ALFWORKS Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 75eu za cele sklo aj s robotou neni az tak moc ... som si myslel, ze je to drahsie. Inak ja som na vacsine 307 videl, ze predne sklo ma lesk akosi do fialova a tie bocne do zelena.... Citovat
lamancha Odesláno 27. duben 2006 Autor Odesláno 27. duben 2006 Původně zaslal: ALFWORKS 75eu za cele sklo aj s robotou neni az tak moc ... som si myslel, ze je to drahsie. Inak ja som na vacsine 307 videl, ze predne sklo ma lesk akosi do fialova a tie bocne do zelena.... no jo, ale kdyz platim pojistku tak jsem tolik neocekaval - respektive jsem cekal, ze nebudu platit nic, ale uz jsem si to u nich na opravach vybral:roker Citovat
123ps Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Když jsem v lednu kupoval SW, tak jsem se ptal u koncesionáře, na kolik ta sranda vyjde a bylo mi sděleno, že 18 litrů. Takže asi tak. Citovat
sičo Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Mne prasklo samo po dvoch týždňoch, vymenili to v záruke.. Citovat
Ticcino Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Něco o výměně čelního skla jsem psal ve svém threadu Flek na A sloupku. Kupoval jsem auto, které mělo měněné čelní sklo. Místo origo lva bylo od SaintGobainu. Jenže při lepení jim asi sklouzlo, přilepilo se mi k vnitřnímu obložení A sloupku a teklo mi do auta. Po tahanicích s bazarem a obvoláváním Autoskel a zjiš'tování cen (9000 - 17000 vč.práce) od obyčejných až po okna pro deš'tový senzor, jsem nakonec našel firmu. Sklo mi odřízli a přelepili. 2200Kč. Proplatil to bazar. Pro jistotu ho už mám pojištěné, ale "jen" na 10.000 a s 10% spoluúčastí. Dešťový senzor nemám. Zatím lupanec nikde a to jezdím k tátovi, kde vjezd do zahrady je hodně nakřivo, takže se auto pořádně zkroutí. Citovat
tanagy Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Nafialovělý nádech předního skla je dán jeho speciální antireflexní úpravou (má to rušit nežádoucí odlesky) Citovat
domav Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Bohumil Já jsem si nechal pojistit všechna okna zvláš?. Je to za litr/rok bez spoluúčasti. A u koho máš pojištěné skla, je to dobrá cena..a na jekou částku to máš pojištěné? Já mám u Generali 2,000,- Kč nebo 2.400,- Kč ročně sklao do 15,000 Kč a spoluúčast 10%. Ještě že jsem si je připojistil už jsem měnil přední sklo. Mám dešťový senzoz a cena byla 16,000,- Kč. Když jsem si to sjednával, asi mě někdo osvítil... Citovat
Ferry Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Ticcino Něco o výměně čelního skla jsem psal ve svém threadu Flek na A sloupku. Kupoval jsem auto, které mělo měněné čelní sklo. Místo origo lva bylo od SaintGobainu. Jenže při lepení jim asi sklouzlo, přilepilo se mi k vnitřnímu obložení A sloupku a teklo mi do auta. Po tahanicích s bazarem a obvoláváním Autoskel a zjiš'tování cen (9000 - 17000 vč.práce) od obyčejných až po okna pro deš'tový senzor, jsem nakonec našel firmu. Sklo mi odřízli a přelepili. 2200Kč. Proplatil to bazar. Pro jistotu ho už mám pojištěné, ale "jen" na 10.000 a s 10% spoluúčastí. Dešťový senzor nemám. Zatím lupanec nikde a to jezdím k tátovi, kde vjezd do zahrady je hodně nakřivo, takže se auto pořádně zkroutí. trochu , ale hadej kdo dela skla do prvovyroby bud SaintGobain ve Francii, nebo Glaverbel, nyni AGC v Teplicich Takze znackou skla to neni, holt se jim to v tom skloservisu nepodarilo poradne prilepit [upravil dne 13/8/07 Ferry] Citovat
omegaalfa Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Ticcino Něco o výměně čelního skla jsem psal ve svém threadu Flek na A sloupku. Kupoval jsem auto, které mělo měněné čelní sklo. Místo origo lva bylo od SaintGobainu. Jenže při lepení jim asi sklouzlo, přilepilo se mi k vnitřnímu obložení A sloupku a teklo mi do auta. Po tahanicích s bazarem a obvoláváním Autoskel a zjiš'tování cen (9000 - 17000 vč.práce) od obyčejných až po okna pro deš'tový senzor, jsem nakonec našel firmu. Sklo mi odřízli a přelepili. 2200Kč. Proplatil to bazar. Pro jistotu ho už mám pojištěné, ale "jen" na 10.000 a s 10% spoluúčastí. Dešťový senzor nemám. Zatím lupanec nikde a to jezdím k tátovi, kde vjezd do zahrady je hodně nakřivo, takže se auto pořádně zkroutí. trochu , ale hadej kdo dela skla do prvovyroby bud SaintGobain ve Francii, nebo Glaverbel, nyni AGC v Teplicich Takze znackou skla to neni, holt se jim to v tom skloservisu nepodarilo poradne prilepit [upravil dne 13/8/07 Ferry] A SaintGobain - Hořovice jsou ve Francii ? [upravil dne 13.8.07 omegaalfa] Citovat
Dalick Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Jen pro informaci: měnil jsem prasklé čelní sklo s dešťovým senzorem na P406 Break minulý týden. Podle techniků budějovické firmy Autosklo K+M jsou na 406 dvě varianty skel - obyč. zelené a s UV A+B filtrem - fialové. Já mám zelené: sklo 7354Kč montáž 1582Kč lepidlo 800Kč CELKEM 9736Kč Vše "zalepila" pojistka čelního skla od Kooperativy (na rok pojistné 750Kč - pojistka max. 10.000Kč) A TO SE VYPLATÍ! Citovat
Ticcino Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Já jsem chtěl pojištění u Wustenrotu (dobrá cena), ale nakonec jsem skončil u Generali. Nechal jsem připojistit skla na 10.000. Spoluúčast 10%, cena 1700/rok. Je to dost, ale vztahuje se to na všechna skla. Nejen na čelní, což může být také plus. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.