Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja zase videl 309 Break !!! :D

No, je to neco na zpusob vezmeme par embecek a nejakou tu stovku a spachame meluzinu.. sice auto tam kde je vareny vypada jako Velbloud, ale za tu srandu to stoji

Odesláno

nene pánové, úplně normání výroba...

vyrobilo se jich dokonce víc než 605ek, tato vládní verze bude asi teda vzácná (to Heuliez), ale jinak úplně normální auto...

jo, a pro zajímavost - od roku asi 78 se vyráběl v TD - PRVNÍ TURBODIESEL NA SVĚTĚ!!! to ste nevěděli co? :)

• O 10 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: Fusion

vyrobilo se jich dokonce víc než 605ek, tato vládní verze bude asi teda vzácná (to Heuliez), ale jinak úplně normální auto...

jo, a pro zajímavost - od roku asi 78 se vyráběl v TD - PRVNÍ TURBODIESEL NA SVĚTĚ!!! to ste nevěděli co? :)

Víc než P605 se těch vládní verzí nevyrobilo... Celkem se těchto dlouhých 604ek vyrobilo asi 130 kusů, takže v ČR nebudou. Byla by to vzácnost. V té době bylo takové auto moc drahé, ale vím o jednom, co bylo nedávno na prodej... A ještě se vyráběli kabriolety, ale těch bylo opravdu málo!

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Víc než P605 se těch vládní verzí nevyrobilo... Celkem se těchto dlouhých 604ek vyrobilo asi 130 kusů, takže v ČR nebudou. Byla by to vzácnost. V té době bylo takové auto moc drahé, ale vím o jednom, co bylo nedávno na prodej... A ještě se vyráběli kabriolety, ale těch bylo opravdu málo!

A teď Tě naštvu, protože ten kabriolet BYL NA NAŠEM SRAZU V KOSTELCI teda aspoň podle Minimaxy a Renaty - má ho jeden člen Peugeot - clubu pohybující se pod nickem Ota (jo, je to ten, který byl v Plzni a Šebetově s 504kou v modré metle). Za to, žes ho neviděl, může příliš dlouhý orien?ák a hlavně to, že Ota přijel jen na skok.

[upravil dne 21-9-05 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

A teď Tě naštvu, protože ten kabriolet BYL NA NAŠEM SRAZU V KOSTELCI teda aspoň podle Minimaxy a Renaty - má ho jeden člen Peugeot - clubu pohybující se pod nickem Ota (jo, je to ten, který byl v Plzni a Šebetově s 504kou v modré metle). Za to, žes ho neviděl, může příliš dlouhý orien?ák a hlavně to, že Ota přijel jen na skok.

[upravil dne 21-9-05 Medvěd]

MEDVĚDĚ, TAK TO SE TI POVEDLO, TEĎ SI MĚ FAKT NAŠTVAL!!!!!:grr:mad::grr:mad::grr:mad::grr:mad::grr:mad:

Budu vám muset naznačit, že se šeredně mýlíte!:mad: Fusion tady psal o Peugeotu 604 - Heulitz (604 VIP limo), vládní verze, nebo-li též Limousine (limuzína-dlouhé 5,34m). Psal, že se těchto aut vyrobilo více než 605ek a s tím jsem nesouhlasil (vyrobilo se jich jen 124 v letech 1980-1985) a napsal jsem to sem! :grr A dodal jsem, že se také dělali tyto Limuzíny jako kabriolety! (Kolik a jestli to bylo originál to nevím). A ty mi tady MEDVĚDE píšeš, že to bylo v Červeném Kostelci (podle Minimaxy). A TO NENÍ PRAVDA! V ČERVENÉM KOSTELCI BYLA 504ka KUPÉ! PODÍVEJTE SE ZNOVU NA MINIMAXOVI FOTKY, JE TAM VIDĚT, ŽE JE TO 504ka A NE 604ka! A TA 504KA NEMÁ SUNDÁVACÍ STŘECHU!!:grr:grr:grr.

A abych to dokázal, tady jsem pro vás připravil obrazovou galerii:

Takže, klasická 604ka Berline, dlouhá 4,72 m, vyrobilo se jich 153 252 kusů (v letech 1975-1985), je zde:

604berline1.jpg

604berline2.jpg

604berline3.jpg

Tak a 604ka limousine=heulitz, kterých se vyrobilo 124 je zde (vyráběli se dvě provedení, standardní model určený pro společnosti a \"zvláštní vydání\" limuzíny pro speciální objednávky):

604limousine1.jpg

604limousine2.jpg

604limousine3.jpg

Takovou limuzínou jezdila třeba princezna Fatima, Valéry Giscard d\'Estaing, François Mitterrand, Philippe Bouvard, Jacques Chirac, také obzvláště úspěšný v sjednocených Arabských Emirátech.

No a nakonec, 604ka limousine ale kabriolet je zde (kolik se jich vyrobilo nevím, nemám ani potvrzeno, jestli se to vyrábělo v Peugeotu nebo jestli to někdo z limuzíny udělal:myslim):

604lim-cabriolet1.jpg

604lim-cabriolet2.jpg

604lim-cabriolet3.jpg

Takže doufám, že je teď jasné, že to, co bylo v Červeném Kostelci, byla 504 kupé!!!

Takže doufám, že jsi rád Medvěde, žes mně naštval a já musel konat.

Ale jinak nic ve zlém, měj se Medvěde...

Marcel 505

[upravil dne 22/9/05 Marcel505]

Odesláno

Souhlas, blbě sem to napsal, nebo jsi to blbě pochopil.

\"Vyrobilo se jich dokonce víc než 605ek, tato vládní verze bude asi teda vzácná (to Heuliez)\" = \"604ek se vyrobilo dokonce víc nez 605ek, tato vládní verze bude ale asi vzácná.\" :papa

Teďka si ale nevzpomenu kde sem vzal ty čísla, že se 604ek vyrobilo vic než 605...

Odesláno

Souhlas, blbě sem to napsal, nebo jsi to blbě pochopil.

\"Vyrobilo se jich dokonce víc než 605ek, tato vládní verze bude asi teda vzácná (to Heuliez)\" = \"604ek se vyrobilo dokonce víc nez 605ek, tato vládní verze bude ale asi vzácná.\" :papa

Teďka si ale nevzpomenu kde sem vzal ty čísla, že se 604ek vyrobilo vic než 605...

Tak to jsem to špatně pochopil, pardon.

A kde je ten Medvěd???:grr:grr:grr Chci aby věděl, co je to kabriolet...

Jinak, kolik se vyrobilo 605ek? Já si myslím že víc než 604ek, vždy? 605ka se vyráběla od 1990 do 1999 (pamatuju si to správně???). Díky za odpověd a čekám na toho Medvěda...:D

Odesláno

Tak sem se sekl, tady je pár zajímavých čísel:

604 - cca 150,000 ks

605 - cca 250,000

další

405 - cca 2,430,000

205 - cca 5,300,000

406 - 950,000 (koncem \'99)

http://peugeot.mainspot.net/models3.shtml

Super, díky moc, těch 604ek bylo 153 252 kusů, jak jsem psal výše, takže tvé informace jsou dobré...

:myslim Tak nevim, Medvěd se chce z toho problému s kabrioletem nějak vykroutit, asi mě donutí jet na ten Džbán...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...