oni Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Tak dnes rano jsem sundal kola, hodil cely auto na spalky a auto bylo na spalkach asi do 5 hodin. mezitim jsem sel prezout gumy, servisak kola vyvazil vsechny uplne na nulu, i pri 140 se volant nehne,ale jak slapnu na brzdu, zacne volant strasne vibrovat,cim vic brzdim,tim vic to vibruje a kdyz chci zabrzdit uplne jako do piskani gum,tak to zacne prestavat, nevite cim by to mohlo byt? dekuju.. na brzdy jsem vubec nesahal. Citovat
Radek 306 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 pokud máš opravdu dobře vyvážený kola a dělá to jen při brždění,tak to vypadá na zvlněný kotouče Citovat
oni Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 jako ano, ale nevim cim by se zvlnili? nedelal jsem nic, co by to zapricinilo.. a preci kdyby byly teda spatne vyvazeny kola, tak by to bylo cejtit uz pri tech 140 ne? [upravil dne 22/5/10 oni] Citovat
peugeot09 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 To by bylo cejtit klidně i při nižší rychlosti (vlastní zkušenost). Zvlněné kotouče? Stačí z vyšší rychlosti párkrát za sebou ostřeji přibrzdit a problém s vibracemi je na světě. Citovat
oni Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 ale tak to kolikrat se stane, ze musim nahle brzdit, je fakt ze sem hne brzdil trosku vic,ale o to vic divny, kdyz kotouce byli studeny... Citovat
koblih69 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Budou to kotouče nebo nějaká vůle. Kotouče zvlníš velmi snadno - stačí třeba čaštější brždění a pak pár ostřejších, přehřejou se a je problém, když přitom projedeš kaluž a prudce je ochladíš tak je to ještě horší. Navíc čím jsou tenší tím více jsou náchylné. Někdy pomůže sundat kolo, povolit ty 2 imbusy a otočit kotouč o 180°. Citovat
marsalek Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Zacalo to vibrovat az po vymene pneu? Pokud ano, je mozne, ze jsi kola pritahnul moc a to se tem kotoucum nelibilo. Nemenil jsi nahodou kotouce nekdy v posledni dobe? Kaja Citovat
Fusion Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Původně zaslal: koblih69 Někdy pomůže sundat kolo, povolit ty 2 imbusy a otočit kotouč o 180°. Nebo jestli tam nemáš ten \"pojistnej\" šroub tak se to pohlo a napadal bordel mezi kotouč a náboj. Sundej kotouče a kompletně tam všechno očisti, hlavně dosedací plochy. Citovat
oni Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 To fusion: pojistnej sroub tam nemam, ale kdyby se tohle stalo,tak bych tim padem ale mel spatne pridelany kolo,takze by to vibravalo porad ne? spis je mi divny, ze kdyz na tu brzdu poradne slapnu,tak to zacne vibrovat,ale zahy prestane....ale takhle brzdim jen v situacich kdyz to potrebuju... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.