Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

75eu za cele sklo aj s robotou neni az tak moc :)... som si myslel, ze je to drahsie.

Inak ja som na vacsine 307 videl, ze predne sklo ma lesk akosi do fialova a tie bocne do zelena.... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: ALFWORKS

75eu za cele sklo aj s robotou neni az tak moc :)... som si myslel, ze je to drahsie.

Inak ja som na vacsine 307 videl, ze predne sklo ma lesk akosi do fialova a tie bocne do zelena.... :myslim

no jo, ale kdyz platim pojistku tak jsem tolik neocekaval - respektive jsem cekal, ze nebudu platit nic, ale uz jsem si to u nich na opravach vybral:roker

• O 1 rok později...
Odesláno

Něco o výměně čelního skla jsem psal ve svém threadu Flek na A sloupku. Kupoval jsem auto, které mělo měněné čelní sklo. Místo origo lva bylo od SaintGobainu. Jenže při lepení jim asi sklouzlo, přilepilo se mi k vnitřnímu obložení A sloupku a teklo mi do auta. Po tahanicích s bazarem a obvoláváním Autoskel a zjiš'tování cen (9000 - 17000 vč.práce) od obyčejných až po okna pro deš'tový senzor, jsem nakonec našel firmu. Sklo mi odřízli a přelepili. 2200Kč. Proplatil to bazar. Pro jistotu ho už mám pojištěné, ale "jen" na 10.000 a s 10% spoluúčastí. Dešťový senzor nemám. Zatím lupanec nikde a to jezdím k tátovi, kde vjezd do zahrady je hodně nakřivo, takže se auto pořádně zkroutí.

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Já jsem si nechal pojistit všechna okna zvláš?. Je to za litr/rok bez spoluúčasti.

A u koho máš pojištěné skla, je to dobrá cena..a na jekou částku to máš pojištěné?

Já mám u Generali 2,000,- Kč nebo 2.400,- Kč ročně sklao do 15,000 Kč a spoluúčast 10%.

Ještě že jsem si je připojistil už jsem měnil přední sklo. Mám dešťový senzoz a cena byla 16,000,- Kč. Když jsem si to sjednával, asi mě někdo osvítil...;)

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Něco o výměně čelního skla jsem psal ve svém threadu Flek na A sloupku. Kupoval jsem auto, které mělo měněné čelní sklo. Místo origo lva bylo od SaintGobainu. Jenže při lepení jim asi sklouzlo, přilepilo se mi k vnitřnímu obložení A sloupku a teklo mi do auta. Po tahanicích s bazarem a obvoláváním Autoskel a zjiš'tování cen (9000 - 17000 vč.práce) od obyčejných až po okna pro deš'tový senzor, jsem nakonec našel firmu. Sklo mi odřízli a přelepili. 2200Kč. Proplatil to bazar. Pro jistotu ho už mám pojištěné, ale "jen" na 10.000 a s 10% spoluúčastí. Dešťový senzor nemám. Zatím lupanec nikde a to jezdím k tátovi, kde vjezd do zahrady je hodně nakřivo, takže se auto pořádně zkroutí.

trochu :xvul, ale hadej kdo dela skla do prvovyroby ;) bud SaintGobain ve Francii, nebo Glaverbel, nyni AGC v Teplicich ;)

Takze znackou skla to neni, holt se jim to v tom skloservisu nepodarilo poradne prilepit

[upravil dne 13/8/07 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Ticcino

trochu :xvul, ale hadej kdo dela skla do prvovyroby ;) bud SaintGobain ve Francii, nebo Glaverbel, nyni AGC v Teplicich ;)

Takze znackou skla to neni, holt se jim to v tom skloservisu nepodarilo poradne prilepit

[upravil dne 13/8/07 Ferry]

A SaintGobain - Hořovice jsou ve Francii ?:mrk

[upravil dne 13.8.07 omegaalfa]

Odesláno

Jen pro informaci:

měnil jsem prasklé čelní sklo s dešťovým senzorem na P406 Break minulý týden. Podle techniků budějovické firmy Autosklo K+M jsou na 406 dvě varianty skel - obyč. zelené a s UV A+B filtrem - fialové. Já mám zelené:

sklo 7354Kč

montáž 1582Kč

lepidlo 800Kč

CELKEM 9736Kč

Vše "zalepila" :super pojistka čelního skla od Kooperativy (na rok pojistné 750Kč - pojistka max. 10.000Kč) A TO SE VYPLATÍ!

Odesláno

Já jsem chtěl pojištění u Wustenrotu (dobrá cena), ale nakonec jsem skončil u Generali. Nechal jsem připojistit skla na 10.000. Spoluúčast 10%, cena 1700/rok. Je to dost, ale vztahuje se to na všechna skla. Nejen na čelní, což může být také plus.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...