak hlavně u řidiče se to šibuje a nejčastěji pod pedaly a už za chvili bude diravy pravě v mistě pedalu...a uchyt tam je naněj ale ja v autě žadnej takovej němam takže ten kdo je navrhuval by měl dostat facku...když už vyrabim něco na auto tak at to tam sedi jak ma...jo a ještě něco....ten předni koberec se cely rad posouva a zaliza pod konzoli uprostřed pod řadičkou:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Tango C8

Původně zaslal: Wensdy

Odtud mám koberečky do C8, ale bez toho středu a spokojenost:-) Stačí bohatě nejlevnější typ.

Nemusíš posílat foto co chceš, tam si přímo vybereš na svůj vůz a dle počtu sedaček a tak. Je tam přímo konfigurátor, kde máš obrázek, jak ten koberec bude vypadat (nákres). Např:

http://www.vopi.cz/konf-koberecky/koberecky-peugeot-807-2002-7-sedacek-predni-sada/#konfigurator

A cena myslím pro mně dopředu a dozadu byla za cca 1000kč včetně dopravy:-) A ne 8000kč jak Pe.Tr za gumáky :o:P

Tak tyhle koberečky vypadaj dobře a hlavně jediný tam maj skutečnej obrázek jakej maj tvar. Jak jsem pochopil tak se u nich objednávaj do každý řady zvlášť? Musím je teda hned objednat. Asi vemu dopředu s tím středem, mohli by v autě lí držet.

Odesláno

Se středem jsou dražší jen o pár korun, určitě objednám ty základní a jen se rozhoduju jestli dozadu vezmu sadu pro 5-ti místnou nebo 7-mi místnou variantu. Ale nejspíš vezmu 5-ti místnou variantu i s koberečkem do kufru, protože počítám že 7 sedaček tam mít moc často nebudu. A ještě jestli černý nebo šedý.

Odesláno
Původně zaslal: filas1

Se středem jsou dražší jen o pár korun, určitě objednám ty základní a jen se rozhoduju jestli dozadu vezmu sadu pro 5-ti místnou nebo 7-mi místnou variantu. Ale nejspíš vezmu 5-ti místnou variantu i s koberečkem do kufru, protože počítám že 7 sedaček tam mít moc často nebudu. A ještě jestli černý nebo šedý.

Ja mám , no teď jaké :myslim , kurňa nevím, včera jsem ve voze seděl. Asi černé:-)

[upravil dne 4/6/10 Tango C8]

Odesláno
Původně zaslal: filas1

A do kufru asi koupím spíš plastovou vaničku, to bude asi praktičtější než koberec.

vana.jpg

[upravil dne 4.6.10 filas1]

Prosím tě kde to prodavaj a kolik to stojí.

Odesláno

Ta plastová vanička není přesně to co jsem od ní očekával. Někdy mi cestuje a trochu se šoupe v kufru a tím se jí zvedají rohy. Spíš by asi byla lepší gumová která by i podle mně byla trochu více neklouzající a víc by seděla v rozích. Ale takovou jsem nikde neviděl :fnuk

Odesláno

Nevím už kde, ale koupil jsem univerzální za pár cca. do 300,-Kč. Není to přesné, ale mě to stačí a opravdu se na tom nic nehne. Zkusím dát foto.

[upravil dne 5/6/10 JirkaMTPO]

Odesláno

Jo a dopředu a do středu jsem koupil na aukru gumové, měly být přesné na 807, ale dle fota zas tak přesné taky nejsou. Stály dohromady do 1000,- i s poštou. Měl jsem tam origo filc koberec, ale u nas blato tak reseno takto.

[upravil dne 5/6/10 JirkaMTPO]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...