Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj ak ti to zacina pri 90 a konci pri 130 \"okolo\" tak je to odpadnute zavazie na kolese, ak ti to vybruje aj pri brzdeni tak to bude narazeny spodny cap. zavisi ako ti to vybruje, ci ti to zosilnuje pri urcitej rychlosti alebo je to aj silne pri brzdeni, niekedy to robi ja pri tycke riadenia ale pri tom zvykne vydat taky hnusny uder pri kolese a v kabine to znie ako keby ti chcelo koleso uletiet. trase ti aj pri brzdeni?

Odesláno

Ahoj aj ja som mal podobný problém mal som ALU disky nie originál 16 . vyvažovali sme asi tri krát potom som sa nahneval a dal som plecháče 16 a odvtedy všetko OK ak máš ALU daj pozor aj na ET ktoré je doležité a zvlášť pri 307

čau

Odesláno

ahoj, mne to tiez robi, menil som capy aj silentbloky na prednej naprave, ale nepomohlo to, tycky riadenia tiez nove no a skusim dat este do tretice prevazit :( a potom uz neviem co spravit po dialnici mozem ist najviac 120km/h :( som zufaly

Odesláno
Původně zaslal: dalibor307

ahoj, mne to tiez robi, menil som capy aj silentbloky na prednej naprave, ale nepomohlo to, tycky riadenia tiez nove no a skusim dat este do tretice prevazit :( a potom uz neviem co spravit po dialnici mozem ist najviac 120km/h :( som zufaly

Ahoj , nebucha ti pri zatačani? taky skaredy zvuk zo strany niektoreho kolesa, skus ist cez dajaku nerovnost a pritom zatocit.

a ked ti to bude buchat tak je to tycka riadenia.

Odesláno

Já mám odlišný případ.Vibrace se dostavují při nižší rychlosti do 60 km. Pokud jedu rychleji a dosáhnu i kritické rychlosti 130 je vše OK.

Odesláno
Původně zaslal: martin100

Ahoj aj ja som mal podobný problém mal som ALU disky nie originál 16 . vyvažovali sme asi tri krát potom som sa nahneval a dal som plecháče 16 a odvtedy všetko OK ak máš ALU daj pozor aj na ET ktoré je doležité a zvlášť pri 307

čau

procpak je to ET u 307 tak zvlast dulezite?ja sem nedavno koupil alu a et mam 15

Odesláno

chvění volantu, jak píšou buď ty závaží, prohození kol by mělo tuto možnost vyloučit, zvlněnej kotouč to taky může dělat, ale nejdřív bych nechal přeměřit všechny vůle v přední nápravě

Odesláno

Pro MHS: pro 15 kola je dáno ET 27

pro 16 kola je dáno ET31

ET znamená předsazení vnitřní části kola to jak jsou otvory pro šrouby od kraje ráfku. Lajicky řečeno. S ET je neradno si zahrávat. V krajním případě múže dojít az k zaseknutí kola o táhla řízení nebo další součástky v okolí pneu.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Eťa

Pro MHS: pro 15 kola je dáno ET 27

pro 16 kola je dáno ET31

ET znamená předsazení vnitřní části kola to jak jsou otvory pro šrouby od kraje ráfku. Lajicky řečeno. S ET je neradno si zahrávat. V krajním případě múže dojít az k zaseknutí kola o táhla řízení nebo další součástky v okolí pneu.

ja sem vybiral ET 15 a podle konfiguratoru ze stranek co sem vybiral tak nemel byt problem kola mam na aute a nedrhne mi to o nic a vsechno je v pohode,jen trosku vykukuji ven,ale jinak nic nepocituju,je mi jasne ze kdybych zvoll et treba 40 pak uz bych ten rpoblem treba mel,taze jde jen o to zaseknuti o tahla a dalsich casti kolem pneu jak si psal?

Odesláno

opytam sa tu pri 130km vam vibruje len volant, alebo mate pocit ze ste ako vo vibratore :myslim lebo ja si tak pripadam. Po vymene po zime mi zacalo auto takto vibrovat a leze mi to na nervy :bacha. Mam pocit, ze mi zamenil kolesa v servise medzi sebou a ako mu prisli do ruky tak ich nahodil a pritom to mal na nich napisane ako ich nahadzovat. Mam org. disky 16.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...