Rejty Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 hosi jak to vypada tam uvas kolem ostravy..mel sem jet do Orlove a pak KArvina...mam pockat jak to tak ctu az voda opadne že??? I kdyz novinky .cz strasne prehaneji se zpravami..tak se cu zeptat lidi co tam bydli [upravil dne 17/5/2010 Béďa] Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 No take to sleduji , už zavřeli trat svinov vitkovice a i na opavu , to je bída , v pátek mám jet do OV-poruby a pak na Slezskou nad Bazaly. zatim to je ok , věřím že vodárna bude suchá ale D1 stopro pujde pod vodu , aspon v Ostravě to tak dle fotek vypadá. jak to vypada v krnově ? s tama jde opavice a ta dokaže ostravu pěkně zatopit. [upravil dne 17/5/10 Pe.Tr] Citovat
Rejty Odesláno 17. květen 2010 Autor Odesláno 17. květen 2010 Odstraněna citace bezprostředně předcházejícího příspěvku. Rejty, máš už přes 1500 příspěvků - šlo by psát tak, aby po tobě každý příspěvek nemusel moderátor opravovat? ja mam jet o vikendu do orlove od vsetina a moc dobre to nevidim..VALMEZ bude kaput a zbytek [upravil dne 17.5.2010 Kurt] Citovat
ozzy56 Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 no je to tady zase komedie ,té vody je poslední roky nějak moc Citovat
ThorR Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Polanka komplet zaplavena a uzavřena. Marianskohorksa ve smeru do privozu pred OMV taky uzavrena. Mysi dira uzavrena. D1 prozatim sjizdna, do vecera pod vodou. Svinov s opatrnosti zatim prujezdny. Do rana ma byt uzavren i svinov od dalnice ve smeru na polanku. Svidanov uzavren. Z OV smer karvina je uzavren most u Karvine, spatna statika, otevren bude za dlouho. Momentalne se do Karvine da pouze dojet pres CT. A magistrat prosi obacny aby do centra vubec nejezdili, maximalne MHD pac je to tam ucpane. (ve 14 hod jsem jel Poruba-Centrum 1,5H) [upravil dne 17.5.2010 ThorR] [upravil dne 17.5.2010 ThorR] Citovat
BV406 Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 ja muzu leda popsat cestu do ov z frenu, smerem na kuncice, celadnou, frydlant a fm je to sjizdne ... v celadne je na ceste voda z poli, pomalu prujezdne ... ale cesty byly dneska horor .. Citovat
elton Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Peťo, v Krnově zatím klid, řeka je jenom kousek nad normálem. Uvidíme jestli se bude nucen Přemek naučit plavat:aut Citovat
Davidf Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Bečva- no teda nevypadá to vůbec dobře. Citovat
jofo Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Ak ta voda ide po ceste tak ste tam mali dat zakaz vjazdu a rieka by sla inam. Je to hroza co sa to uz deje. Niekde sopka vycina, inde vychrica, kusok dalej voda velika. No zeby sa blizil ten koniec sveta? Voda je horsia ako ohen. To je na nervy ked ti takto voda zoberie cely majetok. Citovat
Cinci Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Něco jsem psal tady: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=43299&page=33 Citovat
Medvěd Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Jsem sice duší, tělem i výchovou vodák, ale nějak mě ty čím dál častější legrácky matky přírody přestávají bavit - a to nejsem přímým účastníkem, jen vzdálený mediální pozorovatel. Citovat
ThorR Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 jojo, doba se meni, kdysi byli povodne neco mimoradneho, ale stava se z toho kazdorocni zalezitost, za chvili to bude normalni. Citovat
Rejty Odesláno 17. květen 2010 Autor Odesláno 17. květen 2010 za citaci se omlouvam..budu se lepsit hosi:-) jj voda je svinstvo.taky sem to poznal na vlastni kuzi Citovat
jaudax Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Tady už je Opavice hrubo nad normálem! 2m výškově určitě! Jsem zvědav, jestli ráno dojedu do práce! A to to mám jen 4 km... Citovat
BiFF Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 U nas Terlicka prehrada je totalne ve fullu , prepady jedou o 106 sest :/ tady muzete juknou kamos natocil http://ulozto.cz/4854161/vodaa-2010.rar Citovat
wojtěch Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Známa z Ostravy do Karviné cesta 4hodiny přes Polsko Citovat
Přema Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Původně zaslal: elton Peťo, v Krnově zatím klid, řeka je jenom kousek nad normálem. Uvidíme jestli se bude nucen Přemek naučit plavat:aut Si frkáš že??:bacha Když máš řeku kus od sebe...narozdíl ode mě....:fnuk:fnuk Citovat
barenst Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 zatim to vypada dobre , ale do rana daleko , ted to trochu kleslo , ale prehrady jsou uz vsechny plne . Citovat
OK406 Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Moc mě mrzí a cít s lidma skrze záplavy, které skoro každoročně opakují. Ale nedruhou stranu, jak to, že nově postavené komunikace nejsou řešena ani na příval padesátileté vody !? A co naše vladá? Prý by mohla poslat až 800 vojáků. Proboha, ať tedy nikam neposílá vojáky na různé mise do zahraničí, kde jsou stejně na nic a raději je vyšle co nejdříve na pomoc českým lidem, kteří jsou postiženi povodněmi! Věřím, že toto by se více ocenilo než nějaké mise. Jsou placeni z našich daní, tak ať pomáhají v ČR !!! Držím všem palce, aby nikoho z P-C povodeň nezasáhla a pokud už se nedej bože stalo, tak co pokud možno nejmenšími následky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.