Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak ako v nedelu, tankoval som v BB, potom ZH/NR/Vlckovce predpisovo, spotreba 5,2 + cesta do ZA s romik1-om a spotreba hned 6,2... nahoda alebo to bolo ze TT-ZA za hodinu...

Vidíš keď ideš predpisovo ako zo ZH do Vlčkoviec aj tá spotreba je lepšia. Budeš musieť chodiť snami na zrazy a ušetríš palivo :papa.

Odesláno

ja jezdím dlouhodobou za 5,8 l. Myslel jsem ,že to stáhnu 2,1 l,ale asi to vzdám.Možná, kdyby tam byly ty železný kola z tramvaje :myslim a plachta a pádla a z kopce a bez motoru ...

Odesláno

Taká dlhodobejšia mi vychádza tých 5,8 , je to kombinované mesto/okresky zo zapnutou klímou v režime \"AUTO\".

Aj keď sa mi zdá že to moc veľký vplyv na spotrebu nemá aspoň u tejto motorizácii. V lete klíma a cez zimu dlhšie zahriatie a je to asi vyrovnané, spotreba celoročne porovnateľná.

post-27076-14109619736724_thumb.jpg

Odesláno

Mne sa páči ten Michal.B....poznám nie jedného, čo má motor a spotrebu najlepšie na svete....ale tachýchto...to už sú kúsky...:D:D:D :DJa mám ZA-GRADAC (CRO) min 1,2, priemerná 2,2...a to som Ťahal po dialniciach 210 v kuse :D:D:D:D:D:aut:papa:myslim

[upravil dne 14/9/11 20:23 od fifi]

Odesláno
Mne sa páči ten Michal.B....poznám nie jedného, čo má motor a spotrebu najlepšie na svete....ale tachýchto...to už sú kúsky...:D:D:D :DJa mám ZA-GRADAC (CRO) min 1,2, priemerná 2,2...a to som Ťahal po dialniciach 210 v kuse :D:D:D:D:D:aut:papa:myslim

Neřikam že mam nejlepši spotřebu jen jsem psal zkušenost co jsem zkoušel za kolik se to da zajet ale jasně že to bylo s klimou off a do 90

[upravil dne 14/9/11 21:24 od Michal.B]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...