Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hosi jak to vypada tam uvas kolem ostravy..mel sem jet do Orlove a pak KArvina...mam pockat jak to tak ctu az voda opadne že??? I kdyz novinky .cz strasne prehaneji se zpravami..tak se cu zeptat lidi co tam bydli

[upravil dne 17/5/2010 Béďa]

Odesláno

No take to sleduji , už zavřeli trat svinov vitkovice a i na opavu , to je bída , v pátek mám jet do OV-poruby a pak na Slezskou nad Bazaly. zatim to je ok , věřím že vodárna bude suchá ale D1 stopro pujde pod vodu , aspon v Ostravě to tak dle fotek vypadá.

jak to vypada v krnově ? s tama jde opavice a ta dokaže ostravu pěkně zatopit.

[upravil dne 17/5/10 Pe.Tr]

Odesláno

Odstraněna citace bezprostředně předcházejícího příspěvku.

Rejty, máš už přes 1500 příspěvků - šlo by psát tak, aby po tobě každý příspěvek nemusel moderátor opravovat?

ja mam jet o vikendu do orlove od vsetina a moc dobre to nevidim..VALMEZ bude kaput a zbytek

[upravil dne 17.5.2010 Kurt]

Odesláno

Polanka komplet zaplavena a uzavřena.

Marianskohorksa ve smeru do privozu pred OMV taky uzavrena. Mysi dira uzavrena.

D1 prozatim sjizdna, do vecera pod vodou.

Svinov s opatrnosti zatim prujezdny.

Do rana ma byt uzavren i svinov od dalnice ve smeru na polanku.

Svidanov uzavren.

Z OV smer karvina je uzavren most u Karvine, spatna statika, otevren bude za dlouho.

Momentalne se do Karvine da pouze dojet pres CT.

A magistrat prosi obacny aby do centra vubec nejezdili, maximalne MHD pac je to tam ucpane. (ve 14 hod jsem jel Poruba-Centrum 1,5H)

[upravil dne 17.5.2010 ThorR]

[upravil dne 17.5.2010 ThorR]

Odesláno

ja muzu leda popsat cestu do ov z frenu, smerem na kuncice, celadnou, frydlant a fm je to sjizdne ... v celadne je na ceste voda z poli, pomalu prujezdne ... ale cesty byly dneska horor ..

Odesláno

Ak ta voda ide po ceste tak ste tam mali dat zakaz vjazdu a rieka by sla inam.:D

Je to hroza co sa to uz deje. Niekde sopka vycina, inde vychrica, kusok dalej voda velika. No zeby sa blizil ten koniec sveta?

Voda je horsia ako ohen. To je na nervy ked ti takto voda zoberie cely majetok.

Odesláno

Jsem sice duší, tělem i výchovou vodák, ale nějak mě ty čím dál častější legrácky matky přírody přestávají bavit - a to nejsem přímým účastníkem, jen vzdálený mediální pozorovatel.

Odesláno

za citaci se omlouvam..budu se lepsit hosi:-)

jj voda je svinstvo.taky sem to poznal na vlastni kuzi

Odesláno
Původně zaslal: elton

Peťo, v Krnově zatím klid, řeka je jenom kousek nad normálem. Uvidíme jestli se bude nucen Přemek naučit plavat:aut

Si frkáš že??:bacha:bacha Když máš řeku kus od sebe...narozdíl ode mě....:fnuk:fnuk:fnuk

Odesláno

Moc mě mrzí a cít s lidma skrze záplavy, které skoro každoročně opakují. Ale nedruhou stranu, jak to, že nově postavené komunikace nejsou řešena ani na příval padesátileté vody !? A co naše vladá? Prý by mohla poslat až 800 vojáků. Proboha, ať tedy nikam neposílá vojáky na různé mise do zahraničí, kde jsou stejně na nic a raději je vyšle co nejdříve na pomoc českým lidem, kteří jsou postiženi povodněmi! Věřím, že toto by se více ocenilo než nějaké mise. Jsou placeni z našich daní, tak ať pomáhají v ČR !!! Držím všem palce, aby nikoho z P-C povodeň nezasáhla a pokud už se nedej bože stalo, tak co pokud možno nejmenšími následky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...